#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bazen agresif bir oyuncuya şöyle dengesiz girsende ağzını burnunu kırsa diye içimden geçirmiyor değilim.

Git lan kiralık bu takımdan nereye gitmek istiyorsan git. Biz kurtulalım belki aklın yerine gelir beynini kullanmaya başlarsın.

Nerde o hazırlık maçlarında Emre'yı beğenenler:o o kadar kötüsün hiç olmazsa şutlarını geliştirmeye çalış. Adam bir tane uzaktan gol attı o vuruş sonrası kaleyi bulan şutu yok neredeyse.

öfke, kin,nefret, cinayet düsünceleri görüyorum buralarda

Adam kanatta oynayamıyor işte kaç kez denendi F.Terim inadı bırakıp melo - selçuk önlerine Emre'yi atsa daha iyi olabilirdi. ( Zorunlu kanat oynadı ama sistem değişebilirdi bu maç için ).

Adam kanatta oynayamıyor işte kaç kez denendi F.Terim inadı bırakıp melo - selçuk önlerine Emre'yi atsa daha iyi olabilirdi. ( Zorunlu kanat oynadı ama sistem değişebilirdi bu maç için ).

emre'nin Galatasaray'da oynayabilecegi hicbir mevki yok.. kanat falan hikaye.. :)

bu çocuğu sahada görünce maçla ilgili bütün hevesim kaçıyor.. yenilginin habercisi gibi bi şey benim için.. nefret ediyorum..

alanya maçında muhteşem oynayıp bugun kötü olması saha dışı tartışmaların onuda etkilediğinin bariz göstergesi

futbolcularımızı ne kadar kolay harcıyorsunuz Alanya maçının kahramanı 6 gollü galibiyetin mimari bir maç kötü oynadı diye yorumlara bakarmısınız

Emre anca anadolu kulüplerinde forvet arkası oynar. Galatasaray da forvet arkası oynayacak kapasitede değil. Kanat oynayacak kapasitede hiç değil. Sonuç olarak Galatasaray da oynayacak kapasitede değil.

Emre anca anadolu kulüplerinde forvet arkası oynar. Galatasaray da forvet arkası oynayacak kapasitede değil. Kanat oynayacak kapasitede hiç değil. Sonuç olarak Galatasaray da oynayacak kapasitede değil.

Renkdaş Alanya maçını izlemediğin çok belli kusura bakma ama gerçek bu bilmeden konuşuyorsun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun aç youtubedan alanya maçının özetini izle ne demek istediğimi anlarsın...

Renkdaş Alanya maçını izlemediğin çok belli kusura bakma ama gerçek bu bilmeden konuşuyorsun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun aç youtubedan alanya maçının özetini izle ne demek istediğimi anlarsın...

Alanya maçını izledim ve Emre çok iyiydi o maçta. Şöyle bir sorun var bizim ligimizdeki takımlar Alanya'ya göre çok daha iyiler ve boş alan bırakmıyorlar. Oysa Alanya maçında defansları çok zayıftı ve alan bırakıyorlardı. Kıyaslanmaması gerek. Ceza sahası yayından şut çekemeyen biri Emre. Bence kendini geliştiremiyor fazla. Anca çok zayıf rakiplere karşı yıldızlaşıyor.

Bu futbolculara bu paralar Alanya'ya karşı iyi oynasınlar diye mi veriliyor ? :o

Alanya maçını izledim ve Emre çok iyiydi o maçta. Şöyle bir sorun var bizim ligimizdeki takımlar Alanya'ya göre çok daha iyiler ve boş alan bırakmıyorlar. Oysa Alanya maçında defansları çok zayıftı ve alan bırakıyorlardı. Kıyaslanmaması gerek. Ceza sahası yayından şut çekemeyen biri Emre. Bence kendini geliştiremiyor fazla. Anca çok zayıf rakiplere karşı yıldızlaşıyor.

Bence o kadarda zayıf degildi alanya defansı emrenin ekstra iyi oyunu alanyayı zayıf gösterdi...

3 seneye kalmaz hayallerinin peşinden barcaya gider emre yazdım buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt