#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sercan gibi kiraya verilmesi en uygunu... Arda da aynı şekildeydi ve kendini kanıtladı. Emre'de biraz pişsin, fiziğini biraz düzeltmesi lazım. Rüzgar esse savruluyor.

baris'cim bu cocukta yetenek olsa ne olacak.. Galatasaray alt yapisinin utancidir bu adam.. sen yillarca alt yapida besle buyut ve IQ'sunun forvet arkasi oynamak icin sifirin altinda oldugunu anlama, sonra da yildiz diye piyasaya sun..

kafa basmadiktan sonra yetenek olsa ne olacak.. yahu kac senedir oynuyor toplasan 10 asist/gol yapmamis.. boyle hucuma donuk orta saha mi olur.. hadi hucumda bir zavallisin bunu kanitladin, bari defans yap diyoruz, o da yok.. hadi onu da yapamiyorsun, ulan bari paslari takim arkadaslarina at.. e o da yok.. niye var bu adam yahu? varliginin bir sebebi yok.. defolsun gitsin, 10 kisi oynuyoruz sayesinde surekli.. gercekten 10 kisi kalsak daha iyi olur hatta.. en azindan top ona gitmeyecegi icin ezemez..

bende onu diyorum abi yetenek var ama kendini geliştirmiyor. sırf yeteneklede bişey olmuyor. bazıları fazla yetenekli olmaz ama kendini geliştirmeye çalışır. öyle kişileri seviyorum ben.

kadro genişliği açısından mühim bir oyuncu, hazırlık maçları kulvarında yararlanmak lazım:asd:

Fizik yok beyin de yok azıcık teknikle nereye kadar gidecen vitaminsiz

sen kasimpasa gibi takimlara karsi yildizlanma ozaman nerde senin kaliteni görcez ? demek ki yok, yollayin gitsin sabri len birlikte

Resmen çıldırtıyor adamı ya..

Bi sevemedim ben şu çocuğu..

Sen nasıl bi çocuksun olum seni sabaha kadar sopalarım..Ne fizik ne zeka ne oyuna katkı ne oyun okuma ne varsa sende...Hele bide dağlara taşlara şutların yokmu sanki haginin gençliği hallerin abilerine düzgün pas ver top kovala yeter..Bak bjk de oğuzhana feyz al

Yetenek düşmanı genç oyuncumuz.

Oynamasa iyi olacak biraz ara verip tekrar denemek lazım

Yoksa taraftar kendi eliyle gidip floryadan atacak bu çocuğu.

Sneijder adam edicek bence Emreyi...

topu saklamasini ve etrafinda donmesi sneijderi animsatior boyuda kisa :D

proteinlerle yapacaz bisiler

Sneijder'ın dibinden ayrılmaması gereken oyuncu. Gerekirse yalvarsın, yakarsın ama bir şeyler kapsın. Hiçbir şey için geç değil.

Ayrıca Sneijder'ın gelişiyle değişecek sistemin Emre Çolak'a da yarayacağını düşünüyorum. İyi performanslarının neredeyse tamamını orta sahaya yakın oynadığı zamanlarda gösterdi. Sneijder'ın yokluğunda yerinde oynayabilir.

Sneijder'ın dibinden ayrılmaması gereken oyuncu. Gerekirse yalvarsın, yakarsın ama bir şeyler kapsın. Hiçbir şey için geç değil.

Ayrıca Sneijder'ın gelişiyle değişecek sistemin Emre Çolak'a da yarayacağını düşünüyorum. İyi performanslarının neredeyse tamamını orta sahaya yakın oynadığı zamanlarda gösterdi. Sneijder'ın yokluğunda yerinde oynayabilir.

:ka21:

Kanatlarda oynadigi sürece hic bisey olmaz Emre'den. Suc Emre'de degil.

gümbet spor kiralık istemiş ne derece doğru bilmiyorum

Sneijderin bu cocuga katkisi muazzam olucak bakin gorun.

Emre Çolak uzaktan bir kaç gol attıktan sonra habire uzaklardan şut dener oldu. Boyuna da kaçırıyor şutları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt