#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

eeeee yettiniz artik be

rahat birakin emrec'i o bu takimin gelecegidir fatih hoca da bunun farkinda!!

Hala senin kendini geliştirmeni bekliyoruz emre ne zaman cevap vericen merakla bekliyoruz ...

basarili olacagini biliyorum, guveniyorum sana emre. daha fazla calisman lazim, gayret gostermen lazim. bi gun alacaksin 10 numarali formayi sirtina, gostereceksin yeteneklerini, bundan eminim. umarim bu en kisa sure icinde olur.

guveniyorum sana ufaklik. orta sahanin gobegine gectigin gun, bu taraftarin sevgilisi olacaksin. yeterki calis.

Ben hala anlamıyorum Alanya maçında destan yazan adama ne oldu

basarili olacagini biliyorum, guveniyorum sana emre. daha fazla calisman lazim, gayret gostermen lazim. bi gun alacaksin 10 numarali formayi sirtina, gostereceksin yeteneklerini, bundan eminim. umarim bu en kisa sure icinde olur.

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

emre colak'in bu takimda 10 numara giydigi gun battigimiz gundur 2011 sezonu-level batmaktan bahsediyorum

Kendisi gibi yetersiz takım bulduğunda parlayan Emre "choLaq" birazcık kaliteli bir takıma karşı oynayınca sönüyor. Şaşılacak bir şey yok.

alanya maçındaki Emre > İniesta NET inkar eden futboldan anlamıyordur

suan ki oyunuyla yedek kulübesine bile almam...

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

emre colak'in bu takimda 10 numara giydigi gun battigimiz gundur 2011 sezonu-level batmaktan bahsediyorum

bu konu hakkinda daha fazla yorum yapmak istemiyorum acikcasi. ben sadece kendi fikrimi yazdim, ve arkasindayim. emre colagi cok uzun suredir takip ediyorum, paf olsun genc milli takimlarinda olsun. kendisine guveniyorum.

ulan o kadar kötü oynamasina ragmen bütün toplari kaleye bam güm vuruyor duran toplarin basina geciyor senin özgüvenine cakayim emre

zeminde kötüydü ondan etkilenmiştir muhtemelen alanya maçındaki zemin nerde bugunki zemin nerde

Geçen gün fifa oynarken power bar ayarlarını çok kısmışım diyordum neden şut çekemiyor bu oyuncular. Emrede de aynı sıkıntı var sanırım. :SS:

Kiralık gitmesi lazım hemde acil bir şekilde. Maç siniri ile nefret kustum yeteneğine kimse birşey diyemez fakat kafa olarak değişmeli.

Hem kendine hem bize zarar veriyor. İmkan olsa da ispanyada bir klübe kiralasak 2.lig falan fark etmez yada italya'ya az sert oynamayı öğrenir belki.

ruanda ligi çok sert iş savaşta var orda kendini bulabilir yoldaş emre

her ne kadar kendisini sevemesem ve sürekli eleştirsemde bu kadar kötü oluşunun arkasın da oynadığı bölgede etkili emre'de kanat oynayacak özellikler yok zorlamak gereksiz kendi bölgesin güzel bir yedek olabilir

Bugün ki Kasımpaşa yenilgisinde oyuncularımızın formsuz olmasının başka etkenleri oladuğu için oyuncu formlarına yorum yapmayacaktım.Bu yüzden sadece Emre Çolak'ı istisna olarak görüyorum.Bugün sahada ne yapmaya çalıştı anlayamadım.Gençsin,ısıracaksın koparacaksın.Daha bu yaşta verimsiz olmanın anlamı ne.Ciddi anlamda ofansda ve bireysel savunmada çok yetersizdi.Aydın Yılmaz'ın fizik gücünü gördükçe Emre Çolak'dan utanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt