#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Amrabatla yenileceğiz bu belli. Amrabat-Hamit kulvarını ingilizler koridor yapar. 10 haftadır dökülen kadro neden birdenbire Manu' yu yensin. 3-1 kazandığımız kritik Cluj maçını Emre-Yekta ikilisi ile aldık. Neden bu inkar ediliyor bunu anlamıyorum.

Beğenmediğin Hamit daha fazla iş yapmıştı Cluj maçında. Emre o maçta özellikle ilk yarıda oldukça vasat bir performans sergilemişti. İkinci yarı tekrar skor avantajını yakaladık ondan sonra daha iyi oynamaya başladı. Tek başına birşey kazandırdığı yok yani. Yekta olayında ise hak veriyorum, oynatılabilirdi.

cluj maçını emre ile aldıysak 10 maçıda emre sayesinde kaybetmemiz mi gerekli kaç maç iyi oynadı kaç maç berbat oynadı ortada zararı yararından çok çok daha fazla galatasaray da bu haliyle asla oynayamaz oynamak istiyorsa kendini geliştirir kimsenin emre ye ön yargısı yok
10 maç mı? İkinci Cluj maçından önceki lig maçında tekrar ilk 11'e koydu. Emre haftalardır yedekti Amarbat için.

Beğenmediğin Hamit daha fazla iş yapmıştı Cluj maçında. Emre o maçta özellikle ilk yarıda oldukça vasat bir performans sergilemişti. İkinci yarı tekrar skor avantajını yakaladık ondan sonra daha iyi oynamaya başladı. Tek başına birşey kazandırdığı yok yani. Yekta olayında ise hak veriyorum, oynatılabilirdi.
Emre' yi bireysel olarak değil takım oyununun önemli bir parçası olarak gör. Hamit takım oyununda hiç yok. Sadece maç içinde şahsi o0larak fırsat kovalıyor.

Bugünkü 11'den neden umutlusun bir açıkla. Sezon başından beri her yenilgi sonrası salladığınız 11 bu. İşte asıl sorun bu. Bende umutlu olayım istiyorum.

salih kazandık şimdi neye sallıycaksın merak ediyorum emre girdi onun sayesinde kazandık hamlesi bekliyorum

Rafaeli iyi izledi ha . Gol yesek feci söverdim buna.

Alex Ferguson'un maça soktuğu adamlar bunun kadar katkı sağlamadı United'a.

Uğursuz herif lan girdi yine yedirecekti golü. Önde olan takıma da Emre hamlesi nedir arkadaş yani bu kadar pert bi değişiklik olurdu anca.

Amrabat tren gibi gidiyordu o kanatta emre girince çıkamaz olduk ileri

E.Colak bu Ambrabat in anca idman cantasini tasir ama su Terim faktörü sayesinde forma buluyor malesef...

Nası bi adamsın ya sen, lan 5 dakka girdi oyuna, yeminle oturduğum yere 3 kilo bıraktım. Bi adamın her hareketi mi salakça olur arkadaş.

Girdiğini hemen belli etti.. (Sabri vol.2)

valla bu adama kizmamak icin, bu adama destekci olmak icin kendimi cok zorluyorum ama gittikce uyuz olmaya basladim

yine emre yuzunden tehlikeli anlar yasadik

ofanstada hep ayni seyler, sansina yolladigi o toplar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt