#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre'ye acıyorum ilk defa ortaya geçti, yanıdanki futbolculara bakın bir Allahaşkına; Amrabat, Aydın, Hamit. Orta sahada rakiple birebir mücadele konusunda en kötü durumda olan futbolcular.

kanımın ısınmadıgı boyle begenmediğim, sevemediğin futbolcular var tam takoz dediğim biri emre işte bu oyuncular hep mi kotu oynamak zorunda yahu hoş agızlarıyla kuş tutsalar yaranamayacaklar ama olsun

topu ayağına alıyor, önce bir 3 kere falan dönüyor. 90 derece diğer yöne dönmesi gerekirken, önce 2-3 kere topu çekiyor, sonra dönmesi gereken yöne, ters taraftan, yani 270 dereceden dönüyor. sonra bindirme yapan adamı öldürüyor orda, bütün atağı eziyor.

gerçi adam aşağıdaki linkte anlatmış kendisini

nolacağı belli olmayan çocuktur.

yeni arda dedik ama malesef.

arda bu yaşlarda tek başına maç alıyordu

sezonda 3 gol 3 asist ortalama hemde bu sürelere yazık

Ben de çok kızdım dün bazı pozisyonlarda ama sanki burda yorumları biraz abartmış gibiyiz.

Kendini çok yükseklerde görüyor bu adam. Bunu bu hale getirende taraftardır.

Mümkünse;

-Duran topların başına geçme. Geç ama sakın olaki kullanma.

-Uzaktan şut çekme. Hatta garanti görmediğin yerlerden şut çekme.

-Önce sağa, sonra sola sonra tekrar sağa dönüp geriye pas verme.

-Biraz fizik geliştir.

Hadi eyvallah :tiphat:

Sonradan oyuna girmediği her maç sıkıntı çekeriz..Oyun zekası yok.Topu ayağında ne kadar tutarsa o kadar büyük oyuncu olacağını sanıyor biraz gerard ı izlemeli... hızlı oyunla oyunun kanat yönü değiştirerek rakibi bozmanın yanındakinede olsa hızlı oynamanın arapası denilen tüm dünyada yapılan bişeyin artık farkına varmalı başta becermesede ubnları denemeli yoksa yitip gider..Sabriyle denk bi oyun zekasında emre ve bu yeteneğe yazık oluyo

Dün gerçekten çok kötüydü

Soğudum ben bu çocuktan ya..

Cidden yediğimiz golde laçka laçka pas vermedi döndü faul yaptı 2 hata üstüste faul gol oldu..

Şımarık terbiyesiz bir Batuhan olma yolunda ilerliyor..

Hiç çalışmıyor fiziği leş gibi..

Geçen sene çok iyiydi.Bu sene ise kasmpaşa maçında oynadığı futbolla kendisine hayran bıraktı.Ama kaç haftadı çok formsuz.Bide duran topları kullanmasın.Kornerleri sürekli ön direğe kesmesi çileden çıkartıyo beni.

Belki çok oyuncudan yetenekli ama kullanamıyor yeteneğini. Bir tane isabetli ut çekemez mi bir insan ceza yayının oralardan anlayamıyorum.

2 sezonda 2 tane isabetli şut attı 2side gol oldu(bknz:ibb maçı)

artık şutları kaleyi bulmuyor.

ve skora katkısı hiç yok.geçen sene koskoca sezonda 2 gol 1 asist var.cok düşük bence

birde emrenin her kaybettiği her topta gol yedik bu sene

3 veya 4üncü oldu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt