#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bu adam dediğiniz kadar yeteneksizse, işe yaramaz bir adamsa ve çalışmıyorsa onu ısrarla oynatan Fatih Terim'e laflar hazırlamış olmanız lazım... Değil mi , dostlar? Apaçi emrenin üzerine gitmek kolay burada sorunun kaynağına inelim:confused: Yerse:happynew:

Emre'deki problem Muslera'dan başlıyor orayı incelemek lazım [bence]

Bu adam dediğiniz kadar yeteneksizse, işe yaramaz bir adamsa ve çalışmıyorsa onu ısrarla oynatan Fatih Terim'e laflar hazırlamış olmanız lazım... Değil mi , dostlar? Apaçi emrenin üzerine gitmek kolay burada sorunun kaynağına inelim:confused:

Hazırladım gittiği gün söyliyiciğim:yenieek:

bence emre çolak kıskanılıyor burda açık ve net!!!

Ahmet yeni Arda'sını buldu, bunun da bütün sorumlusu siz üyelersiniz, gurur duyun kendinizle.

Bu adam dediğiniz kadar yeteneksizse, işe yaramaz bir adamsa ve çalışmıyorsa onu ısrarla oynatan Fatih Terim'e laflar hazırlamış olmanız lazım... Değil mi , dostlar? Apaçi emrenin üzerine gitmek kolay burada sorunun kaynağına inelim:confused: Yerse:happynew:

Yavaş yavaş vazgeçti zaten geçen sene Servet'i oynatıyordu sene başı. Rahat olalım Ahmet efendi (;

Abi bırakın bu işleri. Anlatın harbi nasıl oluyor bu iş Fatih Terim neden oynatıyor. Bu kadar yeteneksiz bir adam. Bir de çalışmıyor apaçi apaçi geziyor falan... Böyle bir adam olduğunu düşünüyorsan bunu ısrarla oynatan teknik direktöre de sövmek lazım gelir herhalde sizin açınızdan bakıyorum da

Ahmet yeni Arda'sını buldu, bunun da bütün sorumlusu siz üyelersiniz, gurur duyun kendinizle.

Sertaç'ım Arda mevzu da böyle oldu zaten. Adama o kadar haksızlık yaptılar ki savunmak durumunda kaldım.

Neler gördük orada da; geri döner, avrupada kadroya giremez, kimse 5 milyondan fazla vermez bilmem ne. Buradaki Yunus can falan da dahil bunlara. Gerçi hala kendini kanıtlayamadı EPLye gitmesi lazım falan diyor:D Neyse raad olun:cool:

Yavaş yavaş vazgeçti zaten geçen sene Servet'i oynatıyordu sene başı. Rahat olalım Ahmet efendi (;

İyi de Emre'nin bir sürü alternatifi var. Geçen sene de oynadı mesela. Bir sene oynadı bu adam. Bu sene de Amrabat-Riera varken forma şansı buluyor. Servet'le hiç alakası yok.

Ahmet sapıttı yine. Ya olm Fatih Terim'in takıntılı adam olduğunu bilmiyor musun sanki? Milli takıma aldığı adamlar bile hep aynıydı lan isterse adamlar 2 sene maç oynamasın aynı adamı alır oynatır yine. İlla bi açıklamaya gerek yok yani. Ayrıca Emre kötü bile oynamıyor la kötü bişeydir yani kötü oynarsın. Emre'nin bu performansla oynaması tamamen komedi.

Edit: Ayrıca Arda konusuna girmişsin quardeşim Guiza'nın Nihat'ın kral olduğu ligde iyi oynasa da ölçütüm olmaz ama Arda iyi oynuyor o ayrı.

Yalnız o videodaki paslar nefis.:yenieek:

Bu sene nereye oynuyor allah aşkına AÖG yapma ya. Sonradan giriyor çoğunda onlarda da saçmalayıp duruyor zaten.

Ayrıca Arda ilk çıktığında bile acayip olgun ve zekiydi. Liverpool maçını hatırlarız zaten. Emre'nin tek öyle bi maçı yok. Ona dair hatırladığım tek olumlu şey Samsun maçında Baros'a yaptığı orta.

Abi bırakın bu işleri. Anlatın harbi nasıl oluyor bu iş Fatih Terim neden oynatıyor. Bu kadar yeteneksiz bir adam. Bir de çalışmıyor apaçi apaçi geziyor falan... Böyle bir adam olduğunu düşünüyorsan bunu ısrarla oynatan teknik direktöre de sövmek lazım gelir herhalde sizin açınızdan bakıyorum da

ben apaçi demedim zaten görünüşüyle eleştirmem abes olur böyle birşey yaptığımda görülmemiştir...

Ahmet sapıttı yine. Ya olm Fatih Terim'in takıntılı adam olduğunu bilmiyor musun sanki? Milli takıma aldığı adamlar bile hep aynıydı lan isterse adamlar 2 sene maç oynamasın aynı adamı alır oynatır yine. İlla bi açıklamaya gerek yok yani. Ayrıca Emre kötü bile oynamıyor la kötü bişeydir yani kötü oynarsın. Emre'nin bu performansla oynaması tamamen komedi.

Sana göre öyle arkadaşım çok mu zor insanlara dikta etmeye kalkışmamak ya da insanlara hakaret etmemek. Ben de beğeniyorum oyununu.ç Çok da beklentim yok. Alternatif olsun yeter. Gençler maçında Selçuk yoktu çıktı oynadı bence gayet de iyi oynadı maç genelinde yaptığı faule takılıp hakkını yiyemem. Böyle bir alternatif çıkmış alt yapından benim için yeterli. Herkes ilk onbir olacak, yıldız olacak diye bir kaide yok. Bırak ben iyi oynadığını düşüneyim sen de kötü de. Ama Emre gidince bütün problemler bitecek gibi davranmanın alemi yok.

Neyse la sen okumuyordun bunları yazacaktım bıraktım burda.

bu takımda yıllarca sabri oynadı sırf altyapıdan çıktı diye, amc olarak çıktı şu an 4. sağ bek alternatifi, bırakın emre de oynasın arada belki kendisini geliştirir olmadı bundan 7-8 sene sonra 3. sol bek alternatifi falan olur

Edit: Ayrıca Arda konusuna girmişsin quardeşim Guiza'nın Nihat'ın kral olduğu ligde iyi oynasa da ölçütüm olmaz ama Arda iyi oynuyor o ayrı.
Şöyle bir zihniyet mi var abi?:D Messi falan boşa oynuyor o zaman o ligde, kral olsa da nafile. Zihniyetine tüküreyim, çöp herif.

Neyse ben artık prensip olarak bu konuda tartışmıyorum yeter yarın oynamaz umarım.

yunus aga sen elmandere de topçu değil diyodun sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt