Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
Cevap: #52 Emre Çolak
süper oynadi:b5:
süper oynadi:b5:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hani amrabat yuzunden bazi arkadaslar 4-3-3 oynayalim diyorlar ya
sadece amrabat degil, 4-3-3 istiyorum diye bagiran bir emre colakta var kadromuzda.
burakta var
ve hatta hamitte var
selcukta var, cunku yanina pas aticak adam geldigi zaman, yanina defans yapicak adam geldigi zaman selcukta rahatlicak.
İllaki takımdan gitsin demiyorum ama oynamasada olur yani. Hatta daha iyi olur. O kadar genc oyuncu seyrettim ama Emre kadar gereksiz işler yapan, olgunluktan uzak oyuncu neredeyse hic görmedim. Arda'yı da Emre'nin yasındayken eleştiriyorduk ama Arda, Emre'den cok daha fazla iş yapıyordu. Ben normalde genc oyuncular için sabredilmesi taraftarıyım ama Emre'de hic bir ısık görmüyorum. Fatih hocanın kararına saygı duyuyorum ama ''ben olsam'' en fazla Akhisar vb. maclarında oynatırım.
İllaki takımdan gitsin demiyorum ama oynamasada olur yani. Hatta daha iyi olur. O kadar genc oyuncu seyrettim ama Emre kadar gereksiz işler yapan, olgunluktan uzak oyuncu neredeyse hic görmedim. Arda'yı da Emre'nin yasındayken eleştiriyorduk ama Arda, Emre'den cok daha fazla iş yapıyordu. Ben normalde genc oyuncular için sabredilmesi taraftarıyım ama Emre'de hic bir ısık görmüyorum. Fatih hocanın kararına saygı duyuyorum ama ''ben olsam'' en fazla Akhisar vb. maclarında oynatırım.
Emre nin verimini yukariya cikartmak istiyorsun, öyle oynamak lazim:
--------------------Melo----------------------
------------Selcuk-----Emre----------------
---Hamit------------------------Amrabat----
------------------Burak----------------------