#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Günün birinde gol attığında mı? Hamit bile bir tek gol atmamışken, Emre sanırım 3 gol attı bu sezon (özel maçları saymıyorum bile) En son beşiktaş maçında gol attı bunlar o golü de küçümsediler, ama bir kaç hafta sonra ayın golü seçilince kapak oldu.

Bundan sonrası için bahsettim hacu. Malum takıma giremiyor uzun zamandır. Ligde 6 hafta kalmış bitti bitecek işte. Bu seneden geçtim yanü.

Salih'ten bağımsız konuşuyorum Emre umutsuz vaka gibi duruyor.

Takımda Burak nasıl kendini geliştirdiyse Emre aksi istikamette yol aldı..Hiç mi Sercan, Batuhan gibi oyuncuları görüp aklını kullanmaz insan anlamıyorum..

İyi bir futbolcu olmayı önce istemeli ve çok çalışmalı, iyi bir mentörle de neden Arda gibi olmasın.

Salih'e gelince ben bir numarasını göremedim. Gol bölgelerini seziyor mu yoksa tesadüf mü sorusuna bile karar vermek için henüz erken ama basan zorlayan takımlarda pas vermekte güçlük çektiği aşikar..Bizde Emre'nin oynadığı yerlerde oynasa muhtemelen o da eleştiri manyağı olurdu..Bugün attığı 2 golde de önünü açtılar resmen, O da fırsatı değerlendirdi..

Adam 6 ay sercanla takıldı işte sonuç bu.

emre bir gol attı sadece bu sene ama fazla forma şansı bulamadı eger şampiyonlugu garanti altına alsak emre gibi potansiyel yüksek oyuncularımızı oynatırdık

vallahi emreyi bir dakika daha tahamüll edemem, 22 yasinda mi ne, potansiyeli artik sinirli, 29 yasinda birden maradona olmicak. Kafa problemleri var, seneye gitsin bi yerde oynasin kiralik belki düzelir.

Garantiledik den sonra, Mertan filan oynasin, sol bek denensin belki birisinde is var

Emre Hamit' in onda biri kadar top kaptırmamıştır ama maalesef çok göze çarpıyor bazılarına.

Hamit Emre'den bin kat daha baskılı oynamıştır, koşup mücadele etmiştir asist denemeleri yapmıştır "ama maalesef çok göze çarpıyor bazılarına."

bi kere salih altyapıdan cıkmadıki bucadan parayla geldi

Beşiktaşa attı artı bu sezon bir anadolu takımına atmıştı hangisi hatırlamıyorum.

şimdi baktım 1 golü var ama 5 asisti var kimse konuşmuyor zaten asistleri amrabat yapınca süper emre yapınca takan yok emre benim klasımda amrabat'tan iyidir adamın en azından sistemi bize uygun pas yapıyor hem genç hem yerlii

Muslera'nin o üst üste 2 defa topu cikarmasi ayni pozisyonda hatayi yapan Emre Colak. topu ceza sahasinin önünde ayagina geliyor yaninda yürüyen oyuncuya topu birakmiyor calima gidiyor.

Bunu Ronaldo olsun Messi olsun orda calim atamazsin!!!!! bu oyun zekasidir baska birsey degil. O an takim halinde en kirilgan anindir topu kapmissin takimda herkes ileri cikiyor kontra atak/hizli atak olsun diye. Orda calim atan oyuncu gitsin futsal oynasin veya sokakta kendi arkadaslari ile oynasin.. Bunu yapan hic bir oyuncu artik kendini kurtaramaz. Ilk defa yapmiyor bu hatayi! bir cok macta gereksiz ve yersiz top kayibi veya calim atmasi!

Emre Colak Sercan yildirim ile twitterde fotograflarini paylastigi günden itibaren benim gözümde bitmistir. Kendine iyi baktigini hic bir zaman bana inandiramaz. gitsin icsin gezsin sonra tribunden küfürleri yerse sasirmasin. :mad:

şimdi baktım 1 golü var ama 5 asisti var kimse konuşmuyor zaten asistleri amrabat yapınca süper emre yapınca takan yok emre benim klasımda amrabat'tan iyidir adamın en azından sistemi bize uygun pas yapıyor hem genç hem yerlii

ne amrabat ii nede emre.

Emre ilk ciktiginda taktik mecburundan tek pas oynuyordu ve sut atma serbestligi vermisti Rijkaard ona, simdi kendisini Hagi zanediyor, calim atmasa olmicak

Dün Emre yerine Amrabat girince oyuna Ronaldo girmiş sandım o derece. Gerisini sen düşün.

dün herkes küfrediyordu bugün herkes emreci kesilmiş müstehak aslında böyle insanlara. bunun gibi futbolcu bozmaları istediği kadar maçın içine etsin nasılsa balık hafızalı mazoşist taraftar kitlesi var aynen devam emreç bunlara da böylesi yaraşır.

Ynt: #52 Emre Çolak

ne amrabat ii nede emre.

Emre ilk ciktiginda taktik mecburundan tek pas oynuyordu ve sut atma serbestligi vermisti Rijkaard ona, simdi kendisini Hagi zanediyor, calim atmasa olmicak

yazini okudum ve Hagi ye hakaret ettiğini gördüm.:mad:

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Emre Çolak yetenek olarak Salih Uçan dan daha iyi ama oyun zekası sıfır

Önümüzdeki sezon yapılacak iş Emre Çolak'ı göndermek olmalı,

Emre'nin oynadığı tüm maçları izleyin, her kaptırdığı top ya gol oldu kalemizde yada çok tehlikel, pozisyon olup Muslera çıkardı.

Emre den bu saatten sonra birşey olmaz, bu çocuk bu kadar...

ne amrabat ii nede emre.

o konuda gereklenler yapılması gerk zaten atagında biraz fazla top tutuyor ve olmadık yerde top kaptırıyor herkes buna sinirleniyor nedense haklılarda aslında ama kendini geliştirmeli

Dün Emre yerine Amrabat girince oyuna Ronaldo girmiş sandım o derece. Gerisini sen düşün.

Amrabat yetenekleri var kabul ama zeka olarak delirtiyor beni şutlarda 0 pası zayıf pres yapma konusu zayıf ve genç dediğimiz futbolcu 26 yaşında

Kusura bakma xD

Ama cidden insan biraz uyarmaz mi, okadar yedek bile oturdun, kimse kulani cekmiyor mu, emre calim atma, basit oyna filan diye

Forumda Hamit Amrabat lobisi var, Emre lobisi yok Emreciler tek takılıyor, ondan isterse 10 gol atsın yine yerden yere vurulur herzaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt