#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sana maç boyunca ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok yeteneksiz herif. Defol git artık bu takımdan.

Sahada Sneijder, Selçuk, Riera varken bu herife duran top kullandırmak ne demektir yahu... :o

ah ulan emre bir insan hicmi olumlu pas atamaz ya lanet olsun cildirttin beni

Bizim göremeyipte hocanın gördüğü ne var acaba.Yada artık oynamaması için daha ne yapması gerekiyor bu çakma topçunun.

Şu Emre'yi içip içip dövmek lazım! Kanser edecek beni genç yaşta!

Yazıklar olsun Emre sana, bu genç yaşta böyle bir takımda şans buluyorsun ilk sezonunda insanları kendine hayran bırakıyorsun.

Sonrasında çıtayı yükseltip daha iyi işler yapmak yerine bir önceki seneden nemalanmaya devam ederek takıma hiç ama hiç katkı yapmıyorsun.

Hocada elbet anlayacaktır Ambrabat geldi artık zor görürsün formayı...

Yazıklar olsun Emre sana, bu genç yaşta böyle bir takımda şans buluyorsun ilk sezonunda insanları kendine hayran bırakıyorsun.

Sonrasında çıtayı yükseltip daha iyi işler yapmak yerine bir önceki seneden nemalanmaya devam ederek takıma hiç ama hiç katkı yapmıyorsun.

Görünen o ki hoca görene kadar, atı alan üsküdarı geçecek. Hoca da ciddi ciddi körlük olduğuna inanıyorum artık.

bu adam yüzünden BAM üçlüsünü arar olduk. onlar bile gözüme xavi gözüküyor bu adamın yanında

fenerlilerle izledim maci onlar bile kudurdu 90 dakika dayanamadilar fatih terim nasil dayandi nasil bir mantik anlamiyor ,adam ille israr ediyor ne goruyorsa neymis gelecek vaad ediyormus yasi 16 ya.

13 tane kaban ve 8 tane futbol topu vermisiz bunu almak icin onlari geri alip bunu verelim bence.

Bugün çok ağır kaldı paslarda yorgun gibiydi adam

YETER !

senden çektiğimiz nedir bizim yeter yeter yeter.

Lütfen birisi şu adamın bu maçta klibini yapsın lütfen. No Look Barış'a KURBAN OLUYUM SENİN YANINDA.

Sneijder'in maç eksiği olabilir. Emre Çolak'ın da maç fazlası var...

Forma savaşı Amrabat ile Emre arasında olacaksa yazık bize valla :D

Oynadıgın topu seveyim emre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt