#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Amrabat' ın güreş müsabakalarını izleyeceğimi Emre'yi izlerim daha iyi hiç değilse adamın ayağı düzgün. Bir iki tane ara pası atar oyunu etkiler.

Ynt: #52 Emre Çolak

Emre en son ligde ki olumlu arapasini 21 mart 2008de atmis

Maçı kazanmış olmamızdaki en önemli faktörlerdendi.

Cevap: Ynt: #52 Emre Çolak

Emre en son ligde ki olumlu arapasini 21 mart 2008de atmis

Bu adamın üzerine fazla gidiliyor. Varsa solda Emre den iyi oynayacak adam koyun oynasın. Hem Emre devşirme bir sol kanata göre bence elimizdeki o bölge için en ideal oyuncu. Amrabat bize asrın kazığı oldu yani.

ara pas mi ?

yanlis basliktasin heral ustad

Sen rahat ol biz nerde olduğumuzun farkındayız. Benim altyapıdan çıkan oyunculara her zaman ayrı bir sempatim olmuştur. Emre de son dönemde altyapıdan çıkan nadir oyunculardan. Hem geçen sene öve öve bitiremediğiniz adam bir anda günah keçisi oldu. (Genel olarak söylüyorum)

Sen rahat ol biz nerde olduğumuzun farkındayız. Benim altyapıdan çıkan oyunculara her zaman ayrı bir sempatim olmuştur. Emre de son dönemde altyapıdan çıkan nadir oyunculardan. Hem geçen sene öve öve bitiremediğiniz adam bir anda günah keçisi oldu. (Genel olarak söylüyorum)

colak mi gunah kecisi

ne gunahi gunah mi var ortada ? ha var tabi oynadigi adami reflu yapan futbola ragmen bu kadar kadroya secilmesi gunahtir heral allah katinda. alt yapidan cikti diye kulubu sabote edecek degiliz.

colak mi gunah kecisi

ne gunahi gunah mi var ortada ? ha var tabi oynadigi adami reflu yapan futbola ragmen bu kadar kadroya secilmesi gunahtir heral allah katinda. alt yapidan cikti diye kulubu sabote edecek degiliz.

Peki sato solda kimi oynatıcan 4 lü orta saha oynadığında.

:asd: En son maç mesela 4-4-1-1 gibi oynadık. Senin koyduğun 2 ön libero diye birşeyde yok futbolda artık oyunun iki yönünüde oynamalı bütün futbolcular total futbolda.

Sato ön libero dememiş ki. 4-2-3-1 yazınca o ikili otomatikman ön libero mu oluyor. O dediğini bir tek Aykut Kocaman yapıyor. Yani diyeceğim, bir tek fenerliler o iki kişinin ön libero olması gerektiğini zannediyor :asd:

Emre Çolak'a gelince. Yetenekli ama futbolu öğrenememiş. Emre Çolak'ı süre alabileceği bir Avrupa takımına iki yıl bedelsiz gönderip futbolu öğrenmesini sağlayacaksın. İspanyol, Fransız kulübü olabilir. Hatta biraz daha kuzeye gönderip fiziğini de geliştirmesini sağlayabiliriz.

Fransa veya Hollanda' daki şu futbol Akademilerine 1 yıl göndersek seni Çotanaklıktan Çatanaklığa terfi edersin belki

son 10 dk sneijder çıktı emre çolak girdi. emre çolak girdikten sonra ne mi oldu az kalsın kalemizde gol pozisyonu görüyorduk ki antalyanın kazma forveti uzaktan şut atmayı deneyince savuşturduk. bu emre uğursuz. uğursuz olmasının sebebi ise defans bilgisinin ve oyun kurma yeteneğinin olmamasından dolayı takımı olumsuz etkiliyor. 1 kisi eksik oynamayı geçtim bu birde kendi kötü performansıyla takım daha beter etkiliyor. sezon sonu gönderilsin fatih hocam ben keşfettim ben parlattım olayına girmeyip bizi daha fazla yormasın.

:asd: En son maç mesela 4-4-1-1 gibi oynadık. Senin koyduğun 2 ön libero diye birşeyde yok futbolda artık oyunun iki yönünüde oynamalı bütün futbolcular total futbolda.

Hahahhaah 4-2-3-1'deki 2 oyuncu ön libero mu oluyomuş?

Real Madrid de 4-2-3-1 oynuyor mesela zaman zaman. Xabi Alonso-Khedira yan yana. 2 ön libero mu demek bu? :asd:

Pas alıp-verme konusunda yeteneği var, hatta biraz fizikli olsa ikili mücadelelerde sürekli dönüp durma yerine dripling ile rahat adam geçebilir de, kesinlikle bir kanat değil ama iyi bir orta saha oyuncusu olabilir, şu vizyon denilen olay var ya, ah bir Emre'de olsa işte, o zaman daha mantıklı, düzgün oynayacak da, aklını görüş açısıyla birleştirebilse gerisi gelir, teknik gelişebilecek bir şey çünkü, paslarını, uzun toplarını, ortalarını, şutlarını rahatlıkla geliştirebilir çalışarak, ama akıl olayı başka, o zekâ bulunmalı, var mı orası meçhul işte.

emre geçen seneki kadar oynasa yeterdi. çok kötü durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt