#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ne iyisi cok berbatti bu gün. Herzaman gibi hic begenmiyorum, 10 mac oynasin, sonra ancak birisinde faydasi olsun. Cok etkisiz, gücsüz kaliyor üstüne de okadar aptal bi faul yapti ki, CL de yapsaydi bir daha o formayi giyemezdi...

Ne biliyim, cok passif, cok gücsüz birisi, denedikleri hep aynisi, bundan sonra buna verilcek sans Yekta ya da verilsin bi zahmet.

cok simardi bir kac mac yedek otursun akli basina gelsin bu böyle olmaz...

İlk piyasaya çıktığında stiliyle filan Wilshere'a benzetiyordum çalışırsa onun kadar olmasa da iyi bir futbolcu olur bundan diyordum ama cacık bile olmaz bu adamdan.Kendisini geliştirmeye uğraşacağına Kuzey Güney izleyip kezbanların kalpli twitlerini rtlesin anca.

Aynen öyle her maç kanser ediyo beni ya ...

cok simardi bir kac mac yedek otursun akli basina gelsin bu böyle olmaz...

Üstad keşke çok şımarmış olsaydı ama adamın bu bu sene en iyi oynadı denen kasımpaşa maçını imkanınız varsa tekrar seyredin 1-1 e getiren yaptığı faule bakın ,

maalesef ama maalesef bu adamın çapı bu daha da bir şey olmaz ,

Ben çok beğendim bugün özellikle bölgede pas dağıtımında selçuk'u aratmadı.. Hatta daha fazla sorumluluk aldı selçuk'a göre... Golde hatası büyük zaten daha müdahaleye gelriken yapma diye uyardım.. Bu tip oyuncuların bu huyu vardır defansa yardım edeyim derken b.kunu çıkartıyorlar.. Arda da sık sık yapıyordu..

Çapıyla ilgili eleştirilere gülüp geçtim bu arada..

Üstad keşke çok şımarmış olsaydı ama adamın bu bu sene en iyi oynadı denen kasımpaşa maçını imkanınız varsa tekrar seyredin 1-1 e getiren yaptığı faule bakın ,

maalesef ama maalesef bu adamın çapı bu daha da bir şey olmaz ,

bende onu diyorum gereksiz yerlerde faul yapiyor onlarda tehlikeli oluyor daha dogrusu gol yiyoruz...

Toplara Sabri gibi vurmaya başladı her vurduğu top tribünlere gidiyor.

Bir daha oynamazsa süper olacak.

yaptıgı fauller yuzunden hep gol yiyoruz gereksiz yere duran top kullandırıyor rakibe

savunmada hayrina bi kere duran toptan gol yemesin

Feci kotu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şımardı kendini messi sanmaya başladı. 2.golü yememizin mimarı resmen. Bi insan beynini hiç mi kullanmaz ? Daha öncede yaptın hatayı düşürme işte rakibi düşürme :mad: Aldı topu laubali laubali top sürüyor kaptılar topu beyefendi aklı sıra hırs yaptı gitti faul yaptı. İyice sinir olmaya başladım emreye

Yazın yaz aşkı istiyorum diye inliyordun Twitterda.Biraz şut antrenmanı yap be .Her şut aynı farkla auta gidiyor.Zaten ne varsa yaptığın her hata gol oluyor.Abdest al da çık maça.

toparlanmazsa forma yuzu zor gorur burasi Galatasaray biraz daha dikkat ve ciddiyet lutfen

daha beyimiz topu kaldirmaktan aciz , ve de seri sekilde tek top oyna lutfen

Bide orta açtırmayın şuna ya. Başlatmasın sol ayağına. Bi insanın 5 ortasından 1 tanesi bile etkili olmaz mı ? Riera bi orta açtı pozisyon oldu gol attık.

Emre gibi fiziken yetersiz bir adamı ortada oynatandadır suç.

gençlerbirliği takım olarak galatasaraydan fiziken çok üstündü zaten sadece emreyle alakalı değil hiçbir oyuncumuz fiziki üstünlük kuramıyor rakibe.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt