#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre Çolak 1991 yılında "tehlikeli alanda faul yapmama" anlayışına tepki olarak doğdu..

Offf Cluj maçında iyidi dedim hah yine toparlandı ama gördükki yine aynı emre offf emre offf of ... Şu saçma sapan faullerin daha bize ne kadar puan kaybettircek ???

Emre Çolak;Topu al geri çek,bir metre sür,geri çek,sonra ileri gidermiş gibi yapıp gene geri çek..

İşte bu..

Ah be Emre be. Vazgeç artık şu ileri sürüp geri çekme tekrar aynısını yapma alışkanlığından . Tam toparlamış Emre diyorum yine dökülüyosun ya

Koskoca Galatasaray kornerden dandik goller yiyorsa bunda Emre'nin suçu ne? Defans yeterince dinamik değil, bir türlü damardan mücadele edemiyor.

Gol olayı bir şanssızlık, yalnız artık şu tehlikeli bölgelerde saçma sapan faullere bir uyarı gelmesi lazım.

Emre artik gösterdi, ben bu takimin Futbolcusu degilim. Hic birsey ögrenmemis... cubuk gibi vücüt var, her sefer bodycontact ariyor... ya cocuk pasi oynasa, cabuk kisa paslar... gören de dicek Zidane cikmis basimiza. Sezon ortasi yollansin gitssin.

şu tüm takım savunmadayken gidip rakibe faul yapmasından gına geldi artık .

cok cok cok kötü oynadi

Nankörlüğün bu kadarına pes. Cluj maçında kazanmamızı sağlayıp CL' de tutunmamızı sağlayan Yekta-Emre faktörüdür. Haftalardır sürekli yedek bırakılmış bu mucize ikiliyi ancak düşman bitirmek ister.

Faul yapmasını çok iyi biliyor :o

Cluj maçı sonrasında burda basit oynasın diye yazdım demediğinizi bırakmadınız. Yukarıdaki yorumu yazan bile oldu. Emre o kafayı kullanmadığı sürece gelişemez, gelişemezse zaten 2-3 yıla kaybolur gider. Keyfi bilir ..

Dünyadaki tüm korner gollerinden Emre Çolak sorumludur. Bu futbolcunun futbol oynaması yasaklanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt