#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

sizin gibi düşünürsek o zaman kapatalım altyapıyı...

nasıl mantık kuruyorsunuz anlamadım.. mesut ile götze ile Isco ile Emre bir mi?? Ben almanların, ispanyolların genel zihniyetinden bahsettim. futbolcu adı verdim mi?

Emre belki yıldız olmaz ama takım oyuncu olur görev adamı olur.. Herkes yıldız olacak diye bir kaide yok..

Götze'nin oynadığı takımda Piszcek'de var Schelmezer'de var.. altyapıdan çıkan kaptan Kehl'de var. bunlar yıldız mı? Bender yıldız mı mesela??

Arbeloa real altyapısından yıldız mı adam??

Siz istiyosunuz ki alt yapıdan çıkan herkes mesut gibi olsun maradona gibi olsun öyle bir dünya yok kusura bakmayın!

Ayrıca Emre ve Semih mevkilerinin yıldızı olmak zorundalar mı?

Galatasarayda oynayan herkes yıldız mı?

Görev adamıda lazım bize unutmayım.

21 yaşına geldi doğrudur ama onu adam akıllı oynatan ve şans verende Fatih Terimdir geçen seneden beri bunu da unutmayın.

Sizlerin işbu sakat mantığı yüzünden yıllardır nice gençlerimiz harcandı. Şans dahi verilmedi. Unutmayın o övündüğümüz UEFA kupası varya hanii.. o kupa birgünde alınmadı.. o kadro birgün de kurulmadı..

Yıllardır adam gibi altyapıya özen gösterilseydi saçma sapan adamlara bonservis için milyonlar vermezdik ve bu kadar çok borcumuz olmazdı.

Fatih Terim inad ediyorsa bir bildiği vardır.. Emre çok iyi bir futbolcu olacak sizlerde bu söylediklerinizden utanacaksınız.

Ne biçim galatasaraylısınız ! Kendi oyuncunuza hakaret ediyorsunuz utanın !

Son yazdığına cevap vereyim ilk önce.Bu ucuz ``Siz nasıl Galatasaraylısınız?`` tribini geçeceksin bir defa.Mustafa Sarp da Barış Özbek de giydi bu formayı.Takımımın kaybetmesinden sorumlu olan her kim olursa olsun sallarım,yaptığı hatayı yazarım.Buranın amacı bu zaten.

Yıldızlıktan bahseden kim sana?Götze veya İsco alelade örneklerdi.Ben diyorum ki orasıyla burasını karşılaştırma.Hem altyapılarındaki eğitim kalitesi,hem genç futbolcuların zihniyeti,çok çalışması filan burayla zerre alakası yok iki ülkenin.

Bender demişsin.Bender yıldız değil ama tam bir görev adamı.On üzerinden sekizlik dokuzluk oynamaz ama altılık da oynamaz.Standardı var o adamın.Kehl de öyle keza(Altyapıdan çıktığı filan da yok Freburg'dan transfer oldu adam Dortmund'a).Maval okuma yani boşuna.Bizim de Emre'den beklentimiz buydu.Adamın standardı yok diye eleştiriliyor zaten genel olarak.

Görev adamı filan olmaz Emre'den.Üstüste aynı hatayı yapıp ders almayan adamdan hiçbirşey olmaz.

Galatasaray gibi bir takımın genç oyuncusu ve yaklaşık 2 senedir düzenli oynuyor ve hala aynı yerdeyse şöyle bir dururum arkadaş..

O formayı giymek için can atan milyonlarca genç çocuk var..

Kendini Hagi sanıyorsun sen heralde.30 metreden anlamsız şutlar,hiç olmıcak yerlerde faul yapmalar hep sende.Bu konuda hocayı eleştiriyorum.Neden hala 11 oynuyor emre hiç anlamıs değilim.

fatih hoca bir an önce karar vermeli sol kanat icin, ya amrabat, yada emre colak ve sectigi adamda israr etmeli.

yoksa böyle giderse ne emre colak , nede amrabattan tam faydalanicagiz.

bu olay takimin performansinida cok olumsuz etkiliyor.

acaba diyorum emreye verilen şans mertan caner öztürk gibi gençlerden birine verilse sağlam bir genç kanat kazanmış olabilirmiydik

ardanın şeyi bile olamaz la bu emre

adam 2 senedir düzenli oynuyor tık yok daha

üstelik 21 yaşında

arda 19 yaşında çoşuyodu ligde uefada

Emre bu sezon çoğunlukla yedek kaldı onun yerine (çok kötü olduğu halde) haftalarca Amrabat oynatıldı. İlk defa CL' de, 3-1 kazandığımız Cluj maçında ilk 11 oynadı Emre. Tüm bunlar ortada iken taraftarın niyeti ne? Ne diye Emre' ye saldırıyor? Yoksa Braga maçında rezilleri oynayan takımı mı özledi taraftar? Amrabat haftalarca sahada rezalet maçlar çıkarmıştı ama kimse bu şekilde saldırmamıştı Amrabat' a.

Ben Emrenin futbolunu zerre kadar begenmiyorum. Devamli al dön, ver dön, bir daha al, bir daha dön. Daha dikine calim attigini, adam eksiltigini görmedim. Cok sükür Engin geri dönüyor. Engin dönünce, Emrede, Amrabatta yedek kulübesinde bulur kendilerini.

bana göre yararlı olabilir ama 3 günde 1 maç bu adamı bozuyor. cluj maçında begenmiştim. bu maçta birtekk golde iyi bir şut çekti. vasattı. saçma bir yerde faul yaparak o yaptıgı iyi şeyide sildi. ama takımda bulunması gereken biri.

Galatasaray düşmanları internet platformlarında Cluj maçının kazanma sebebi Yekta-Emre' nin ilk defa aynı anda 90 dakika oynatılmalarını çok tehlikeli bulmaya başladı, bu farkı yaratan ikiliyi bozmak için ve Manu maçında takım dışında tutmak için özellikle Emre' ye karşı internette asimetrik saldırı başladı, maalesef bu durum foruma da yansıyor. Kendimize gelelim! Manu maçında da, 3-1 kazandığımız Cluj ilk 11' i oynatılmalıdır.Ek olarak Hamit yerine Engin oynatılarak daha da dinemik bir takım haline geleceğiz.

Galatasaray düşmanları internet platformlarında Cluj maçının kazanma sebebi Yekta-Emre' nin ilk defa aynı anda 90 dakika oynatılmalarını çok tehlikeli bulmaya başladı, bu farkı yaratan ikiliyi bozmak için ve Manu maçında takım dışında tutmak için özellikle Emre' ye karşı internette asimetrik saldırı başladı, maalesef bu durum foruma da yansıyor. Kendimize gelelim! Manu maçında da, 2-0 kazandığımız Cluj ilk 11' i oynatılmalıdır.Ek olarak Hamit yerine Engin oynatılarak daha da dinemik bir takım haline geleceğiz.

İlluminati belgesellerini fazla izliyosun renktaş, ara ver biraz.. :yenieek:

Galatasaray düşmanları internet platformlarında Cluj maçının kazanma sebebi Yekta-Emre' nin ilk defa aynı anda 90 dakika oynatılmalarını çok tehlikeli bulmaya başladı, bu farkı yaratan ikiliyi bozmak için ve Manu maçında takım dışında tutmak için özellikle Emre' ye karşı internette asimetrik saldırı başladı, maalesef bu durum foruma da yansıyor. Kendimize gelelim! Manu maçında da, 2-0 kazandığımız Cluj ilk 11' i oynatılmalıdır.Ek olarak Hamit yerine Engin oynatılarak daha da dinemik bir takım haline geleceğiz.

Ahahahhaha :D

Asimetrik saldırıya başladılar demek Yekta ve Emre beraber oynamasın diye.

İsrail var bu işin arkasında.

illuminati öğelerini ve asimetrik rt savaşlarını geçtim 2-0 lık cluj maçı hangisi onu düşünüyorum

maç seçiyor.daha önce fatih terim'de söylemişti her maçın ne kadar önemli olduğunu anlamalı diye.emre gerçekten çok ciddi bir yetenek.ama avrupada ne oyuncular harcandı istikrar sağlayamadığı için.dilerim daha olgun ve disiplinli bir yapıya bürünsün emre.işte o zaman önü çok açık olur.

maç seçiyor.daha önce fatih terim'de söylemişti her maçın ne kadar önemli olduğunu anlamalı diye.emre gerçekten çok ciddi bir yetenek.ama avrupada ne oyuncular harcandı istikrar sağlayamadığı için.dilerim daha olgun ve disiplinli bir yapıya bürünsün emre.işte o zaman önü çok açık olur.
Emre ve Semih gibilerin maç seçme lüksü yok zaten aldıkları TL üzerinde birkaç bir lira. Tek maç oynamayan Furkan bile 700 bin Euro alıyor oturduğu yerden. Emre rahat değil, rahat olması için Fatih hoca' nın onu her an yedeğe çekme paranoyasından kurtarması gerek. Amrabat bile 8 hafta sahada süründü yinede yedek kalmadı, ama Emre'ye bir maçta ceza kesiliyor. Aslında kötü oynadığı iddia edilen maçlarda tüm takım dökülmüş, Emre orta sahada didinmiş kimsenin umrunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt