#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

CL' de devam etmemiizn tek ama tek sebebi Yekta-Emre ikilisnin Melo-Amrabat yerine takıma monte edilmesi ortada dururken, Bu ikilinin sebepsiz ve gereksiz hoca tarafından bozulması ile beraber kaybedeceğimiz önceden belliydi. Diğer yanda Riera birkaç hafta sırıtmadan oynamışken, yine kulvarındaki ismin değişmesi yine hocanın hatası. Hamit ile kerşılaştırılıyor. Hamit 30' unu geçmiş sonlarda. Genç Emre ile karşılaştırılamaz. Bir yanda milli takımların 10 numarası olarak kendini fazlasıyla ispat etmiş Emre, Diğer yanda 77 maç A milli oynatılıp kayda değer bir fayda sağlamayan 30' luk Hamit. Semih ve Emre bunlar bizim geleceğimiz. Bugün iyi yarın kötü oynayabilirler, ama kimse onları silip atamaz.

Salih'in kafa güzel yine anlaşılan. Euro 2008'ide mi izlemedin be adam :o

Tribune yollanmali. Emre'yi oynatmak, Aydın'a,Mertan'a,Amrabat'a,Riera'ya,E ngin'e saygısızlıktır. CL'de kader maçında Emre oynarsa ağız dolu Yuh cekerim.

Hangi milli takım..

Hangi 10 numara..

Salih ne anlatıyorsun kardeş?

Salih 100 kere ben aptalım yazma konusunda bi fikrin var mı?

Doğru söylüyor çocuk. Emre Ümit Milli'de 10 numara pozisyonunda oynuyordu.

ne 10 numaralığına takıldım ne milli takımlara kendini nerde ispat etmiş emre onuda izah edin doğru söylüyor diyorsunuz altını doldurun

bu sezon 9 maç 0 gol 1 asist

toplamda 65 maç 4 gol 7 asist ( 2009 dan bu yana Galatasaray performansı)

u-20 milli takım performansı 12 maç 1 gol 1 asist

siz buna kendini ispat etti diyorsanız ben bişey demiyorum zaten bu istatistikler en iyimser değerlendirmeyle vasatın altı

bak sallamıyorum 100 maç 50 gol 13 yaş maçlarında atılmış golleri falan

link veriyim iyice incelemek istersen

https://www.transfermarkt.com.tr/tr/emre-colak/leistungsdaten/spieler_77707_gesamt.html

bu sezon 9 maç 0 gol 1 asist

toplamda 65 maç 4 gol 7 asist ( 2009 dan bu yana Galatasaray performansı)

u-20 milli takım performansı 12 maç 1 gol 1 asist

siz buna kendini ispat etti diyorsanız ben bişey demiyorum zaten bu istatistikler en iyimser değerlendirmeyle vasatın altı

gayet leşbir performans ve biz bu adamdan medet umuyoruz

bu sezon 9 maç 0 gol 1 asist toplamda 65 maç 4 gol 7 asist ( 2009 dan bu yana Galatasaray performansı) u-20 milli takım performansı 12 maç 1 gol 1 asist siz buna kendini ispat etti diyorsanız ben bişey demiyorum zaten bu istatistikler en iyimser değerlendirmeyle vasatın altı bak sallamıyorum 100 maç 50 gol 13 yaş maçlarında atılmış golleri falan link veriyim iyice incelemek istersen Emre Colak - Performans bilgileri - transfermarkt.tr
Gelecek sezon bjk'ye falan gitse ardından küfür edersiniz bence.

Hala emre bizim geleceğimiz diyenler var batsın böyle gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt