#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bjk'ye gitsin, nasıl olsa gençleştirme hareketine başladılar? Ne oldu birden itirazlar gelmeye başladı. Hani Emre' den futbolcu olmazdı Yusuf Köse?

Emre'nin günleri var. Eğer iyi günündeyse takıma maçı bile aldırabilir, kötü günündeyse de ilk yarıdan alacaksın takıma zarar vermeden. Ama suç kötü gününde olduğunu farketmeyip ısrarla oyunda tutan Fatih hocada.

emre iyisin hoşsunda her maçta saçma sapan faul yapmak zorundamısın. bir kendine mukayet ol kardeşim ya. al işte yaptıgı faul gol olmadı kornere gitti golü yedik.

emre aydin gibi futbolculardan birsey olmaz ancak kendi yagiyla senelerce kavrulur giderler hic bir zaman üst düzey futbolcu olmazlar yetenekli olduklari halde

emre_aydin.jpg

Yediğimiz gollerle hep bir bağlantısı oluyor. Faul yapıyor, duran toptan yiyoruz; yemezsek topu kornere atıyor kornerden yiyoruz. :)

Gerçekten boş bir oyuncu. Yetenek var ama kafa yok. Top ayağında ama işe yarar bir şey göremiyoruz. Ancak kendi etrafında dönsün dursun.

çalım attığı adamı tekrar karşına alıp çalım atmaya çalışıyor ya bitiyorum o anlarda işte.

Daha önce de yazmıştım benim yakın bir arkadaşım bu Emre'yi de Semih'i de tanır,liseden arkadaşları tam onun anlattığı gibi bir karakteri var Emre'nin.Keza Semih'in de(sakin,sessiz,efendi).Emre ukala,burnu büyük,tek amacı artistlik olan biri.O karakterini de sahaya yansıtıyor işte.Ne kendisini geliştiriyor ne de mental olarak gelişme kaydediyor herif.Biri de çıkıp demiş ki kuzey güney izlemesiyle ne alakası var.Çok alakası var arkadaş.Adam twitterda ``Kuzeyyyy adamsııııın :))))`` yazıp diloluk yapıyor,kezban rtliyor durmadan.Bunlara kafa yoracağına gitsin kendisini geliştirsin.Ben olsam Florya'da yatarım böyle bir imkanım varken.Adamda imkan var ama vurdumduymaz,kendisini oldu sanıyor işte.

Bunu oynatan da suçlu bunun kadar orası da ayrı.

3 kişi bir Nobre'yi tutamıyor gol yiyoruz, suçlu korner yaptırdı diye Emre oluyor.Mantığa bak.

Emre'yi yerdiğiniz kadar golde Rüştü Reçber edasıyla boşa çıkan Muslera'yı da görseydiniz güzel olacaktı.

Lanet olsun sana lan yeter be yeteeeerrrr. Kasımpaşa maçından beri söylüyorum alakasız yerlerde faul yapıyor ciddiyetsizliğin zaten hat safada :mad: 11 haftadır bi insan bi alışkanlıktan kurtulmaz mı ya. Alacan eline dövecen kafasını vuracan duvara ergenin :mad:

Emre'yi yerdiğiniz kadar golde Rüştü Reçber edasıyla boşa çıkan Muslera'yı da görseydiniz güzel olacaktı.

Bu kaçıncı gereksiz faulü, kaçıncı yedirdiği gol, zaten duran toplarda sorunumuz var, Gençlerbirliği maçında gol yedik, Kasımpaşa maçında gol yedik bu maçta gol yedik boşa kaybedilen 4 puan :o

3 kişi bir Nobre'yi tutamıyor gol yiyoruz, suçlu korner yaptırdı diye Emre oluyor.Mantığa bak.

iyide direk yemedik diye arkası dönük adama faul yapması bir sorundur. attıgımız golde topun üstüne yatıp vurdugu top nekadar iyiyse buda kötüydü. her maçta aynı yerde faul yapıyor emre. kontrolsüz giriyor. bunu çözmeli önce. gole gelince zaten nobreyi kim tutuyordu onu merak ediyorum. 3 kişi diyorsun ama nobreye bişey yapan yok. musleranın arkasından gelip gol attı.

Ynt: #52 Emre Çolak

Duran toptan bu kadar kolay gol yiyen bir takımda bu kadar gereksiz faul yapan bir adam oynamamalı.

Yediğimiz gol her zamanki gollerden, duran top olduğu sürece milli takım da Galatasaray da daha çok gol yer. Antrenmandan sonra çalışmazsan sonucu bu oluyor.

Bu kaçıncı gereksiz faulü, kaçıncı yedirdiği gol, zaten duran toplarda sorunumuz var, Gençlerbirliği maçında gol yedik, Kasımpaşa maçında gol yedik bu maçta gol yedik boşa kaybedilen 4 puan :o

bütün o gollerin emrenin yaptığı faul sonrası gelmesi tamamen şansızlık.kaldıki puan kaybettiğimiz maçlarda iyi oynamadık ama pozisyonlara girdik.eskişehir maçı,gençler ve mersin maçı...GS duran toplarda dikkatsiz bi takım.emreyle bi alakası yok bunun.kaldıki iyki yemişiz o golleri de bugün duran toplardaki zaaf tekrar ortaya çıkmış oldu.ve bizim takım rakip gibi durantop kullanamıyo.

Hala da savunuluyor yahu şaka gibi.:) Bir değil iki değil.Adam Cluj maçında kenarda 40 dakika maç izleyip girdiği anda top sürmeye çalışabilecek kadar kafasız mental özürlü bir adam.Yetenek olarak da öyle birşeyler umulacak bir futbolcu değil.Ne diye savunuluyor ne diye oynatılıyor asıl anlamadığım şey de bu zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt