#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Cluj macinda isponyol spikeri bogasim gelmisti ,(bir nebze iyiydi gene o macta gerci) adam tam bir maestro ,takimin pas gucunu ceken en onemli kozlari ,genc yetenek ,bogazin yeni vs.vs ...

Cok beklentiye girmistim bu veletle ama ,kafayla ayak bir turlu uyusmadi gitti.

Bir bu birde Aydin ,diger gençlere kotu ornek oluyorlar ,bunlarin bokuna altyapidan oyuncu cikaramaycagiz :sad007:

Cluj macinda isponyol spikeri bogasim gelmisti ,(bir nebze iyiydi gene o macta gerci) adam tam bir maestro ,takimin pas gucunu ceken en onemli kozlari ,genc yetenek ,bogazin yeni vs.vs ...

Cok beklentiye girmistim bu veletle ama ,kafayla ayak bir turlu uyusmadi gitti.

Bir bu birde Aydin ,diger gençlere kotu ornek oluyorlar ,bunlarin bokuna altyapidan oyuncu cikaramaycagiz :sad007:

Atletico'ya satabiliriz o zaman.

Karabük maçında takımın en iyi futbolcusuydu. Takımda futbol oynamaya çalışan yegane kişilik Emre. Çeşitli ataklar yapmaya çalıştı ama tek başına bir şey yapamazdı, özellikle Yekta' nın anlamsız eksikliğinde, bu da hocanın suçu.

Karabük maçında takımın en iyi futbolcusuydu. Takımda futbol oynamaya çalışan yegane kişilik Emre. Çeşitli ataklar yapmaya çalıştı ama tek başına bir şey yapamazdı, özellikle Yekta' nın anlamsız eksikliğinde, bu da hocanın suçu.

Son yillarda gordugum en iyi mesaj buydu burda. Emre'nin forumdaki versiyonu gibisiniz. Anlamli, mantikli seyler seyler yazmaya calisan yegane kisiliksiniz bir nevi. :ayatollah:

emre de futbolcu ahmet ilhan da

emre anaokulu cocugu gibi duruyor yaninda. kiyida kosede ince seyler yapip 2 metre yanindakine pas vermesi falan onlari yapiyor tek. takim iyi oynadi mi sol kanatta arada sirada oynatirsin. onun disinda yeri y. klub

karabük ve bilimum maçların en iyisi aslan kralımız yürüyedur

emrenin nasıl olağanüstü geliştiğini daha iyi anlamak için geçen sene ve daha önceki senelerle şimdiki resimlerini karşılaştırın fizik gücünün nasıl insanüstü hale geldiği görülüyor daha net bunu çok çalışmasına borçlu bugunde meyvelerini topluyor onunla aynı dönem yıldızı parlıyan gareth bale bile unutuldu gitti fiziğini geliştiremediği için

Arda formayı Mlada Boleslav maçında aldı ilk kez bir daha bırakmadı. Yani altyapıdan her çıkan Arda olmaz bunu unutmamalı yöneticiler.. İlla altyapıdan geldi diye 8 milyon € bir yatırımın önüne geçemez bir oyuncu he iyi oynasın giysin alkışlarım.. Ama kardeşim ayıptır yaşın 21-22 ve Galatasaray gibi bir takım sana 2 yıldır düzenli forma veriyor vitrine çıkartıyor.. Bu şansı ancak bu sene Beşiktaş'ta bulabilirdi onlar topçu olmadığı için veriyor orda bile bulamazdı normalde.. O yüzden Batuhan nasılsa Emre o gözümde pohpohtan başka bir şey değil abartmaya bayılıyoruz.. Ama hiçbir cacık değil Emre Çolak ve bu kafayla olamazda.. Fatih Terim'in forma adaleti beni düşündürüyor bu sene..
8 milyonluk yatırım dediğin son 10 yılın en ölü yatırımıdır. Entrikacılar Emre'ye bu asimetrik ve gayrietik saldırıları bırakmalı. Emre' nin dışlanmasını Galatasaray düşmanları ister ancak.

8 milyonluk yatırım dediğin son 10 yılın en ölü yatırımıdır. Entrikacılar Emre'ye bu asimetrik ve gayrietik saldırıları bırakmalı. Emre' nin dışlanmasını Galatasaray düşmanları ister ancak.

katılıyorum herkes gider emre kalır milli takımlarda kendini yüzlerce kez ispat etmiş top class 10 numara

kıymetini bilmediğiniz adamın istatistikleri

MİLLİ TAKIMLAR 100 maç 50 gol 50 asist

Galatasaray 70 maç 10 gol 20 asist (birçogunda oyuna sonradan girdiğini unutmayalım lütfen)

Emre iyi oynadı deyince top class on numara mı demiş oluyoruz?:confused:

Takımın geneline oranla iyiydi. Burak gol attı ama bir sürü pozisyonu mahvetti, Selçuk-Melo-Hakan Balta-Cris'in oyununu gördükten sonra kusura bakmayın gelip burada Emre'ye sallayamam. Hem beklenti hem maliyet olarak bu isimlerle kıyaslanmaz. Bu noktada eleştirebileceğiniz tek adam Fatih Terim'dir. Size göre bu kadar rezil bir adamı oynattığı için.

ahmet'im savunmana da bi sınır koy bence ya, tamam ben de savunuyorum bu adamı da karabük maçı falan çok abarttın be hocu. olmaz yani, emre rezildi.

ahmet'im savunmana da bi sınır koy bence ya, tamam ben de savunuyorum bu adamı da karabük maçı falan çok abarttın be hocu. olmaz yani, emre rezildi.

onun derdi o degil ikiyüzlülüğe kızıyo emre berbat tamamda niye oynatana sövmüyorsunuz emreye sövüyosunz diyo baksana :D

f.t ye laf söylemeye yüreği olmayanlar emreye sallıyo burda yani

sayko mode on

f.t. yönetime alın size verdiğiniz kadro kalitesi demek istediği için bilerek oynatıyor bence.

sayko mode off

Karabük maçında bir pozisyondan rakibi soldan müthiş geçmişti, ama rakip topu elle kesti, ama hakem serbest vuruş vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt