#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sana göre öyle arkadaşım çok mu zor insanlara dikta etmeye kalkışmamak ya da insanlara hakaret etmemek. Ben de beğeniyorum oyununu.ç Çok da beklentim yok. Alternatif olsun yeter. Gençler maçında Selçuk yoktu çıktı oynadı bence gayet de iyi oynadı maç genelinde yaptığı faule takılıp hakkını yiyemem. Böyle bir alternatif çıkmış alt yapından benim için yeterli. Herkes ilk onbir olacak, yıldız olacak diye bir kaide yok. Bırak ben iyi oynadığını düşüneyim sen de kötü de. Ama Emre gidince bütün problemler bitecek gibi davranmanın alemi yok.

Neyse la sen okumuyordun bunları yazacaktım bıraktım burda.

Ya sana sövmüşlüğüm var tabi ama Emre konusunda sövdüğümü hatırlamıyorum karıştırıyorsunudr:yenieek:

Muthis degildi kabul ama takimi rahatlattigi da oldu sorumluluk alarak.o kadar da kotu degildi

ayrıca hoca çıkar emreyi mc oynatırsa yapacak bir şey yok, zaten orta sahada abuk subuk riskli paslar atan ve topla gereğinden fazla oynayan bir oyuncu , bir de arkasında bir defansif orta saha olmayınca ortaya gençlerbirliği maçı gibi rezil bir performans çıkıyor , sürekli olmadık ve gereksiz fauller yapması da tuz biber

Bu sene nereye oynuyor allah aşkına AÖG yapma ya. Sonradan giriyor çoğunda onlarda da saçmalayıp duruyor zaten.

Ayrıca Arda ilk çıktığında bile acayip olgun ve zekiydi. Liverpool maçını hatırlarız zaten. Emre'nin tek öyle bi maçı yok. Ona dair hatırladığım tek olumlu şey Samsun maçında Baros'a yaptığı orta.

Arda ayrıydı olm:D Onunla gelme bana. Dediğim gibi beklentim yüksek değil. Alternatif olsun, biri sakatlanınca oynayabilecek kapasitede bir adam yetiştirmiş olalım o bie biyidir.

ben apaçi demedim zaten görünüşüyle eleştirmem abes olur böyle birşey yaptığımda görülmemiştir...

Çakalsın abi yemin ediyorum:D Bırak görünüş kısımlarını onlar teferruat mevzuu başka.

Ya sana sövmüşlüğüm var tabi ama Emre konusunda sövdüğümü hatırlamıyorum karıştırıyorsunudr

"Kesin emreyi övmüşssündür okumadım" yazdın ya la bana. Daha büyük hakaret mi olur.

Hem onu kastetmedim Emre'ye edilen hakaret babında dedim. Neyse ya benim işim var yine iyisiniz:D

Emre'yi 11'e yazan 10 tane adam bulamazsınız bence. Hatta 5 tane de bulamazsınız. En çok savunan ben, AÖG, Serdar Burak da hiçbir zaman 11'in oyuncusu diye yırtınmadık zaten.

Baktığınız yer farklı, orta noktaya yaklaşma beceriniz de yok. Anlaşmamız ve ortak bir görüşte buluşup da fikir birliği oluşturmamız imkânsız. Bir futbolcuya kalkıp da "kötü bile bir şeydir, kötü dahi oynamıyor" gibi ilkokul 2. sınıf terk yorum yaparak muhteşem futbol bilgisine sahipmiş gibi davranan adamlarla zaten orta noktada buluşulmaz.

Zira ne kadar beğenmeseniz bile bu adamın şu koyulan videosunu (gelip de o videolara bakarsan Özer Hurmacı Messi yeaea gibi saçma salak laflarla cevap vermeyin, lütfen) izleyip sadece attığı paslarda bile yetenekli olduğunu görmek zor olmasa gerek.

Adama sadece ve sadece "yetenekli çocuk" demeyi bile kendinize yediremeyip sırf çalışmaması ve gelişmemesi üzerinden vurarak ne kadar anlamsız bir tartışmaya bizi zorladığınızın farkındasınızdır umarım.

Yetenek, çalışmak, gelişmek, iyi performans ve kötü performans kavramları bambaşka şeylerdir, zira futbol zekası kavramı da. Elmayla armutun farkını bilen her adam bunların da farkını bilir. Bilmiyorsanız da tartışmak yersiz. Argümanlar üzerinden konuşamıyoruz çünkü bu konuda. Sizin bakış açınızdan bakınca adam apaçi, sıfır zekâ ve kötü bile denemeyecek kadar berbat performans veren birinden ibaret.

Olayı anlamsız yere tartışıyoruz.

umarım emre bu yazıyı okur ben gene iyi niyetliyim bu konuda bilen bilir.

bu takımda yıllarca sabri oynadı sırf altyapıdan çıktı diye, amc olarak çıktı şu an 4. sağ bek alternatifi, bırakın emre de oynasın arada belki kendisini geliştirir olmadı bundan 7-8 sene sonra 3. sol bek alternatifi falan olur
Sabri bundan önceki 8 TD de takımın as futbolcusuydu, yani altayapıdan geldi diye oynatılmadı. Fatih Hoca'nın oynatmamasının sebebi, Fatih hocanın kendi transferlerine öncelik tanımasındandır. Yoksa biz bir İngiliz takımı olsak, Sabri ve Emre İngiliz olsa yedek kalacak oyuncular değil. Emre elleri kolları bağlanılmış Messi' dir, sorunu varsa psikolojiktir.

Sabri bundan önceki 8 TD de takımın as futbolcusuydu, yani altayapıdan geldi diye oynatılmadı. Fatih Hoca'nın oynatmamasının sebebi, Fatih hocanın kendi transferlerine öncelik tanımasındandır. Yoksa biz bir İngiliz takımı olsak, Sabri ve Emre İngiliz olsa yedek kalacak oyuncular değil. Emre elleri kolları bağlanılmış Messi' dir, sorunu varsa psikolojiktir.

katılıyorum ve ekliyorum sabride elleri kolları ve ayakları bağlanmış bir cristiano ronaldodur aksini iddia edenle futbol tartışmam açık ve net

Ümitliydim ama olmadı. :sad007:

katılıyorum ve ekliyorum sabride elleri kolları ve ayakları bağlanmış bir cristiano ronaldodur aksini iddia edenle futbol tartışmam açık ve net

Mustafa Sarp'ın bunlara ek olarak gözlerini de bağlamışlar yoksa şu an Maradona Sarp diye el üstünde tutuyorduk.

Bu sezon sadec 2-3 maçta oynayan Emre' nin istatistikleri her maça as futbolcu olarak çıkan Hamit' ten iyi. Hamit gol bile atmamış. En son 2-2 olabilecek bir maçı çevirip 3-1'e getirmiş bu Emre. Saha içindeki mücadelesini, presini, defansa yardımını saymıyorum bile. Ama oynatılmayan bir futbolcuya bile forum başlığında eleştiri üstüne eleştiri, küçümsemeler gelmiş (maalesef aşağılamalar da var) Hamit başlığına bakıyorum bomboş kimse artık bir eleştiri yazmıyor.

Ben Emre konusunda ciddi idim, bu genç yeteneğin elinden tutulmalı anlamında, yani psikolojikman desteklenmeli elleri çözülmeli anlamında ama sen Sabri espirisi ile karşılık vermişsin. Ama klüb ve teknik heyet n'apıyor, sahada dökülen Riera, Amrabat gibi transferleri Emre gibi alt yapıdan çıkmış bir yeteneğe karşı sürüyor.

Bu adamı kadroda gördüğüm an sinir,dolaşım,sindirim sistemlerimin tamamı bozuluyor. Tahammül edemiyorum. Bu kadar önemli bir maçı izlemek için hevesim kalmadı sıfatını görünce

Kornerlerde görmeyiz umarım.Riera kullansın,Selçuk kullansın ama Emre kullanmasın.Bir zahmet barajda da durmasın.

Ynt: #52 Emre Çolak

Senden bu macta hic bir beklentim yok. Umarim yaniltirsin beni ...

Risk aldigi her zaman etkili olabilen bir oyuncu Emre. Ama yana geriye bagladiginda gercekten cekilmiyor.

İlk 11 tercihinin yanlış olduğunu düşünüyorum.Umarım pişman olurum.

Düzeltme : Çoğunluğun böyle düşündüğünü tahmin etmiyordum yorumdan sonra görünce şaşırdım.

dün gece içinize mi doğdu lan oynayacağı ?o yapılan yorumlar boşa değildi.hadi bakalım emre.kendini göster,bundan ala şans mı olur :trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt