#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Geçen seneki gibi pasa dayalı bir oyun anlayışına dönersek kendini toparlar, aksi halde fazla katkı vereceğini düşünmüyorum.

Emre genç bir yetenek olarak ben "tamam oldum" dememeli.Her maç daha iyi olmalyım mentalitesiyle müthiş kapasitesiyle formanın değişmez ismi olur.Alanya maçında futbolunu beğendim.

Kendine güvenerek oynadığı maçlarda çok iyi oynuyor güvensiz olduğu maçlarda yerden kalkmıyor biraz daha zamana ihtiyacı var kafa olarak daha rahat fizik olarak daha güçlü olması lazım.

Yekta'nın topuk pasıyla iki kişiyi oyundan düşürmesini daha çok beğendim.

meşi

Elmander'e ''Kuzey'' diye hitap ediyormuş.

Biraz aklıyla oynayabilse çok sağlam bir sol ayağı varda bu ilk bu şekilde pası değil özellikle bizde defans arkasına kaçmaya müsait çok adam var.. Eboue, Amrabat, Burak, Umut.. Sadece bu tür pasları değil kesme ortalarıyla da kilitlenen oyunlarda etkili olabilecek biri, Biraz bu özelliğini ön plana çıkarsa rahat takımın değişmezi olur.. Ama işte gereksiz yerde gereksiz şeyler yapıyor, Ben her zaman söylediğim için yine söylüyorum ümitliyim olmaması için bir nedende yok Önemli bir hoca ile genç yaşta tanıştı bu fırsatı değerlendirir umarım..

Amrabat geldikten sonra oynayamadığı için geçen seneye nazaran etkisiz oynuyor,Afrika kupasını iyi değerlendirmeli ve Amrabatı yedeğe göndertmeli..:yenieek:

Aslında girdiği maçlarda Hücum anlamında çok etkisiz olmuyor aksine ben Emre'nin, Amra'dan hücum anlamında çoğu maçta daha etkili olduğunu düşünüyorum, Buluyor fırsat kaçırıyor zaten edilen hakaretlerin çoğu da bundan.. Kalanı da geri gelip top kapmak isterken yaptığı gereksiz faullerden dolayı ediliyor..

Hadi ya Emre Çolak seni engellemiş miydi?

Yalnız Emre, bu adresini bu yaz yeni açtı galiba. Ağustos 2012'de açmış. Engellediyse bile o adres, bu adres olmayabilir. Bence bir kontrol etmelisin

Aa hadi ya,en son twitterında link paylaşmıştı ona tıkladığımda engelliydim hala..Tekrar kontrol ederim

Engellemesinin sebebi de şu:emre çolak çağlanın facesinde ekliydi,benim arkadaşlık isteğimi kabul etmemişti,çağla da beyzanın arkadaşlık isteğini kabul et falan filan bir şeyler yazdı o da tamam yazdı,sonra kabul etmeyince çağla bir daha söyledi engellerim sizi dedi Sonra kabul etmiş isteğimi ben abi naber,iyi misin falan konuştuk öyle en sonunda da "yeter ama hee engellerim seni" yazmıştı,o lafı harfi harfine aklımda,diğer konuştuklarımızı hatırlamıyorum bile,bir o lafı kalmış aklımda

:(:(

Alltyapı da da zaten forvet arkası oynuyordu.

yerli snajder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt