#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ben birsey anlamiyorum, topun altina girmek cok mu zor abi

benim en cok yaptigim, en cok sevdigim olaydir ayagin iciyle top kesmek, ayagin iciyle sut cekmek, cok mu zor su topu kaldirmak

yoksa gücü mü yetmiyor acaba

basit oynamayı öğrenmedikçe hiçbirşey olmaz bu çocuktan. basit oynamakta futbolda en çok zeka gerektiren konulardan biri. hep bi hareket daha fazla yapayım derdinde.

Bir pozisyonda adam 1,5 mt ilerisinde bu kendi kendine 4 defa topu cekerek bir saga bir sola dondu durdu. Adam sadece bekledi karsisinda.

Uzuluyorum soylerken ama komikti gercekten.

Arda formayı Mlada Boleslav maçında aldı ilk kez bir daha bırakmadı.

Yani altyapıdan her çıkan Arda olmaz bunu unutmamalı yöneticiler..

İlla altyapıdan geldi diye 8 milyon € bir yatırımın önüne geçemez bir oyuncu he iyi oynasın giysin alkışlarım..

Ama kardeşim ayıptır yaşın 21-22 ve Galatasaray gibi bir takım sana 2 yıldır düzenli forma veriyor vitrine çıkartıyor..

Bu şansı ancak bu sene Beşiktaş'ta bulabilirdi onlar topçu olmadığı için veriyor orda bile bulamazdı normalde..

O yüzden Batuhan nasılsa Emre o gözümde pohpohtan başka bir şey değil abartmaya bayılıyoruz..

Ama hiçbir cacık değil Emre Çolak ve bu kafayla olamazda..

Fatih Terim'in forma adaleti beni düşündürüyor bu sene..

Emre bu takımın en iyi oyuncusudur. Bunun dışında yorum yapanların hepsi Galatasaraya ihanet etmektedir.

umarım hoca emre ısrarından vazgeçer ve emreyide zor durumda bırakmaz bizide

Daha pişmeye gelişmeye ,ihtiyacı var Türkiye kupası maçları onun için biçilmiş kaftan bkz:Balıkesirspor

Önce orta yaparken topu kaldırmayı,daha sonrada pas verecekken kendi ekseni etrafında 360 derece dönmemesi gerektiğini biri öğretmeli Emreye...

devre arasi i.b.b bülent hocanin yanina gönderilsin

ne pişmesi be bjkli oğuzhan maç kazandırıyor bundan 1 yaşta küçük bu ne yapıyor maç kaybettiriyor

Kesinlikle kiralık gitmeli. Eskişehire kiralık verelim 1 seneliğine hem alperin yerine oyuncu aramak zorunda kalmazlar. Alper=4+emre(kiralık) gayet iyi rakam

zamanında ersun yanalın eline ardayı verdiler.şimdi de alper potuğa takasta kiralık verilebilir bence.ersun hoca ortasahanın ortasında oynatsın bu keretayı.yeteneği var ama işlenmesi gerek.

tumblr_mdlpkn72Py1qcvr2xo2_1280.jpg

İbb'ye kiralık verilse devre arasında iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt