#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Her yerden şut çekmeye çalışması beni hasta ediyor.

sen retweete devam panpa. bosver futbolu

Beğenmiyorum bir türlü Emre'nin oyun tarzını ya güya çabuk oynamaya çalışıyo gibi duruyo ama kendi etrafında boş yere bi dönmeye çalışıyo herşey bitiyo ... Ayağında topu gereksiz fazla tuttuğu pozisyonlarda cabası ... Yetenek varmı kesinlikle var ama kafa olarak biraz değişmesi lazım gibi bilmiyorum ya inşallah daha iyi olur çok genç daha ...

İlk 11'deki yerini kaybedince onun performansı da düştü.

550870_522823864401873_511463177_n.jpg

Yıldızlarla 24 Saat programından..

B_63e507ec34aad106df3943d1cf461aa3.jpg

3 numaraya vurdurtmuş kafayı :Z3:

şans bulursan Allah yardımcın olsun emre:tiphat: göster kendini.

Emre Colak cok iyi oyuncu olabilir ama kesinlikle özgüveni kazanmasi lazim ve topu ayagindan daha cabuk cikarmasina alismasi lazim.

Calim yetenegi fena degil ve topu ayaginda tutmak adina gayet iyi. Süt konusunda kesinlikle daha cok calismasi lazim ama israrla macta durum henuz 0-0 iken veya anca 1-0 lik skorla galib geliyorsak daha cok bos adami bulup gol attirmaya calisirsa daha faydali olur.

Yolu acik ama karakteri daha özgüveni dolu olmali ve oyun kurma adina gelistirmeli kendini ki ozaman cok yararli bir oyuncu olur.

kendini göster.süper solak emre çolak :D

Herşey gelişebilir (vuruş tekniği,hız, güç vs.) ama IQ gelişmez.. bu düşünce kabızı adamın bir an önce gönderilmesi lazım.

Sağa sola dönüp düşünürken ezdiğin topların haddi hesabı yok. Tebrik ederim sayende yıllar sonra ilk kez bağırdım ekran karşısında.

Herşey gelişebilir (vuruş tekniği,hız, güç vs.) ama IQ gelişmez.. bu düşünce kabızı adamın bir an önce gönderilmesi lazım. Sağa sola dönüp düşünürken ezdiğin topların haddi hesabı yok. Tebrik ederim sayende yıllar sonra ilk kez bağırdım ekran karşısında.
Bence IQ ile ilgisi yok yerli oyuncuların coğunun burnu sürtülüyor, ikinci sınıf muamele yapılıyor kendine güven müven bırakmıyorlar bizim çocuklarda. Bu aynı Osmanlı' nın Türk ahaliyi askere savaşa çağırdığında hatırlaması gibi birşey.

Bence IQ ile ilgisi yok yerli oyuncuların coğunun burnu sürtülüyor, ikinci sınıf muamele yapılıyor kendine güven müven bırakmıyorlar bizim çocuklarda. Bu aynı Osmanlı' nın Türk ahaliyi askere savaşa çağırdığında hatırlaması gibi birşey.

Arda da Türktü.. üstelik Emreden daha yavaştı ve bana sorarsanız teknik kapasitesi ve vuruş becerisi de Emre den iyi değildi.. Ama adam zekiydi ve ne zaman ne yapacağını biliyordu..

Arda da Türktü.. üstelik Emreden daha yavaştı ve bana sorarsanız teknik kapasitesi ve vuruş becerisi de Emre den iyi değildi.. Ama adam zekiydi ve ne zaman ne yapacağını biliyordu..
Arda her şeyi kafaya takan bir insan değil. Yoksa medya, yönetim, hocalar onu çoktan yeyip bitirmişlerdi.

En iyi yaptığı şey topla birlikte kendi etrafında semazen gibi dönmek. Bir de es kaza iyi şut çekmek veya orta açmak.:ayatollah:

twitter mahrum kaldi panpa hadi RT ye basla..

Ben beğendim Emre'yi.

Ama gözünü seveyim duran topları sen kullanma.

çocuk ne yapsın tek başına yine şut denedi isabetsiz olsada bugün çerçeveyi gören yapıştırsaydı bu maç böyle bitmezdi doldur boşaltla olacak iş değil bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt