#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Amrabat tren gibi gidiyordu o kanatta emre girince çıkamaz olduk ileri

Ya ben anlamadım onu zaten tam öne geçmişiz yani nasıl bi değişiklik çözemedim:D Rafael'i zorladı baya Amrabat. Çok iyi oynamadı ama zorladı yine o kanadı. Adam girdi yediriyordu yine golü. Aydın'ı al la bari önde takım.

Hakan 30 undan sonra baltalaştı,sen daha 20 lerinde başında hızla ilerliyorsun baltalaşma konusunda

Az daha gol yediriyordu diye sövdüm,gol yedirmesini beklemedim önlemi erken almak lazım

Son 10 dakikada oyuna alınması doğru değildi, genç yetenekler son kritik dakikalarda oyuna alınmamalı. Emre penaltı kazandırsa, penaltı kaçsa top geri dönüp bize gol olsa Emre suçlanır bence.

Golü yedirtecekti yine. Tekrar böyle bişey olsa televizyona uçan tekme atıp sana ulaşmaya çalışırdım !

bugün olmadı be aslanım ama sakın pes etme emre kardeşim unutma ki fatih hocamız sana güvenmese sende o ışığı görmese sana şans verir miydi? o yüzden bu maçtan ders çıkar ve azimle çalışmaya devam et arkandayız aslanım.

Kornerlere, frikiklere falan karışmaz heralde artık bir daha.

İlla her maç bir oyuncumuzu harcayacak taraftar.

Bu maç Emre Çolak mı seçildi ?

Bu adam sezonun genelinde gayetde iyi oynuyor. En son Cluj maçındada taş gibi oynadı. Bir takımın 23-24 kişilik kadrosu her hafta %100 formunda olamaz..

Rezalet bile olamaz.

bu adama da herkes kin kusmuş, zamanla alışacak, fazla göze batmasın yeter.

oyuna alınmasındaki amaç topu ayağımızda tutma süremizi arttırmaktı. pas yapmaya yönelikti.

çünkü bi ara her kaptığımız topla, bir pasta gol atmaya çalışıyorduk. ve topu hemen rakibe veriyorduk. top hiç bizde kalmıyordu.

Emre Superligde bile agir kalirken bir sürü faul yapmasi ve hatali mudahele tercihleri(genelde yanlis taraftan müdahale etmek istiyor) derken Amrabat bu kadar iyi oynarken Kontra atak icin Amrabat ve Burak kalirken, Fatih hoca niye Emre'yi aldi anlamadim, ne defansa katkisi oldu nede hucum anlaminda katkida bulundu.

Emre gectigimiz sezon idare edip ve umut gösteriyordu ama asla istikrarli bir sekilde tatmin etmedi, beklentiler taraftar acisindan cok yüksek ve sanirim bu baski altinda kendini yiyor ki akilli oynasa ve oyun temposunu en az 2 gömlek yükseltirse ozaman bu takima faydali olur. isi cok zor.

top onun bölgesine yaklaştığında korku filmlerindeki gerilimi yaşıyorum yine gereksiz ne işler yapacak yine gol mü yedirecek diye korkuyorum, adrenalin veriyor insana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt