#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bu arada Salih Uçan 18 yaşında Emre Çolak 22 yaşında karşılaştırmak bile saçma:asd:

colak once 1,2 salih amel islesin ondan sonra salih ucan'la kiyaslayin BEYIN FREE

Tamam bazen çok kızıyoruz ama ilk Kasımpaşa maçını açın izleyin ondan sonra yüzü olan gelsin Salihle kıyaslayın ayıp ya.

beş para etmez. salihi gördükce acıyorum buna. ne umutlar baglamıstık

Sende ne cinssin arkadaş elalemin oyuncusunu sırf galatasaraylı diye gol attıkça seviniyorsun. Kendi oyuncuna sayıp duruyorsun.

Hepinizin inadına emreÇ ciyim bu saatten sonra. Bu çocuk günün birinde gol attığında veya başarılı olduğunda sakın sevinmeyin sakın...

Salih çok abartılıyor bence de, emre'deki ayak salihte yok bi kere. Ayrıca kesinlikle oyun zekası olarak emre bi tık önde.
emrede oyun zekası mı varmış. tamam mantıklı kıyas yapalım emre salihten daha mücadeleli ve kuvvetli olabilir ama salihin 18 yaş zekası emrenin 22 yaş zekasının 5 tık üzerinde bunu kabul edelim. emre ni son dönemde ki düşüşünde muhtemelen mental nedenlerde vardır. gitsin anadolu takımına 1 sene sürtsün sonra tekrar gelsin o zaman değerlendirelim emreyi.

Salih çok abartılıyor bence de, emre'deki ayak salihte yok bi kere. Ayrıca kesinlikle oyun zekası olarak emre bi tık önde.

Katılıyorum, Emre kesinlikle teknik ve oyun zekası olarak Salih'ten iyidir. Salih' de iyi ama Emre kadar değildir, sadece şu sıralar konstrasyon olarak üst düzey oynuyor. Emre' nin bazı psikolojik sorunları veya üzerinde baskı var ondan bir türlü kendine gelemiyor.

Sezon sonuna kadar 18'e giremez diye düşünüyorum

emrede oyun zekası mı varmış. tamam mantıklı kıyas yapalım emre salihten daha mücadeleli ve kuvvetli olabilir ama salihin 18 yaş zekası emrenin 22 yaş zekasının 5 tık üzerinde bunu kabul edelim. emre ni son dönemde ki düşüşünde muhtemelen mental nedenlerde vardır. gitsin anadolu takımına 1 sene sürtsün sonra tekrar gelsin o zaman değerlendirelim emreyi.

Hocam kabul ediyorum bu sene serserilik yaptı emre, hatta ben dünkü maçta çok ağır ifadeler kullandım kendisine karşı. Ama geçen seneyi düşünüyorum da hani Real orta sahasına koy oyunu açsın öyle oynuyordu, noldu bu çocuğa anlamıyorum.

Kadroda Selçuk, Sneijder, Melo, Hamit varken bu adama düzenli forma şansı falan verilmez. Kendisini sürekli hazır tutmak zorunda. Beyfendi bi kaç maç oynamayınca futbolu unutuyorsa işimiz var.

Emre her zaman yerden yere vurulur ama Salih'le kiyaslaniyor burada ve ne garip ki Emre Salih'den üstünmüs.:confused:

1.emreÇ tipik 10 numara oyuncusu adam ön liberoda veya açıkta sıçıp sıvaması normal. Maçları iyi izleyin emreÇ ne zaman atak oynadıysa restial sundu. Defansif yönü boktan bunu kimse inkar edemez o sebeple selçuk yerine emreÇ hiçbir zaman oynamaz. Madem sneijder maçtan çıkacak, 1 matada amrabat yerine emreÇ girsin oyuna 10 numara pozisyonunda denensin.

Sende ne cinssin arkadaş elalemin oyuncusunu sırf galatasaraylı diye gol attıkça seviniyorsun. Kendi oyuncuna sayıp duruyorsun.

Hepinizin inadına emreÇ ciyim bu saatten sonra. Bu çocuk günün birinde gol attığında veya başarılı olduğunda sakın sevinmeyin sakın...

Günün birinde gol attığında mı? Hamit bile bir tek gol atmamışken, Emre sanırım 3 gol attı bu sezon (özel maçları saymıyorum bile) En son beşiktaş maçında gol attı bunlar o golü de küçümsediler, ama bir kaç hafta sonra ayın golü seçilince kapak oldu.

Salih'ten bağımsız konuşuyorum Emre umutsuz vaka gibi duruyor.

Takımda Burak nasıl kendini geliştirdiyse Emre aksi istikamette yol aldı..Hiç mi Sercan, Batuhan gibi oyuncuları görüp aklını kullanmaz insan anlamıyorum..

İyi bir futbolcu olmayı önce istemeli ve çok çalışmalı, iyi bir mentörle de neden Arda gibi olmasın.

Salih'e gelince ben bir numarasını göremedim. Gol bölgelerini seziyor mu yoksa tesadüf mü sorusuna bile karar vermek için henüz erken ama basan zorlayan takımlarda pas vermekte güçlük çektiği aşikar..Bizde Emre'nin oynadığı yerlerde oynasa muhtemelen o da eleştiri manyağı olurdu..Bugün attığı 2 golde de önünü açtılar resmen, O da fırsatı değerlendirdi..

Şu an Salih daha formda kabul. Ama kumaşları kıyaslayacaksak kusura bakmayın da Emre Ç'nin yanında Salih'in adının anılması bile bizim kendi evlatlarımıza ne derece üvey evlat muamelesi yaptığımızın bi göstergesidir.

Günün birinde gol attığında mı? Hamit bile bir tek gol atmamışken, Emre sanırım 3 gol attı bu sezon (özel maçları saymıyorum bile) En son beşiktaş maçında gol attı bunlar o golü de küçümsediler, ama bir kaç hafta sonra ayın golü seçilince kapak oldu.

emre bir gol attı sadece bu sene ama fazla forma şansı bulamadı eger şampiyonlugu garanti altına alsak emre gibi potansiyel yüksek oyuncularımızı oynatırdık

Emre Hamit' in onda biri kadar top kaptırmamıştır ama maalesef çok göze çarpıyor bazılarına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt