Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baris'cim bu cocukta yetenek olsa ne olacak.. Galatasaray alt yapisinin utancidir bu adam.. sen yillarca alt yapida besle buyut ve IQ'sunun forvet arkasi oynamak icin sifirin altinda oldugunu anlama, sonra da yildiz diye piyasaya sun..
kafa basmadiktan sonra yetenek olsa ne olacak.. yahu kac senedir oynuyor toplasan 10 asist/gol yapmamis.. boyle hucuma donuk orta saha mi olur.. hadi hucumda bir zavallisin bunu kanitladin, bari defans yap diyoruz, o da yok.. hadi onu da yapamiyorsun, ulan bari paslari takim arkadaslarina at.. e o da yok.. niye var bu adam yahu? varliginin bir sebebi yok.. defolsun gitsin, 10 kisi oynuyoruz sayesinde surekli.. gercekten 10 kisi kalsak daha iyi olur hatta.. en azindan top ona gitmeyecegi icin ezemez..
Sneijder'ın dibinden ayrılmaması gereken oyuncu. Gerekirse yalvarsın, yakarsın ama bir şeyler kapsın. Hiçbir şey için geç değil.
Ayrıca Sneijder'ın gelişiyle değişecek sistemin Emre Çolak'a da yarayacağını düşünüyorum. İyi performanslarının neredeyse tamamını orta sahaya yakın oynadığı zamanlarda gösterdi. Sneijder'ın yokluğunda yerinde oynayabilir.

gümbet spor kiralık istemiş ne derece doğru bilmiyorum
gümbet spor kiralık istemiş ne derece doğru bilmiyorum