- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: #52 Emre Çolak
Yol olmaz.
Yol olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence IQ ile ilgisi yok yerli oyuncuların coğunun burnu sürtülüyor, ikinci sınıf muamele yapılıyor kendine güven müven bırakmıyorlar bizim çocuklarda. Bu aynı Osmanlı' nın Türk ahaliyi askere savaşa çağırdığında hatırlaması gibi birşey.Herşey gelişebilir (vuruş tekniği,hız, güç vs.) ama IQ gelişmez.. bu düşünce kabızı adamın bir an önce gönderilmesi lazım. Sağa sola dönüp düşünürken ezdiğin topların haddi hesabı yok. Tebrik ederim sayende yıllar sonra ilk kez bağırdım ekran karşısında.
Bence IQ ile ilgisi yok yerli oyuncuların coğunun burnu sürtülüyor, ikinci sınıf muamele yapılıyor kendine güven müven bırakmıyorlar bizim çocuklarda. Bu aynı Osmanlı' nın Türk ahaliyi askere savaşa çağırdığında hatırlaması gibi birşey.
Arda her şeyi kafaya takan bir insan değil. Yoksa medya, yönetim, hocalar onu çoktan yeyip bitirmişlerdi.Arda da Türktü.. üstelik Emreden daha yavaştı ve bana sorarsanız teknik kapasitesi ve vuruş becerisi de Emre den iyi değildi.. Ama adam zekiydi ve ne zaman ne yapacağını biliyordu..