#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Kendi ekseni etrafında dönsün ama şut çekmesin. Sabri'yle dalga geçiyoruz ama bu çocuk ondan da beter..

bunun hala ergen arkadaşları falan var galiba diyolar işte; kankyy bir gol atarsınn

bunun hala ergen arkadaşları falan var galiba diyolar işte; kankyy bir gol atarsınn

Türkiye'nin havası böyle.Bunun gibi oyuncuların hepsi havalanıyor hemen.Selçuk'a bak mesela,öyle mi.Florya'dan eve,evden Florya'ya.Arada bir dışarı çıkarsa çıkıyor işte.Hiç adını duymuyorsun.

Tehlikeli yerde faul yapma gözünü seviyim emre

Türkiye'nin havası böyle.Bunun gibi oyuncuların hepsi havalanıyor hemen.Selçuk'a bak mesela,öyle mi.Florya'dan eve,evden Florya'ya.Arada bir dışarı çıkarsa çıkıyor işte.Hiç adını duymuyorsun.

arada duyuyorum :D önemli olan o değil bence adamda yetenek yokki florya ev yapsa ne olacak :)

çok iyi bi ortasaha oyuncusu olacak

edit yanlış başlık

Özellikle ikinci yarı şiir gibi oynadı heis :ayatollah:

Arada saçma top kayıpları var ama ben begeniyorum emreyi topu iyi dagıtıyor oyun sıkıstıgında. Bugün baya iyiydi.

Arada saçma top kayıpları var ama ben begeniyorum emreyi topu iyi dagıtıyor oyun sıkıstıgında. Bugün baya iyiydi.

OYUN Sıkıştıgında degil de oyun acıldıgında emre de acılıyor

2.yrı ozellikle oldukca iyiydi. bu adam garip bi herif bi diyosun bundan bi halt olmaz bi diyosun bu herif fenalarda

istikrar yakalaması lazım

Güzel kardeşim bugün Sarp bile olsa iyi oynardı ki ironi yapmıyorum:yenieek: Cluj CL'nin en berbat takımıymış bildiğin köy takımı la resmen. Ben 2.yarıyı izleyebildim ama pek bişey anlamadım yani ne oynadığından ilk yarı iyi oynamıştır belki ama göremedim.

OYUN Sıkıştıgında degil de oyun acıldıgında emre de acılıyor

2.yrı ozellikle oldukca iyiydi. bu adam garip bi herif bi diyosun bundan bi halt olmaz bi diyosun bu herif fenalarda

istikrar yakalaması lazım

Dedigin gibi oyunu acıyor + dayanıklı da fizik calısmıs biraz sanki, kas olarak belli degil hala fındık kadar birsey ama 2-3 kisi bastırınca bile bir sekilde ayakta kalıyor sasırdım valla, birde topu istedigi yere gonderiyor lan tekniği falan acayip.

Oyun tarzı olarak Emre B.nin tıpatıp aynısı her yönüyle hemde.

Şaşırttı. İyiydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt