#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bunun yuzunden takım hızlı ataga kalkamıyor topu aldıgızaman kendi etrafında dönmese rahat edemeyecek bey efendi

Kanatta olmuyor o ama ortada ısrar edilirse inanılmaz iş çıkaracaktır..

Kanatta oynatıldığı zaman hem kendine hem bize yazık dön hocam şu yanlıştan Emre'den kanat olmaz geçen sezonda bu böyleydi bu sezonda değişmeyecek.

Koy Emre"yi ortasahaya bak bakalım neler yapıyor..

hani amrabat yuzunden bazi arkadaslar 4-3-3 oynayalim diyorlar ya

sadece amrabat degil, 4-3-3 istiyorum diye bagiran bir emre colakta var kadromuzda.

burakta var

ve hatta hamitte var

selcukta var, cunku yanina pas aticak adam geldigi zaman, yanina defans yapicak adam geldigi zaman selcukta rahatlicak.

Emre Çolak gün geçtikçe üstüne koyuyor.Bu çizgisini devam ettirip iyi bir profesyonel olursa aklımızda kazıttıracak birçok anıya imza atar.Abartı olur mu bilmem ama kendisinde bir Georghe Hagi potansiyeli var.Tabii yolun başında olduğu ise gerçek.Kanatta oynarken zaman zaman tıkandığı performansı göbekte oynarken şaha kalkıyor.Dediğim gibi 10 numara potansiyelinden olsa gerek oyuna bakış açısı muazzam oluyor.

Şmparator'un Emre'yi devamlı ilk onbirde oynatması şart...

Ortada oynayacaksa oynasın, yoksa oynamasın. Hem kendine, hem potansiyeline, hem takım oyununa, hem de takıma direkt zarar veriyor bu şekilde.

Şu adam kanatta oynamasın başka bir şey istemiyorum. Maçın çok küçük bir bölümünde iyiydi. "Messi mi lan o" sesleri duyulmuştur.

Kendi etrafında dönüp duruyor sürekli yerde.

hani amrabat yuzunden bazi arkadaslar 4-3-3 oynayalim diyorlar ya

sadece amrabat degil, 4-3-3 istiyorum diye bagiran bir emre colakta var kadromuzda.

burakta var

ve hatta hamitte var

selcukta var, cunku yanina pas aticak adam geldigi zaman, yanina defans yapicak adam geldigi zaman selcukta rahatlicak.

Hamit bağırıyor bağırmasına da 4-3-3 diye değil benim ne işim var lan burada diye bağırıyor.

Bugün Emre kanat oynamadı. Gayet de iyiydi. Harcadığı pozisyonlar oldu ama mücadelesine harikaydı. Hele bir pozisyonu vardı ki mest oldum.

Ya ortada oynasın yada oynamasın. Birileri kafasına vursa iyi eder çok oynuyor topla sayesinde kontra 0

Braga maçında olduğu gibi, Eses maçındada da Muslera'dan sonra takımın en iyisiydi. Takım kalbur olmuş, altı üstüne gelmiş, tam anlamıyla takım rotasyon manyağı olmuş, Emre bile bu şekilde tek başına harikalar yaratamaz. Ama presini, rakip kovalama görevini Hamit&Amrabat' ın aksine layıkıyla yerine getiriyor.

İllaki takımdan gitsin demiyorum ama oynamasada olur yani. Hatta daha iyi olur. O kadar genc oyuncu seyrettim ama Emre kadar gereksiz işler yapan, olgunluktan uzak oyuncu neredeyse hic görmedim. Arda'yı da Emre'nin yasındayken eleştiriyorduk ama Arda, Emre'den cok daha fazla iş yapıyordu. Ben normalde genc oyuncular için sabredilmesi taraftarıyım ama Emre'de hic bir ısık görmüyorum. Fatih hocanın kararına saygı duyuyorum ama ''ben olsam'' en fazla Akhisar vb. maclarında oynatırım.

İllaki takımdan gitsin demiyorum ama oynamasada olur yani. Hatta daha iyi olur. O kadar genc oyuncu seyrettim ama Emre kadar gereksiz işler yapan, olgunluktan uzak oyuncu neredeyse hic görmedim. Arda'yı da Emre'nin yasındayken eleştiriyorduk ama Arda, Emre'den cok daha fazla iş yapıyordu. Ben normalde genc oyuncular için sabredilmesi taraftarıyım ama Emre'de hic bir ısık görmüyorum. Fatih hocanın kararına saygı duyuyorum ama ''ben olsam'' en fazla Akhisar vb. maclarında oynatırım.

belki düzelir diye biraz da çaresizlikten oynatıyoremreyi.emre de ardanın yarısı kadar oyun görüşü yok.fatih hoca sürekli bu yönünü geliştirmeye çalışıyor,ama nafile bu oyunu galatasaray için yetersiz.başka hoca olsa çoktan yollarda emreyi.pas tercihleri sıkıntlı. ayağında top çok tutuyor.kas gelişimi de istenen seviyede değil.zor emrenin işi.bence bu sene son senesi.

Emre nin verimini yukariya cikartmak istiyorsun, öyle oynamak lazim:

--------------------Melo----------------------

------------Selcuk-----Emre----------------

---Hamit------------------------Amrabat----

------------------Burak----------------------

Orta sahada iyi kanatta leş

belki düzelir diye biraz da çaresizlikten oynatıyor emreyi.emre de ardanın yarısı kadar oyun görüşü yok.fatih hoca sürekli bu yönünü geliştirmeye çalışıyor,ama nafile bu oyunu galatasaray için yetersiz.başka hoca olsa çoktan yollarda emreyi.pas tercihleri sıkıntlı. ayağında topu çok tutuyor.kas gelişimi de istenen seviyede değil bu yüzden normalde geçirmesi gereken arapası geçiremedi duran topları ya çok kısa kalıyor ya da kısa kalmaması için tüm güçüyle vuruyor bu seferde alakısız yerlere gidiyor top.zor emrenin işi.bence bu sene son senesi.

Emre nin verimini yukariya cikartmak istiyorsun, öyle oynamak lazim:

--------------------Melo----------------------

------------Selcuk-----Emre----------------

---Hamit------------------------Amrabat----

------------------Burak----------------------

Değil Emre bütün takım için hayırlısı olur bu ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt