#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Pire gibi futbolcu, birebir mücadelelerde rakip ya top kaptırıyor, ya da yanından kaçırıyor. Bursa maçında ilk yarı akıcı pas trafiğinde kilit rol oynadı. İkinci yarı Amrabat, Aydın oyuna girdikten sonra Emre'de bitti.

Bu adam arena'da yuhlanmalı. Başka türlü kurtulamayız, hocanın kafası basmıyor net yani bu konuda, kusura bakmasın.

Bu adamda suç yok net oynatanda suç ... Adamın kapasitesi özellikle zekası belli neden oynatılır neden neden neden bizim göremediğimiz ne var bu adamda ne ne ne ???

Hele hele orta açma özürlü olduğu bu kadar barizken her kornerde nasıl o köşe gönderine gitmesine izin verilir nasıl nasıl nasssııııllll ???

Kiralık vs. verebliyosak gönderilsin bir yere umudum yok ama yinede bişeyler olur belki ama 11 yüzü gösterilmesin bidaha bu sene yeterrr ...

fatih hoca ısrar ediyorsa vardır bir bildiği beyler sakin fatih hocadan iyimi bilceksiniz.

Biri de demiyor ki bırak şu kornerleri...

Haftaya top her ayağına geldiğinde yuhlayacağım ben küfür falan edicem belki destek çıkılır kim bilir.

fatih hoca ısrar ediyorsa vardır bir bildiği beyler sakin fatih hocadan iyimi bilceksiniz.

Birebir mücadelede şu anda takımın en iyisi Emre. Pire gibi hareketli, rakip resmen mücadele etmeye çekiniyor. Ama serbest vuruşlarda geri planda kalmalı artık.

Fatih Hoca'nın manevi evladıdır kendileri, herkes gider o kalır !

Birebir mücadelede şu anda takımın en iyisi Emre. Pire gibi hareketli, rakip resmen mücadele etmeye çekiniyor. Ama serbest vuruşlarda geri planda kalmalı artık.

Abi ne birebir mücadelesi bugün sol kanat otoban gibiydi sayesinde iki metreden çalım yediğini gördüm.. Her ikili mücadelede düşmeside cabası..

Dalgayı bence daha müsait bir zamanda geç ,

şuan elimde olsa öldürebilirim o topçuyuda onu savunanlarıda

Yok yani Fatih Hoca sülalesine falan gıcık olduğundan oynatıyor olabilir. Her maç o kadar küfür ediliyor ki küfür literatürüm genişledi.Üst komşu evinin tuğlasını ören işçiye kadar küfür etti.

Kusura bakmasın artık.

kornerleri yeterdi derhal mactan cikarmaya ama oyunda kaldi kendi bile sasirmistir buna

Bana biri takımda selçuk engin sonradan sneıjder hatta riera varken niye bunun korner kullandığını açıklasın

Her türlü Barış Özbek > Emre Çolak.

Şaka falanda yapmıyorum...

Şu takımdan gittiğin gün bayram yapacam.. Ben daha iyi oynarım senden ya vallaha bak..

Hocam gözünü seviyim köpeğin oluyum oynatma şu artisti ya lütfeeeeeennn yalvarıyorum yeterrrrrr :(

yerlerde sürünerek futbol oynamaya çalışıyor. Bu rüzgar da nasıl uçup gitmedi bir taraflara hayret

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt