#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre gibi bir yeteneğe bu kadar mı tahammülünüz yok ?

yetenege nedir? top ile 360° dönmek mi?

• dikine ara pas yok.
  • ortalar ve duran top kulanisi berbat.
  • oyun zekasi zayif.
  • fizik kötü.
  • gelisme olayi yok, 1 yildir ayni form'da.
  • cabuk modern oyun yok "one touch football" yok. (cabuk, tek pasli oyun anlayisi..)
  • Gol vuruslari vasat.
  • dribling normal, özel bi yetenek göremiyorum bu konuda.

Sadece bizim alt yapidan geldi icin, hemen bi Götze muhamelesi yapmiyalim...Realist olalim.

ne diyor hoca tam olarak?

emre afferim ............ pij tam okuymadim

“Emre aferin sana aferin, allah kahretsin" ...az bile..

yetenege nedir? top ile 360° dönmek mi?

• dikine ara pas yok.
  • ortalar ve duran top kulanisi berbat.
  • oyun zekasi zayif.
  • fizik kötü.
  • gelisme olayi yok, 1 yildir ayni form'da.
  • cabuk modern oyun yok "one touch football" yok. (cabuk, tek pasli oyun anlayisi..)
  • Gol vuruslari vasat.
  • dribling normal, özel bi yetenek göremiyorum bu konuda.

Sadece bizim alt yapidan geldi icin, hemen bi Götze muhamelesi yapmiyalim...Realist olalim.

Oyun zekasının o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Elbette şuan için istenilen seviyede değil.Ama tahammül edilemeyecek bir seviyede de değil.Fiziğini ve son vuruşlarını geliştirse daha çok göze olumlu yönden batacak bir oyuncu olacak.Ki bu dediklerimde gelişmez değil.

Oyun zekasının o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.Elbette şuan için istenilen seviyede değil.Ama tahammül edilemeyecek bir seviyede de değil.Fiziğini ve son vuruşlarını geliştirse daha çok göze olumlu yönden batacak bir oyuncu olacak.Ki bu dediklerimde gelişmez değil.

En iyisi kiralamak. ama türkiye liginde bi takima degil... Avrupa'da bi takima, PL ve ya La liga, alan olursa tabiki.

Tamam yetenekli, ilk dokunusu iyi, paslari fena degil. Ama oyun zekasi(beyin) olmadiktan sonra bunlarin hepsi hikaye. Türk futbolcusu genel anlamda cok agir düsünüyor, cok yavas paslasiyor ve bu yüzden dikine oynamakta zorluk cekiyor.

son 4 galibiyetimizin emre'nin 60 dk'dan az oynadığı 4 maç olması ne kadar da hoş bir tesadüf değil mi altyapı romantikleri?

(umutation - 25 kasım 2012 00:08)

:cool:

maca sonradan girip neredeyse yine icine ediyorlardi emre - hakan kardesler.. sol kanadi bunlara verirsen sana hersey mustehak..

ulan batdal 1 gol kacirdi gecen sene, hemen afaroz edildi.. bu herif ayni golun 40 turlusunu kacirdi, degisik degisik maclarda, hala kadroda.. nerden arkadas bunun torpili? nerden geliyor bu sonsuz kredi?

ulan UEFA sampiyonu kadronun elemanlarina bu kadar sabredilmedi.. hayir "futbolcu" bile degil, yildiz hic olamaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt