#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bugün çok fazla bela okudum sana. ya sana birşey olacak ya bela dönüp bana gelecek Allah sonumuzu hayır etsin güzel kardesim.

Galatasaray' ın en kaliteli orta yapan futbolcusu. Verkaçta çok iyi, ama kafa dengi partnerleri olması gerek. Cluj maçında sulu zeminde en dezavantajlı isimdi, çünkü yerden oynayan bir futbolcu. İkinci yarı Amrabatla dönüşüklü oynamaları hata idi, Amrabat sağda Emre solda kalmalıydı.

dany den sonraki ikinci beyinsiz topcumuz zemin berbat ama emre beyimiz iki üc kisinin arasina daliyor calimla

Ulan suda topmu sürülür lan kullan kafanı

böyle kalitesiz futbol oynamayı bilmeyen biri nasıl bu takımda oynar alt yapıdan çıkmak yeterli mi oynamak için rezillik ya. adam çamur sahada messi gibi 3-4 adam arasına dalıyor böyle beyinsizlik olamaz. emre çolak kaç zamandır oynuyor ne katkı verdi ki yedekte duracak kalitede bile değil

oyuncu moyuncu degil

hala küfür ediyorum bu hırboya

Boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş. Bomboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

Rezaletlerden sadece bir tanesiydi.

Ynt: #52 Emre Çolak

Hali sahaya bile cagirmam.

RB%20onbeperkt%20fitness.jpg

su agir zeminde oynayacak EN SON adam , ama her ne hikmetse oyuna alindi

topu yerden oynama istegi de cildirtti beni

ya abi bazen adami öyle bir cildirtiyor ki, küfür etmemek elde olmiyor

O ıslak zeminde topun yürümediği zeminde o topu sürmeyi ve çalıma girmeyi bi senden beklerdim zaten. Ulan 2 işin üst üste düzgün olsun be arkadaş !

Suç fatih hocada sen niye engini almıyon emreyi alıyon ? Kimse bana enginin maç eksiği var demesin. Bu sene hiç oynamayan sabrinin maç eksiği yok muydu ?

her maç üzerine koyarak gidiyor aslan parçası dahada iyi olucak bugun gene azmiyle hırsıyla sahanın en iyilerindendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt