Cevap: #52 Emre Çolak
Tabi Kuzey Güney'i izliyor o yüzden kötü oynuyor.
Yav he he.
Tabi Kuzey Güney'i izliyor o yüzden kötü oynuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he he.
ya beyler tamam çocuk iyi oynamadı da artık işi hakaret boyutuna taşımayın, ayıp yahu.
biri karakterinden girmiş diğeri Allah belasını versin demiş, GS taraftarına yakışıyor mu bu laflar?
Daha önce de yazmıştım benim yakın bir arkadaşım bu Emre'yi de Semih'i de tanır,liseden arkadaşları tam onun anlattığı gibi bir karakteri var Emre'nin.Keza Semih'in de(sakin,sessiz,efendi).Emre ukala,burnu büyük,tek amacı artistlik olan biri.O karakterini de sahaya yansıtıyor işte.Ne kendisini geliştiriyor ne de mental olarak gelişme kaydediyor herif.Biri de çıkıp demiş ki kuzey güney izlemesiyle ne alakası var.Çok alakası var arkadaş.Adam twitterda ``Kuzeyyyy adamsııııın)))`` yazıp diloluk yapıyor,kezban rtliyor durmadan.Bunlara kafa yoracağına gitsin kendisini geliştirsin.Ben olsam Florya'da yatarım böyle bir imkanım varken.Adamda imkan var ama vurdumduymaz,kendisini oldu sanıyor işte.
Bunu oynatan da suçlu bunun kadar orası da ayrı.
Sen ne diyon Sergen hala, adam altyapımızdan çıktı diye savunma artık.
Emre Arena'da oynasın sadece , deplasman maçlarında her zaman tercihim Amrabat olur.
futbolda en tehlikeli olaylardan bir topcunun "ben ne yaparsam yapayim, nasil oynarsam oynayayim begenmicekler beni, elestirecekler beni" demesidir bence
emre nin yüzünden son zamanlarda bunu okuyorum.
bunu demeye, düsünmeye basladigi zaman bir topcu, inadina yaparcasina uyuz isler yapmaya calisiyor , en süper örnek sabri sariogludur bu konuda.