#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ulan utanmadan twitter nickini'de EmreColak1010 yazmış.10 ne lan ? Kendini 10 numara falan mı zannediyor napıyor bu adam.

Bu adama çok gıcığım abi şunu yetenek diye gösterenler var hala geçen yıl toplasan 2-3 maç ta yi oynadı yıldız kesildi başımıza fatih hoca oynatmasa şu anda ismini bilen yoktu

hazırlık maçında iniesta ilan edilmişti :asd::D

senin standarın yok kardeşim. 1 maç iyi 4 maç kötü. bugün maç 1-0 ken hamitin çıkardıgı topu tutsan maç belkide 2-0 olacaktı. o top döndü bize gol oldu. 2. yedigimiz goldede adam çok rahat top sürdü şutunu çekti. senle birlikte rieranında hatası var tabi. nasıl 90 dakika oyunda kaldın oda soru işareti. hoca çok kötü degişikliler yaptı.

Adam haksızmı ki , saçmalamışsınız resmen twitterda yazdığının daha ağırlarını düşünüyorum maç sırasında beni sinir hastası yaptı ,

kesinlikle ve kesinlikle Murat Urhan HAKLIDIR ,

yav m. urhan bize uyeye hakaretten myc veriyor yillardir kendi direkt olarak gs futbolcusuna hakaret ediyor, forumda etsek myc direkt twitterdan edince birsey yok nerde mantik nerde adalet murat hocam haksiz miyim

Çocuğum olsan eve almam o derece nefret ediyorum senden. Oynadıgın maclarda puan kaybediyoruz hep. İnsallah gece aleminde seni yalnız bırakmayan kankan Sercanın yanına gidersın hemde hic dönmemek üzere..!

Lan adamın ismini görünce deliriyorum arkadaş :mad: bakalım bunu savunan biri çıkacak mı şimdi

yav m. urhan bize uyeye hakaretten myc veriyor yillardir kendi direkt olarak gs futbolcusuna hakaret ediyor, forumda etsek myc direkt twitterdan edince birsey yok nerde mantik nerde adalet murat hocam haksiz miyim

Yazdığı bence hakaret değil ben maçı seyrederken o adamı her gördüğümde kriz geçiriyorum ,

aleni bir küfür etseydi belki derdim ama .... neyse boşver adı aklıma geldikçe ÖLDÜRESİM geliyor ,

bu arada Schalke 2-0 yaptı

Kaleyi bulsa gam yemeyeceğim ama bütün şutları üstten aut. :sad007:

cotanak :yenieek:

Galatasaray'da bileği en iyi oyuncu ama kuvvetsiz,belli ki başka yerlerde harcıyor..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt