#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Dediklerine katılıyorum da, Manchester maçında Burak'a attığı pasın şiddeti ve zamanlaması gayet iyiydi. Geçen sene de kontrada forvete çok iyi paslar attığı maçlar olmuştu. Yani hep atardı demiyorum ama birkaç tane asist denebilecek pas atmıştı.

Bu çocuğun mental problemleri var bence. Teknik kapasitesi çok yüksek. Geçen sene çizgide bir artistik hareket çekti, bütün stad alkışlayınca gaza gelip sonra yeniden yapmaya çalıştı kritik bi yerde. Beceremeyince tepki çekip tekrarlamadı. Bu sene de yanılmıyosam çevresinde dönüp adam ekarte etti 1-2 kere. Şimdi her yapışında taraftar deliriyo. Panik atak olabilir ya da başka birşey. Aşırı stres olabilir.

Sabri de öyle mesela. Gazı ver yardırsın yeteneği ölçüsünde. Homurtular başladı mı olmayacak hatalar yapardı. Takım iyi giderken iyi işler yapabilir.

manu macında da attıgı pas harıka degıldı de,yıne de atmayı basardı.oradakı problem caprazda kalan buraka "neden atamadın" dıye yuklenenlerde

ancak eses macındakı hareketın acıklaması yok,ki burakla teke tek kalan servet .servetın ustune atmazsan tutma ve yakalama ıhtımalı yoktu.

zoru basardı

Ynt: #52 Emre Çolak

4 orta yapti hepsi on direge.

Takimin el freni resmen.

Hali sahaya bile cagiralacak birisi degil.

2 Sezondur öyle veya böyle Galatasaray'in banko oyuncusu resmen, komedi filmi gibi bir oyuncu. Tüm duran toplar heba oluyor, tüm ataklar bitiyor. 3 Etkili pas atacak da övecegiz. A2'den bunlar gelecekse kapansin A2 bence.

Ortasahada pres yok,oyun zekası sıfırın altında,fizik yok,egoistlik var.Ama ilk 11 oyuncusu

bukadar kötü olacagii sanmamistim belki hareketlilik getirir dedik ama ilk yari yapti resmen 0 cekmek oldu

Bir güzel de servis yapti rakibe.

Bir tane daha..

ne desem bos. daha fazla gunaha girmek istemiyorum.. yaziklar olsun oynadigin topa da sana da..

Emre Galatasarayin oyuncusu degil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pres yapma sen Emre.Senin presinin sonunda yaptığın aptalca fauller yüzünden gol yemekten bıktık.

hangi gün iyiydiki 34 maçın 3ünde iyi oynayıp bu kadar para kazanılıyor ya oh ne güzel yarasın

82 dakika buna nasıl tahammül etti hoca inanılır gibi değil.

Son zamanlarda kimseye söylenmediğim kadar söylendim bugün sana topunu kaptırdın pas pas pas diye 100 kere bağırdım üstüne gittin saçma sapan bi faul yaptın e be Emre offf ben ne diyim sana ... Neden Yekta değerlendirilmiyo bir türlü anlayamıyorum ...

kişisel hırsı için yaptıklarıyla elimize aldığımız oyunu sağolsun son dk da zorla kurtardık ..

Ynt: #52 Emre Çolak

Hali sahada bile oynamayaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt