#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Kesinlikle maçı kaybetmemizin tek sebebi Emre Çolak.

Maç 1-0 öndeyiz ceza sahasında kontrol etse topu 2-0 olması işten değil..

O topu ıskalıyor ve dönüyor top gol oluyor..

Maçın kırılma anı bu bence ardından her aldığı topu kaptırıyor..

Taktik üzerinde sol kanatta görünse de ben onu hiç sol çizgide görmedim hep içeri girmiş salak salak yerlerde bekliyordu..

Gerçekten Fatih hocanın bu adamı tutmasını anlamıyorum..

Eğer sol kanat almazsak bence Amrabat'ın bile yedek olması gerek bu takımda..

Tek eksik sol açıktır..

Fransa liginden bir sol açık yeter abi..

Ya bu çocuğa kimse akıl vermiyor, ya da akıl veriyorlar bu çocuk laf dinlemiyor. Sen kimsin beni bu kadar strese sokuyorsun? Hangi takımda oynadığının farkına varsın. Şu kendini birşey sanar hali yok mu insanı çıldırtacak.

Bir Arda Turan olmasın sen. Boşuna heveslenme. Seni Arda Turan yapmaya çalışanlarda .....

Ciddi diyorum altyapıdan çıkan ilk defa bir oyuncuya bu kadar küfrediyorum.

Lan Aydın'a güçsüz diye kızardım yıllardır ama hep ileri dikine oynardı gönlümü alırdı..

Bu herif ne yaptığını bilmiyor bir oyun planı yok adamın..

senin oynayacağın topun ben.

en son Selçuk' da sana fırça attı o adamı bile kızdırmayı başardın. hak ettiğin gibi ol bıktım senden

kiralık gönderilsin transfer sezonu bitmeden.

cok güzel kendi kendine calim atiyo bu velet 90 dakika 50 defa kendi etrafinda dönüyo baska bir halti yok

Şut çekmeyi bilmeyen bir futbolcunun diğer özelliklerini değerlendirmek bile yersiz olur..

Güne "Emre Çolak 7 yıllığına Orduspora kiralandı" haberiyle uyansam "Sneijder Galatasaray'da" haberiyle uyandığımdan daha çok sevinirim. Net..

emre çolak'ı sercan'ı ceyhun' yiğit'i alper potuk ve serdar aziz transferlerinde takasta kullanalım gitsin

çok abartmayalım kim iyiydi ki dün

emre kaliteli ama geriye doğru gidiyor gelişeceğine..

sabretmek lazım

Ya bir gidin emre kim ya arda ile kıyaslıyosun emre geçen yıl 2 3 maç iyi oynadı onun dışında boş her maç aynı şeyler izlemekten bıktık bu adam olmaz bu saatten sonra insan bir güç kazanır felan adam hep aynı anca topu alıp kendi etrafında döner bizde iniesta zannederiz onu fatih hoca gibi birinin oynatmaması lazım ama mecburiyet bu şahıs yüzünden amrabat gözümde messi gibi şu an gelsede kurtulsak bundan

Ya bir gidin emre kim ya arda ile kıyaslıyosun emre geçen yıl 2 3 maç iyi oynadı onun dışında boş her maç aynı şeyler izlemekten bıktık bu adam olmaz bu saatten sonra insan bir güç kazanır felan adam hep aynı anca topu alıp kendi etrafında döner bizde iniesta zannederiz onu fatih hoca gibi birinin oynatmaması lazım ama mecburiyet bu şahıs yüzünden amrabat gözümde messi gibi şu an gelsede kurtulsak bundan

Renkdaş alanya maçını izlemediğin çok belli seninle tartışmıycam adam iniestadan iyiydi o gün küstürdüler çocuğu yüzü hep asık kafasını futbola veremiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt