#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Çolak maçla ilgili açıklamasında, “Bizim daha iyi olmamız lazımdı. Kendi evimizde daha iyi oynamamız gerekir. Bu puanları dilerim ki aramayız. Sahamızda seyircimizin önünde istemediğimiz bir yenilgi aldık. Karabükspor dikine ataklarla çok iyi kontra atağa çıktı bu maçta. Engel olamadık, üzgünüz…” ifadelerini kullandı.

İyi mi oynadınız da dahasını yapacaksın. Kaynak : AMK.

Anil Dilaver , Cem Sultan , Serdar Eylik ,Sinan Osmanoglu , Cumhur Yilmazturk ,Anil Karaer , Gokhan Ozturk ,Oguz Sabankay vs vs

serdarı hiç bi zaman övmedim.oğuz sabankay ise bi futbolcu olarak şansızlıklara maruz kalmış biri.

cumhur o rezalet sezonda ilk 11 de oynasa bişey kaybetmezdik.

anıl karaer altyapıda bi stoper olarak çok teknikti ,fririkten bile gol atardı ama ben ondan bahsettiğimi pek hatırlamıyorum.

gökhan öztürk hem yönetimin hemde kendi yaptığı yanlış seçimin kurbanı oldu.

anıl dilaver 1 maç oynadı ,çok da yetnekliydi ama bülent ünder sağolsun. samsunda ise oynadığı maçlarda sağ açık oynadı.

sinan ise iyiydi ama oynasın diye diretmedim.

iyi olana iyi derim:o

O kadar çok kızamıyorum çok kızılacak isim var bence bundan daha fazla.. Ama bazen zekasıyla oynaması gerektiğine inanıyorum ayağı iyi ama kullanmayı bilmedikten sonun sabri gibi olur...

serdarı hiç bi zaman övmedim.oğuz sabankay ise bi futbolcu olarak şansızlıklara maruz kalmış biri.

cumhur o rezalet sezonda ilk 11 de oynasa bişey kaybetmezdik.

anıl karaer altyapıda bi stoper olarak çok teknikti ,fririkten bile gol atardı ama ben ondan bahsettiğimi pek hatırlamıyorum.

gökhan öztürk hem yönetimin hemde kendi yaptığı yanlış seçimin kurbanı oldu.

anıl dilaver 1 maç oynadı ,çok da yetnekliydi ama bülent ünder sağolsun. samsunda ise oynadığı maçlarda sağ açık oynadı.

sinan ise iyiydi ama oynasın diye diretmedim.

iyi olana iyi derim:o
hayatimda en cok utandigim Fener maci Ugur Ucarla Ferhat'in bek olarak ciktigi ve bizim 4 yedigimiz macti , benim takimim yetistirme yurdu degil

he gencler iyiyse oynasin ama torpil gecilmesin , kanatlara yardiran adam alinsin bunlarla ugrasana kadar

Ben de fazla kızamıyorum. Ya çocuk hiç değilse deniyor, oluyor veya olmuyor. Çoğunlukla olmuyor da diyebilirsiniz. Tabii ki ısrar edilecektir. Sadece takımda Emre kötü olsa, takımdan hemen kesilmeli diyeceğim ama işte..

hayatimda en cok utandigim Fener maci Ugur Ucarla Ferhat'in bek olarak ciktigi ve bizim 4 yedigimiz macti , benim takimim yetistirme yurdu degil

he gencler iyiyse oynasin ama torpil gecilmesin , kanatlara yardiran adam alinsin bunlarla ugrasana kadar

öyle : )

Ben de fazla kızamıyorum. Ya çocuk hiç değilse deniyor, oluyor veya olmuyor. Çoğunlukla olmuyor da diyebilirsiniz. Tabii ki ısrar edilecektir. Sadece takımda Emre kötü olsa, takımdan hemen kesilmeli diyeceğim ama işte..

Bu maç itibariyle Selçuk, Emre'den daha kötüydü bence ve Hakan,Cris,Eboe,Dany,Melo,Umut,Hamit rahatlıkla sayılabilir Emre'den daha kötü isimler olarak..

Bu maç itibariyle Selçuk, Emre'den daha kötüydü bence ve Hakan,Cris,Eboe,Dany,Melo,Umut,Hamit rahatlıkla sayılabilir Emre'den daha kötü isimler olarak..

Ee yani, bir tutturulmuş Emre'de Emre. Demek ki fazla sorumluluk alıyor ki, bu kadar göze batıyor. Yazık, bugünkü Selçuk gibi sahada ortadan kaybolsa daha iyi sanki. Sistem içinde işleyen bir oyuncu Emre. Allah aşkına, takımda işleyen ne var? Sağa ve sola ver, sonra Emre veya Hamit'e ver. Arkadan gelen beklerle ver kaç yapsın. Ondan sonra açtıkları orta isabetli olacakta, gol olacak. Sorunumuz tamamen sistem, Emre değil.

Kugu gibi suyun yuzeyinde suzulen futbolcu :D Hamza hocaya saygilar :D

bizim takımın oyuncusu değilsin. sağlam torpillisin

yahu orta yaparken kornerde biraz şunu topu kaldır biraz yani anlamıyorum küçük ve zayıf diye gücü mü yetmiyor,şu topu bi kaldır be cnm ve ayrıca pas verirken Hasan şaş gibi kendi ekseninde 360 derece dönme....

Çıldıracam valla çıldıracam bi gün maç izlerken bişey olursa bana bu çocuk yüzünden olur. Yeter artık ne varda bu herifte bu oynuyor aklım almıyor ya :mad: Keşke hakan baltayı ıslıkladıkları gibi senide ıslıklasalardı

cok dogru birsey demisti h.t. ama argoya dayanamayan forum polisleri mudahil oldu
rolleyes.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt