Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat geldikten sonra oynayamadığı için geçen seneye nazaran etkisiz oynuyor,Afrika kupasını iyi değerlendirmeli ve Amrabatı yedeğe göndertmeli..:yenieek:
Emre Çolak Fan Sitesi - Anasayfa ahaha bu ne lan![]()
Hadi ya Emre Çolak seni engellemiş miydi?
Yalnız Emre, bu adresini bu yaz yeni açtı galiba. Ağustos 2012'de açmış. Engellediyse bile o adres, bu adres olmayabilir. Bence bir kontrol etmelisin
Aa hadi ya,en son twitterında link paylaşmıştı ona tıkladığımda engelliydim hala..Tekrar kontrol ederim
Engellemesinin sebebi de şu:emre çolak çağlanın facesinde ekliydi,benim arkadaşlık isteğimi kabul etmemişti,çağla da beyzanın arkadaşlık isteğini kabul et falan filan bir şeyler yazdı o da tamam yazdı,sonra kabul etmeyince çağla bir daha söyledi engellerim sizi dedi Sonra kabul etmiş isteğimi ben abi naber,iyi misin falan konuştuk öyle en sonunda da "yeter ama hee engellerim seni" yazmıştı,o lafı harfi harfine aklımda,diğer konuştuklarımızı hatırlamıyorum bile,bir o lafı kalmış aklımda