#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

reis herzamanki gibi mükemmeldi futbola doyduk tek başına senfoni adeta

çok iyidi yine aslan parçası asistinide yaptı

Rezalet.

Hamit' in ortası rakibe çarpıp gol olsaydı maçın adamı ilan edilmişti, maçı koparan golü attıran futbolcu olaraktan. Emre kısıtlı zamanda güzel işler yapıyor (birde yerinde oynasa kimbilir daha neler yapacak), Amrabat' ın onu yerine takımda ne işi var anlamıyorum.

Yedek kulübesini haketti.Dün yine etkisizdi gol ortasını yapmasına rağmen ve Hamitin çıkardığı ortaya rağmen.Sürekli etrafında dönüyo ama bu dönüş bi etkinlik getirmiyo çoğu zaman.Kasımpaşa maçındaki emre geri dönmeli.

pas oyununda amrabat emre kadar relaxed olabilse, hic formayi vermezdi.

dar alanlardaki pas tafiginde emreyi cok basarili buluyorum.

amrabat emre kisi basit yapamiyor bu isi, yapsa cok daha etkili olurdu

baska ama amrabattan iyi diyebilecegimiz hic bir özelligi (kanatlarda) yok emrenin.

Taraftar hala burun kıvırıyor Emre' ye. Eğer sezon sonu başka takıma gitse hain ilan edilir. Kritik Cluj maçında oynamasa daha iyi olur, mağlubiyet ve beraberlik durumunda günah keçisi ilan edileceklerin birincisidir.(yeni Sabri)

Taraftar hala burun kıvırıyor Emre' ye. Eğer sezon sonu başka takıma gitse hain ilan edilir. Kritik Cluj maçında oynamasa daha iyi olur, mağlubiyet ve beraberlik durumunda günah keçisi ilan edileceklerin birincisidir.(yeni Sabri)

Senin bu zekana hayranım.

Emre sorumluluk alamıyor aldığı zaman top kaybediyor genelde hep geriye oynuyor risk almıyor emreyi birde ofansif orta saha olarak izleyelim diyoruzda bekleneni verebilirmi işte o var adam eksiltme gol pası etkili şutlar felan

sisteme uygun oyuncu ama takıma +katacak biri değil iyi bir yedek olur

gayet basarildi

ki emreyi elestirenleri anlamiyorum sanki takim catir catir oynuyorda

emre girince makine duruyor

cok gülüncsünüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt