Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.363
Cevap: #52 Emre Çolak
gençler maçıındada adama bodozlama daldı golü yedirdi bu maçtada
gençler maçıındada adama bodozlama daldı golü yedirdi bu maçtada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre'nin günleri var. Eğer iyi günündeyse takıma maçı bile aldırabilir, kötü günündeyse de ilk yarıdan alacaksın takıma zarar vermeden. Ama suç kötü gününde olduğunu farketmeyip ısrarla oyunda tutan Fatih hocada.
Hala da savunuluyor yahu şaka gibi.Bir değil iki değil.Adam Cluj maçında kenarda 40 dakika maç izleyip girdiği anda top sürmeye çalışabilecek kadar kafasız mental özürlü bir adam.Yetenek olarak da öyle birşeyler umulacak bir futbolcu değil.Ne diye savunuluyor ne diye oynatılıyor asıl anlamadığım şey de bu zaten.
yeri geldiğinde '' İspanyollar ne kadar iyi oyuncu yetiştiriyor.. '' diyenler..
yeri geldiğinde '' almanlara hayranın abi müthiş sistemli altyapıları var herşey tıkır tıkır işliyor '' diyenler
ve sonunda '' biz oyuncu yetiştiremiyoruz çünkü sabredemiyoruz '' diyenler bir Emre Çolak'a sabredemiyor! kardeşim elimizde sihirli değnek yok! yavaş yavaş olucaktır. sıkın dişinizi biraz.
Sabretmek?Hem İspanyollardan hem de Almanlardan küçük birer örnek vereyim sana.İsco ve Götze.İkisi de Emre'den küçük yaşta.Oynadıkları futbol,kendilerini sürekli geliştirmeleri filan herşey ortada.Sen bunlarla bir mi tutacaksın Emre'yi?Bir arpa boyu yol alamıyor adam gelmiş 21 yaşına,neyine sabredeceksin bunun?Yavaş yavaş filan olmaz bu işler.Kalite,yetenek kendisini 16-17 yaşındayken bile belli eder.Zaten yavaş yavaş gelişmesini bekleyeceğin futbolcu da bu yaşlarda olmalıdır 21 yaşında değil.
Bunların üzerine Sercan'ın gol vuruşu yeteneği kaybetmesi gibi İsmail Köybaşı'nın ofans yapayım derken defans yeteneğini kaybetmesi gibi Emre de çalım yeteneğini kaybetti. Çalım diyorum çünkü Emre'nin şu an attığı çalım değil topu deli gibi bir ile bir geri çekip duruyor. Her aldığı topu çekiştirmesi inanılmaz vakit kaybettiriyor. Türk oyuncularda kronik bir durum bu. Gelişmek yerine geriye gidiyorlar.
Çalışmıyorlar özeti bu durumun.Bizim insanımızda 20 yaşını geçmiş adam kendisini yavaş yavaş geliştirsin diye bekliyor,bizimkiyle bir tuttuğu ülkenin topçusu da Real Madrid deplasmanında rakibini sürklase ediyor yaşıt arkadaşlarıyla.Bu çok daha acı aslında.Semih'i ayrı tutuyorum bu konuda onun mevkisi için tecrübe gerekiyor onun sorunları yavaş yavaş halledilebilecek şeyler ama Emre'ninkiler değil.Buna rağmen görülüyor ki çalışmıyor da.
sizin gibi düşünürsek o zaman kapatalım altyapıyı...
nasıl mantık kuruyorsunuz anlamadım.. mesut ile götze ile Isco ile Emre bir mi?? Ben almanların, ispanyolların genel zihniyetinden bahsettim. futbolcu adı verdim mi?
Emre belki yıldız olmaz ama takım oyuncu olur görev adamı olur.. Herkes yıldız olacak diye bir kaide yok..
Götze'nin oynadığı takımda Piszcek'de var Schelmezer'de var.. altyapıdan çıkan kaptan Kehl'de var. bunlar yıldız mı? Bender yıldız mı mesela??
Arbeloa real altyapısından yıldız mı adam??
Siz istiyosunuz ki alt yapıdan çıkan herkes mesut gibi olsun maradona gibi olsun öyle bir dünya yok kusura bakmayın!
Ayrıca Emre ve Semih mevkilerinin yıldızı olmak zorundalar mı?
Galatasarayda oynayan herkes yıldız mı?
Görev adamıda lazım bize unutmayım.
21 yaşına geldi doğrudur ama onu adam akıllı oynatan ve şans verende Fatih Terimdir geçen seneden beri bunu da unutmayın.
Sizlerin işbu sakat mantığı yüzünden yıllardır nice gençlerimiz harcandı. Şans dahi verilmedi. Unutmayın o övündüğümüz UEFA kupası varya hanii.. o kupa birgünde alınmadı.. o kadra birgün de kurulmadı..
Fatih Terim inad ediyorsa bir bildiği vardır.. Emre çok iyi bir futbolcu olacak sizlerde bu söylediklerinizden utanacaksınız.
Ne biçim galatasaraylısınız ! Kendi oyuncunuza hakaret ediyorsunuz utanın !
hocam söylediklerin doğru ama bizim kızdığımız nokta kendini geliştirmiyor...bu emre geçen senenin üstüne hiç koyamadı...görev adamı diyorsun ama bizde görev adamı çok bize özel oyuncular lazım..galatasarayda oynamak istiyorsa fark yaratabilmeli yoksa bi aydın olur ancak...