#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Top kale önünde ayagina gelince heyecanlaniyor... her macta aynisi...sutlari da kiz gibi zaten.

Ayrica o anlatildigi gibi agir bir küfür etmemis bence hoca. Tam okunmuyor agizi. Öyle bir sey yapacagini düsünmüyorum.

aklina "emre'yi oyuna almak" gibi dahiyane fikirler geldiginde hoca bi nefes alip dusunmeli ve bunun yerine sabri'yi oyuna almali..

sabri bile solda bundan kotu oy-na-ya-maz..

sabri'yi sagda bile begenmem, ama solda bunu izleyecegime, sabri oynasin..

Evet renktaş abartmışım kusura bakma takımdan gitsin kafi.

tabi gitmesi tercihimiz.. ama gitmiyorsa da senin ilk mesaj tek cikar yol gibi gorunuyor :asd:

yekta'nin 1 sene yuzune bile bakmayan hoca bundan vazgecemiyor.. halbuki yekta'nin yaninda bu futbolcu bile sayilmaz.. hatta bana baris ozbek'i bile ozletmeye basladi :D

ulan hic adetim degildir aslinda bi futbolcuya takmak.. koca koca adamlar isi gucu birakmisiz buna salliyoruz.. melo'nun penalti kurtardigi gun 10 mesajin 9'unu bu konuya atmisim.. ama kardesim, hirsizin hic mi sucu yok :)

problemin buyugu bence fatih hocada.. yahu tamam emre kotu anladik, bi sey olmayacagi da ortada.. ama sen neden oynatiyorsun.. oynatma.. oynatmazsan biz de burda fitil olmayiz..

benim sorunum biraz da adaletli forma dagitimiyla UEFA kupasina kadar uzanmis hocanin prensiplerini bu capsiz icin neden cope attigi.. nedir arkadas bunu vazgecilmez yapan.. hoca uzerine duseni yapsa ve adaletli forma dagitsa biz de burda sinirlenmeyecegiz.. kotu oynayan adam kenarda otursun yahu.. kenarda otursa kimse dert etmez, isterse 80 sene kadroda kalsin.. yeterki haketmedigi formayi giymesin.. formamiz bu kadar mi ucuz?

amrabat biraz vasat oynasin, hemen cezalandiriliyor.. bu adam her mac vasatin 10 gomlek altinda, hala banko.. yahu ilk 18'de isi yok su haliyle, birak bir de oyuna giriyor.. manchester macinin da, bu macin da icine etmediyse bu Allah'in bir lutfudur..

birgün fatih hocayla karşılaşırsam eğer, yalvaracağım hocaya lütfen bu adamı bir daha oynatma diye. iki maçtır allah yardım ediyor da en sonunda çakılacağız bu adamın yüzünden.

Karı-kız davasına futbolunu bitirecek.Sercana takılırsa daha çoook saç baş yoldurur.Zenci kızlarla gezip medyayı konusturacagına topunu oyna futbolunu konuştur.

çok iyidi yine aslan girer girmez 2 net pozisyon yakaladı biraz şanslı olsa 2 gol 1 asisitle sonradan girip maçı tamamlıcaktı

bir adam formsuz ne bileyim şanssızdır top adamı sevmiyordur. asabidir,ailevi sıkıntıları vardır,kondisyon açığı, maç eksiği vardır.sabredilip oynatılarak kazanılmaya çalışılır.ama bu adam galatasaray seviyesinde bir oyunucu değil problem bu.fatih hoca bunu görmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt