Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yanda milli takımların 10 numarası olarak kendini fazlasıyla ispat etmiş Emre,
Salih izdik paralel evrenden bildirdi.
U-15, U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 ve Ümit milli takımı.Salih izdik paralel evrenden bildirdi.
U-15, U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 ve Ümit milli takımı. toplam 100 küsur maçta 50 golne 10 numaralığına takıldım ne milli takımlara kendini nerde ispat etmiş emre onuda izah edin doğru söylüyor diyorsunuz altını doldurun
bu sezon 9 maç 0 gol 1 asist
toplamda 65 maç 4 gol 7 asist ( 2009 dan bu yana Galatasaray performansı)
u-20 milli takım performansı 12 maç 1 gol 1 asist
siz buna kendini ispat etti diyorsanız ben bişey demiyorum zaten bu istatistikler en iyimser değerlendirmeyle vasatın altı
Gelecek sezon bjk'ye falan gitse ardından küfür edersiniz bence.bu sezon 9 maç 0 gol 1 asist toplamda 65 maç 4 gol 7 asist ( 2009 dan bu yana Galatasaray performansı) u-20 milli takım performansı 12 maç 1 gol 1 asist siz buna kendini ispat etti diyorsanız ben bişey demiyorum zaten bu istatistikler en iyimser değerlendirmeyle vasatın altı bak sallamıyorum 100 maç 50 gol 13 yaş maçlarında atılmış golleri falan link veriyim iyice incelemek istersen Emre Colak - Performans bilgileri - transfermarkt.tr
Gelecek sezon bjk'ye falan gitse ardından küfür edersiniz bence.