#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

evladımıza sahip çıkalım. galatasarayın çocuğu o. daha iyi yerlere gelecek. bugünde 1-2 ufak hata dışında mükemmeldi.

maçın en iyisiydi adam. halt yedi terim hamit'i 11 başlatıp. kendisi de hatasının farkına varıp çıkardı zaten ilk yarı bitmeden.

Tartışmasız olarak sahanın en iyisiydi. En iyi oyununu oynadı. Açtığı ortalar cok iyiydi.:)

Umarım böyle devam edersin yerli messi :ayatollah:

Bu maçta kendi ekseni etrafında donemedi ondan dolayı uzgunuz ama diger maçlarda devamı gelecektir.

dize kadar suyun içerisinde bir balerin edasıyla top sürmesi aynı suyun içerisinde kayarcasına sanki suyun üzerinde yürüyormuşcasına attığı çalımlar büyüleyici

5 kisi iki konuk. Ben, Onur, Safak ve Furkan diger gizli gorunmeyen kim bilmiyorum. Selam olsun hepinize.

O kadar topu bizde oynardık [emreyi genel olarak ben de beğenirim fakat saçmalıyorsunuz]

bugun oyuna girmese kaleye gidemezdik,gerci bazen hatalar yaptı ama sahanın en iyilerindendi.

evladımıza sahip çıkalım. galatasarayın çocuğu o. daha iyi yerlere gelecek. bugünde 1-2 ufak hata dışında mükemmeldi.

maçın en iyisiydi adam. halt yedi terim hamit'i 11 başlatıp. kendisi de hatasının farkına varıp çıkardı zaten ilk yarı bitmeden.

fıttırıkmısınız kardesm alla alla

Tartışmasız olarak sahanın en iyisiydi. En iyi oyununu oynadı. Açtığı ortalar cok iyiydi.:)

Umarım böyle devam edersin yerli messi :ayatollah:

Bu maçta kendi ekseni etrafında donemedi ondan dolayı uzgunuz ama diger maçlarda devamı gelecektir.

kendi ekseni etrafında dönerek 5-6 kişiyi oyundan düşürmesini dünya konuşuyor zaten en büyük özelliği eğer eksenin çapını genişletebilirse bir dönüşte kaleci dahil 11 kişiyi oyundan düşürücek kapasite gelmesi içten bile degil

hoca oyuna alarak onu hata yaptı, taraftara yem olarak attı ama şükür ki bu zeminde o kadar sırıtmadı aslan parçası. beyler ciddi manada kör müsünüz? tamam biraz abarttım mükemmeldi diye ama gayet iyiydi. solda oynarken yardırdı, sağ tarafa geçince biraz durgunlaşsa da yine elinden geleni yaptı. alt yapımızdan çıktı lütfen saygı.

dize kadar suyun içerisinde bir balerin edasıyla top sürmesi aynı suyun içerisinde kayarcasına sanki suyun üzerinde yürüyormuşcasına attığı çalımlar büyüleyici

b0f36b5e_oh_gif.gif

Olmaz olsun boyle futbolcu. Birisi de admin olacak. Futboldan anlamiyor gelmis Emre'yi ovuyor. Kovun gitsin bu admini. Digeri de yok balerinmis de su yuzeyinde yuruyormus da. Olsa olsa kugu olur iste ama futbolcu olmaz Emre'den. Yeter be abarttiniz da abarttiniz Emre'yi.

Selen reis adminin sevdiği oyuncuya laf söylüyorsun birazdan myc gelir sana :-)

emreyi alacağına sabriyi al diye bağırdım oyuna girerken. bunu bile söyletti ya bana

Emre'yi begenmeyenleri anlamıyorum. Daha ne yapması gerekirdi? :sad007:

Yedek kulübesinde iyi oturuyor. Ben beğeniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt