#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Engin'in turşusunu mu kuracağız yahu.

Oynasın işte solda.

Ne yap et tuvalete bile Sneijder ile git bir şeyler kap şu 3 senede

Sneijder abin geldi ona göre topunu oyna. Artislik yapıp suya çalım atma sakın.

size bisey itiraf ediyim emre colak ilk ciktigi zaman saclari 3 numaraya vurulmus haliyle tam bir snajdere benziyodu

daha dogrusu ben cok benzetiyodum fizik olarak boyu kısa sac sakal benzer falandi :b5:

benim arkadasin restaurantinda bulasikci lazimmis.. emre'yi oraya verelim.. zira futbol ona gore degil..

emre ve sneijder'in istatistiklerini kiyaslayanlara da selam cakiyorum.. sneijder o istatistikleri ajax, real madrid ve inter'de yapmis.. emre ise alt yapida :asd: saka gibi bir kiyaslama olmus, aklim almiyor.. emre bizde A takima ciktigindan beri 100 mac oynamistir (tek tek saymadim) 5 tane asisti yok yahu..

Şafak abi de tiksinir kendisinden zaten. Şaka yapıyor tabi ki :D

bjk maçında oynarsan sahanın her yerinde faul yap he mi emre...alışıksın zaten..çalım atabilcekken çalım atmaktan korkan birine güven olmaz.sol kanat yerin olmasa da iyi oynayacaksın.ümit davala sağ kanatta oynarken yardıran,çalımlar atan bi kanat oyuncusu değilmiş ama futbolun gereklerini yapıyomuş ve oyun içinde çok etkiliymiş büyüklerimin anlattığına göre...senden bi halt olmaz.

Kendisi olmasa şuan ne Sneijder olurdu kadroda nede Drogba'yı konuşurduk nöbetlerde. Resmen TEK başına takımı şaha kaldırdı varsın kendi etrafında dönsün

Küçükken beni hep kaleye geçiriyorlardı, sen topa vurmayı bilmezsin diyorlardı. Şimdi hepsi beni evlerinden izliyorlar.

Emre Ç.

gerçekten bazılara kapak olmuştur

Anlayana...

bugün emre çolak için ne yaptın??

Şu adamı savunmaktan vazgeçin artık :o Her maç zarar veriyor.

Küçükken beni hep kaleye geçiriyorlardı, sen topa vurmayı bilmezsin diyorlardı. Şimdi hepsi beni evlerinden izliyorlar.

Emre Ç.

gerçekten bazılara kapak olmuştur

Anlayana...

Ne demek kapak arkadaşım doğru konuş, laf mı atıyorsun aklınca

trübünde otursun artık.

Takımımızın en iyi oyuncusu. Sneijder den bi eksiği aksine fazlası var

Çok yetenekli çocuk.Hakettiği değeri vermiyoruz ona.:sad007:

ağır ironi

Akli varsa Sneijder'in yanindan bir saniye ayrilmaz, ondan %3'de olsa birseyler kapsa forumda efsane ilan edilir.

Annesi - Babası yanlış yönlendirmiş keşke başka meslek yapsaydı memur'luk falan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt