#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Madem bu kadar kötüler fenere neden vermiyoruz? Fener düşünmeden ikisine 5 milyon Euro basar. Yoksa iyiler mi, kendilerine gelmeleri mi gerekiyor?

Değil Fener hiç bir takım bu ikisine 5m€ vermez. Bana deseler bu ikisini 5Tl'ye veriyoruz al satarsın birkaç bine, bunları alcağıma gider bir bira alırım en azından keyiflenirim biraz.

bundan bişey olmaz. ilk yarıyı katletti resmen.

Bu adam'da yetenek gercekten Sifir.0

Özellikle kanat oyuncusu olmasi beni sasirtiyor.

Gökhan Zan bile daha teknik bundan, net.

hayatımda ilk defa bir futbolcu için bunu söyleyeceğim ama dayanamıyorum artık. Benim aldığım biletler ve vesaireler için ödediğim o paralardan 1 kuruş bile onun cebine gittiyse bin kere haram olsun.

maç eksiği var.. oynaması LAZIM.. ama bizde ama başka takımda.. Yazık etmiyelim bu çocuğa

Git Bucasporda oyna kardeş. Bu Takım sana çok büyük. Orta açamıyorsun, Hız desen koşmayı bile beceremiyorsun, Teknik desen halı saha tekniği var, Vücut hiç yok zaten gereksizsin kadroda. Altyapının ekmeğini yiyorsun işte.

Geçen sene iyi çıkış yakaladı devamı gelmedi seneye kiralık verilmelİ.

Ama Türkiye ' ye değil mümkünse Almanya, Hollanda, İspanya 2.lig kulupleri yani banko 11 oynayacağı bir kulup olmalı ama yabancı sınırlaması Türk futbolunun baş belası.

Emre Çolak' ı sevmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz. Ama kişilik onuruna saldırmaya kimsenin hakkı yok. Herkes ne yazdığına dikkat etmeli.

sezon sonu direk Orduspor'a kiralık versinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt