#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Idare eder. Sol taraf icin daha iyi bir oyuncumuz malesef yok. Cok yavas düsünüyor, yanindaki adamlara bakmadan oynuyor. Dün kafasini kaldirip oynasaydi 1-2 tane asist yapardi.

"Emre Çolak da başarılı bir oyun sergilediği ve ilk 11'e döndü. O da muhteşem oynadı. Bu arada, kendi ve istikbali adına bir şeyler de anladı. Futbolda her zaman ciddi olunması, aşama kaydedilmesi, çalışılması gerektiğini anladı. Böyle devam etmesi gerekir. Özellikle de oyundan çıkarmadım. Her saniyede bize lazım oldu"

Terim'in dediklerine harfiyen katılıyorum. Özellikle koyu kısma.

Dün çok iyiydi hatta sahadaki en iyi isimdi. Budur işte. Bu oyununu geliştirmeli.

Ya ben bu çocuğun stilini sevmiyorum topu o kadar çok eveleyip geveliyor ki hakkaten ne yapsa beğenmiyorum..

Ön yargılarımı yenemiyorum göze hiç hoş gelmeyen bir stili var..

Sanki takımın ataklarını hep yavaşlatıyormuş izlenimi veriyor bana..

bu cocukdaki Özgüven Türkiyedeki yasitlarinin hic birinde yok...Hayranlikla izliyorum

Mersin maçında Emre' nin yedeğe alınıp, Amrabat' ın oynatılmasını şiddetle protesto ediyorum!!! ---Bıraz totem yapayım dedim--- :D

iyi hoşda kendi ekseni etrafında 3 kere döndü cruj maçında biraz daha dönüp veya çalım atıp pas atsa daha iyi olacak gibi

Emre laubali oynamadığı zaman gerçekten ihtiyaç duyulan bir futbolcu, dün çok beğendim, ayrıca kritik anlarda top çalıyor, bu da çok önemli.

Topu 3-4 metre surup, sonra ustune basip geri donup pas veriyor ya.. Orada bitiyorum iste.. Ne anliyor bundan cok merak ediyorum.. Daha basit oynamalisin Emre kardesim..

Idare eder. Sol taraf icin daha iyi bir oyuncumuz malesef yok. Cok yavas düsünüyor, yanindaki adamlara bakmadan oynuyor. Dün kafasini kaldirip oynasaydi 1-2 tane asist yapardi.

Bu sozun icimin paraliyor iste Neco.. Heleki o sol tarafa daha iyi adamimiz yok dedigin mevkiye 8,5 milyon odenildigi bir sezonda.

Kendi etrafinda dönmeyi Hasan Sas'tan mi ögrenmis acaba cok merak ediyorum.

Fatih hoca mukemmel oynadi,takimi rahatlatti dedi colak icin.

2. yari iyi oynadi gibi geldi bana.

ama lutfen, LUTFEN DURAN TOPLARA GITMEEEEE!!!!

Rakibe faul yapmaya cesaret edebilen bir kaç futbolcumuzdan biri. Bu şekilde bir çok rakip atağını doğmadan önlemiştir. Yazık doğrusu orta sahanın ortasında 10 numara kalitesinde genç bir yeteneğe kalmış rakibe girişmek. Ama olsun bu işide iyi yapıyor Emre.

devamı olmalı oyununun.goller atmalı,asistler yapmalı emre.

Rakibe faul yapmaya cesaret edebilen bir kaç futbolcumuzdan biri. Bu şekilde bir çok rakip atağını doğmadan önlemiştir. Yazık doğrusu orta sahanın ortasında 10 numara kalitesinde genç bir yeteneğe kalmış rakibe girişmek. Ama olsun bu işide iyi yapıyor Emre.

Kaç kere gol yedik yaptığı o saçma sapan faullerden haberiniz var mı? Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum. En kısa zamanda gider umarım takımdan.

faul yapmak gerçekten ciddi cesaret isteyen bir iş, benim diyen futbolcular faul yapmaya korkar ama Çolak asla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt