#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Cesur Yürek sen varsan dert yok tasa yok bugün gene kumaşını belli ettin :ayatollah:

Ynt: #52 Emre Çolak

Emre oyuna girince oyun hareketlendi. Elazığ pozisyonlar bulmaya başladı birden.

İlk 11 oyuncusu hiç değil zaten de yedeklerde bile durması zarar gibi ... arada 1-2 maç iyi oyniycak diye kaybettiğimiz puanlarımız ve dökülen saçlarımızın haddi hesabı yok ... Belki kiralık gidip biraz daha pişmesi işe yarayabilir bilemiyorum ...

ortada her şekilde daha iyi

emre sallamak için maglubiyetleri bekliyen arkadaşları galibiyetlerden sonra hiç göremiyoruz burada sövmeye gelirsiniz hakkını teslim etmeyede gelin

Ne oyuncular böyle golleri kaçırıyor,saygısızlığa gerek yok,Aydın'ı 7 sene bekleyenlerin Emreye 2 sene tahammül edememesi çok ilginç...

Küfür olayından sonra takımda kalıcağınıda düşünmüyorum onurlu, gururlu çocuktur Emre ona takım mı yok %100 devre arası ayrılır takımdan

emre aklını başına devşir oğlum.inşallah mertan balıkesir maçında oynarsa parlar da,formanı elinden alır.

merthanın hakkını yememeli artık o çocuk emrenin yerine rotasyona girmeli...

Ulan girmesin bu artik oyuna sinirimi tepeme cikariyor yeter yahu

Fatih hocamın artık emre konusunda oturup düşünmesi lazım diyorum sadece , korkuyorum bu adam girince .

Geçen sene Mehmet Batdal iyide oynuyordu ama Trabzon maçında o golü atamadı diye bir daha forma yüzü göremedi ve bu sene başka takıma gönderildi.Belki başka takıma gönderilmez ama en azından 2 yarının oralarına kadar formayı unutsun.Fatih Hoca onu maçta azarladığına göre Allah bilir özelde nasıl kızacak ona.

skor taraftarlığı yapmıyorum ama bastan beri özellikle emreyi çok dikkatli takip ediyorum adamda futbol zekası bilgisi ve hatta bir sporcu olması gerekn asgari vucut bile yok.bence daha fazla ısrar daha buyuk kayıplara ileride haftalarda telafisi münkün olamayacak sonuçlara yol açacak.

Bu arada fatih hoca ne diyor ya piç mi diyor ben mi yanlış okuyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt