- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Cevap: #52 Emre Çolak
Son yazdığına cevap vereyim ilk önce.Bu ucuz ``Siz nasıl Galatasaraylısınız?`` tribini geçeceksin bir defa.Mustafa Sarp da Barış Özbek de giydi bu formayı.Takımımın kaybetmesinden sorumlu olan her kim olursa olsun sallarım,yaptığı hatayı yazarım.Buranın amacı bu zaten.
Yıldızlıktan bahseden kim sana?Götze veya İsco alelade örneklerdi.Ben diyorum ki orasıyla burasını karşılaştırma.Hem altyapılarındaki eğitim kalitesi,hem genç futbolcuların zihniyeti,çok çalışması filan burayla zerre alakası yok iki ülkenin.
Bender demişsin.Bender yıldız değil ama tam bir görev adamı.On üzerinden sekizlik dokuzluk oynamaz ama altılık da oynamaz.Standardı var o adamın.Kehl de öyle keza(Altyapıdan çıktığı filan da yok Freburg'dan transfer oldu adam Dortmund'a).Maval okuma yani boşuna.Bizim de Emre'den beklentimiz buydu.Adamın standardı yok diye eleştiriliyor zaten genel olarak.
Görev adamı filan olmaz Emre'den.Üstüste aynı hatayı yapıp ders almayan adamdan hiçbirşey olmaz.
sizin gibi düşünürsek o zaman kapatalım altyapıyı...
nasıl mantık kuruyorsunuz anlamadım.. mesut ile götze ile Isco ile Emre bir mi?? Ben almanların, ispanyolların genel zihniyetinden bahsettim. futbolcu adı verdim mi?
Emre belki yıldız olmaz ama takım oyuncu olur görev adamı olur.. Herkes yıldız olacak diye bir kaide yok..
Götze'nin oynadığı takımda Piszcek'de var Schelmezer'de var.. altyapıdan çıkan kaptan Kehl'de var. bunlar yıldız mı? Bender yıldız mı mesela??
Arbeloa real altyapısından yıldız mı adam??
Siz istiyosunuz ki alt yapıdan çıkan herkes mesut gibi olsun maradona gibi olsun öyle bir dünya yok kusura bakmayın!
Ayrıca Emre ve Semih mevkilerinin yıldızı olmak zorundalar mı?
Galatasarayda oynayan herkes yıldız mı?
Görev adamıda lazım bize unutmayım.
21 yaşına geldi doğrudur ama onu adam akıllı oynatan ve şans verende Fatih Terimdir geçen seneden beri bunu da unutmayın.
Sizlerin işbu sakat mantığı yüzünden yıllardır nice gençlerimiz harcandı. Şans dahi verilmedi. Unutmayın o övündüğümüz UEFA kupası varya hanii.. o kupa birgünde alınmadı.. o kadro birgün de kurulmadı..
Yıllardır adam gibi altyapıya özen gösterilseydi saçma sapan adamlara bonservis için milyonlar vermezdik ve bu kadar çok borcumuz olmazdı.
Fatih Terim inad ediyorsa bir bildiği vardır.. Emre çok iyi bir futbolcu olacak sizlerde bu söylediklerinizden utanacaksınız.
Ne biçim galatasaraylısınız ! Kendi oyuncunuza hakaret ediyorsunuz utanın !
Son yazdığına cevap vereyim ilk önce.Bu ucuz ``Siz nasıl Galatasaraylısınız?`` tribini geçeceksin bir defa.Mustafa Sarp da Barış Özbek de giydi bu formayı.Takımımın kaybetmesinden sorumlu olan her kim olursa olsun sallarım,yaptığı hatayı yazarım.Buranın amacı bu zaten.
Yıldızlıktan bahseden kim sana?Götze veya İsco alelade örneklerdi.Ben diyorum ki orasıyla burasını karşılaştırma.Hem altyapılarındaki eğitim kalitesi,hem genç futbolcuların zihniyeti,çok çalışması filan burayla zerre alakası yok iki ülkenin.
Bender demişsin.Bender yıldız değil ama tam bir görev adamı.On üzerinden sekizlik dokuzluk oynamaz ama altılık da oynamaz.Standardı var o adamın.Kehl de öyle keza(Altyapıdan çıktığı filan da yok Freburg'dan transfer oldu adam Dortmund'a).Maval okuma yani boşuna.Bizim de Emre'den beklentimiz buydu.Adamın standardı yok diye eleştiriliyor zaten genel olarak.
Görev adamı filan olmaz Emre'den.Üstüste aynı hatayı yapıp ders almayan adamdan hiçbirşey olmaz.