Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Cevap: #52 Emre Çolak
Boş teneke.
Boş teneke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre bu takımın en iyi oyuncusudur. Bunun dışında yorum yapanların hepsi Galatasaraya ihanet etmektedir.
Cluj macinda isponyol spikeri bogasim gelmisti ,(bir nebze iyiydi gene o macta gerci) adam tam bir maestro ,takimin pas gucunu ceken en onemli kozlari ,genc yetenek ,bogazin yeni vs.vs ...
Cok beklentiye girmistim bu veletle ama ,kafayla ayak bir turlu uyusmadi gitti.
Bir bu birde Aydin ,diger gençlere kotu ornek oluyorlar ,bunlarin bokuna altyapidan oyuncu cikaramaycagiz :sad007:
Karabük maçında takımın en iyi futbolcusuydu. Takımda futbol oynamaya çalışan yegane kişilik Emre. Çeşitli ataklar yapmaya çalıştı ama tek başına bir şey yapamazdı, özellikle Yekta' nın anlamsız eksikliğinde, bu da hocanın suçu.
Emre iyiydi karabük maçında.
Kotu oynayan kimse yoktu o zaman bizde.
8 milyonluk yatırım dediğin son 10 yılın en ölü yatırımıdır. Entrikacılar Emre'ye bu asimetrik ve gayrietik saldırıları bırakmalı. Emre' nin dışlanmasını Galatasaray düşmanları ister ancak.Arda formayı Mlada Boleslav maçında aldı ilk kez bir daha bırakmadı. Yani altyapıdan her çıkan Arda olmaz bunu unutmamalı yöneticiler.. İlla altyapıdan geldi diye 8 milyon € bir yatırımın önüne geçemez bir oyuncu he iyi oynasın giysin alkışlarım.. Ama kardeşim ayıptır yaşın 21-22 ve Galatasaray gibi bir takım sana 2 yıldır düzenli forma veriyor vitrine çıkartıyor.. Bu şansı ancak bu sene Beşiktaş'ta bulabilirdi onlar topçu olmadığı için veriyor orda bile bulamazdı normalde.. O yüzden Batuhan nasılsa Emre o gözümde pohpohtan başka bir şey değil abartmaya bayılıyoruz.. Ama hiçbir cacık değil Emre Çolak ve bu kafayla olamazda.. Fatih Terim'in forma adaleti beni düşündürüyor bu sene..
8 milyonluk yatırım dediğin son 10 yılın en ölü yatırımıdır. Entrikacılar Emre'ye bu asimetrik ve gayrietik saldırıları bırakmalı. Emre' nin dışlanmasını Galatasaray düşmanları ister ancak.
ahmet'im savunmana da bi sınır koy bence ya, tamam ben de savunuyorum bu adamı da karabük maçı falan çok abarttın be hocu. olmaz yani, emre rezildi.