#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

oglum yavrum sen ne yapiyon ne ediyon ? muhtesem yuzyil baka baka futbolu unuttun lan adam ol aklini basina topla yada haydi sana bankasya yolu gozkuyor

seneye ptt ligde oynasın yeri orası.

Sezon sonu kesinlikle yollar ayrılmalı.Kiralanması mantıklı.

Futbol katili gibi oynadın bugün. Rezil ötesiydin yine. Hadi demeç var, en büyük hayalim Barcelona'da oynamak diye. Ergen seni. :)

vitaminsiz yemin ediyorum beni cıldırttı bugun ama ha sneijder ha emre colak bugun ikisi aynıydı

Şu yorumlara bak Allah aşkına ! Nasıl Galatasaraylı onu da geçtim nasıl insanlarsınız ya.

Eskiden verilen tepkileri abartılı buluyordum ama bugün itibariyle derhal takımdan yollanmasını istiyorum.

Kendine gelmesi için vasat olmayan bir takıma kiralanmalı, Bursapor, Eskişehir, Trabzon, bjk bile olabilir.

sezon sonu dogru manisaspor a falan 1 sene kiralik yoksa doverim seni

Bugün oynaması çok da hata değil.Fatih Hoca bayadır oynatmıyordu.Emre'yi bu maçta oynatmasa,mesela Yekta'yı oynatsaydı onun yerine tam kaybedebilirdi Emre'yi .Ama oynadığı oyunla Fatih Hoca Emre'yi değil.Emre,Fatih Terim'i kaybetti.Bir daha zor şans bulur böyle oynarsa.

2-3 sene kiralık gitmeli kendini sorgulamalı ki geliştirebilsin kendini yoksa Aydın2 olucak.

oğlum nasıl profesyonelsin sen trilyon para alıyorsun işin bu azcık çalış fiziğini geliştir güçlü ol kendine ve mesleğine saygı göster ilkokul öğrencileri bile omuz omuzada yıkar seni ... iyi bir ivmeyle geldin çoğu gencin bulamayacağı şansı buluyorsun ve taraftarda arkandaydı bugüne kadar fakat gidişatın hiç iyi değil silinip gidersin ve mazinde keşkeler kalır

Sana küfür bile edemiyorum artık mac izlerken. Bir de hata yaptıktan sonra sırıtması yok mu. Sanki Messi

Dünyanın en gereksiz topçusu açık ve net. Futbolu bırakır umarım.

Kiralık 1-2 sezon gönderilmeli, aksi halde hiçbir şey olmaz bu adamdan, o kadar maç oynama, 11 fırsatı bul ve hâlâ aynı, bu kadar olmaz.

Sabri ve Emre hediye olarak bi ikinci lig takımına verilmeli. Hiç bir işe yaramıyorlar tem tersine takıma zarar veriyorlar.

Sabri ve Emre hediye olarak bi ikinci lig takımına verilmeli. Hiç bir işe yaramıyorlar tem tersine takıma zarar veriyorlar.

Madem bu kadar kötüler fenere neden vermiyoruz? Fener düşünmeden ikisine 5 milyon Euro basar. Yoksa iyiler mi, kendilerine gelmeleri mi gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt