#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sen ne diyon Sergen hala, adam altyapımızdan çıktı diye savunma artık.

ya beyler tamam çocuk iyi oynamadı da artık işi hakaret boyutuna taşımayın, ayıp yahu.

biri karakterinden girmiş diğeri Allah belasını versin demiş, GS taraftarına yakışıyor mu bu laflar?

ya beyler tamam çocuk iyi oynamadı da artık işi hakaret boyutuna taşımayın, ayıp yahu.

biri karakterinden girmiş diğeri Allah belasını versin demiş, GS taraftarına yakışıyor mu bu laflar?

bi ara burağın anasına,babasına küfredecekler vardı.bu ne ki..

Allah bi' bilek vermiş, onu da 34 maçın birinde kullanıyor kusursuz olarak.

Ynt: #52 Emre Çolak

Daha önce de yazmıştım benim yakın bir arkadaşım bu Emre'yi de Semih'i de tanır,liseden arkadaşları tam onun anlattığı gibi bir karakteri var Emre'nin.Keza Semih'in de(sakin,sessiz,efendi).Emre ukala,burnu büyük,tek amacı artistlik olan biri.O karakterini de sahaya yansıtıyor işte.Ne kendisini geliştiriyor ne de mental olarak gelişme kaydediyor herif.Biri de çıkıp demiş ki kuzey güney izlemesiyle ne alakası var.Çok alakası var arkadaş.Adam twitterda ``Kuzeyyyy adamsııııın :))))`` yazıp diloluk yapıyor,kezban rtliyor durmadan.Bunlara kafa yoracağına gitsin kendisini geliştirsin.Ben olsam Florya'da yatarım böyle bir imkanım varken.Adamda imkan var ama vurdumduymaz,kendisini oldu sanıyor işte.

Bunu oynatan da suçlu bunun kadar orası da ayrı.

Milyon kere haklısın.

Sen ne diyon Sergen hala, adam altyapımızdan çıktı diye savunma artık.

ben emreyi övmedim.yediğimiz gollerde duran top zaafı var.emre sürekli o bölgelerde faul yapıyo ama her seferinde de gol olması tamamen bizim takımın dikkatsizliği.

suc emrenin degil onu oynatanin.. adam resmen bize sac bas yoldurdu, bi fatih hocanin umrunda degildi...

Kuzey Güney'i izlemiyor olsaydı çok farklı yerlerde olurdu, çok yazık ediyor kendine.

Emre Arena'da oynasın sadece , deplasman maçlarında her zaman tercihim Amrabat olur.

bu kadarıda fazla bu çocuk gol attığı zaman veya maç kazandırdığı zaman hangi yüzle sevineceksiniz burada sallayan kelle alıcılar? herşeyin bir dozu var kimsenin birine böyle hakaret etme hakkı yoktur!! heleki bu kişi galatasarayın bir futbolcusuysa,

Canım hafta sonumu mahvetti bebe. adamlarla 3 gün oynasak duran top dışında gol atamayacaklar belli. Bunu maçı seyreden herkes anladı , bir tek bununla hoca anlayamadı. Yemin ediyorum bizim evdeki herkes sadece ceza sahasına yakın yerlerde faul yapmayın yeter dedi durdu maç boyunca. Öyle bir maçtı. Ve bu mental özürlü arkadaş ısrarla oralarda faul yaptı durdu oynadığı sürece. En son o da yetmedi korner yaptırdı alakasız yere. Bütün bir hafta sonum mükemmel geçmişti. Bu liseli sıvadı içine gitti.

şuna tweet atında gereksiz faul yapmamayı öğrensin.

futbolda en tehlikeli olaylardan bir topcunun "ben ne yaparsam yapayim, nasil oynarsam oynayayim begenmicekler beni, elestirecekler beni" demesidir bence

emre nin yüzünden son zamanlarda bunu okuyorum.

bunu demeye, düsünmeye basladigi zaman bir topcu, inadina yaparcasina uyuz isler yapmaya calisiyor , en süper örnek sabri sariogludur bu konuda.

futbolda en tehlikeli olaylardan bir topcunun "ben ne yaparsam yapayim, nasil oynarsam oynayayim begenmicekler beni, elestirecekler beni" demesidir bence

emre nin yüzünden son zamanlarda bunu okuyorum.

bunu demeye, düsünmeye basladigi zaman bir topcu, inadina yaparcasina uyuz isler yapmaya calisiyor , en süper örnek sabri sariogludur bu konuda.

2 senedir hiçbirşey yapmıyor.herkesin cok beğendiği cluj maçında bile kötü oynadı bence

Girmeli spor salonuna, Kas oranını katlamadan A takıma gelmemeli. Çok güçsüz,defansı bozamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt