#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

geçen sene gayette iyiydi emre skora çok fazla katkı yapmamış olabilir. Geçen senenin oyun anlayışı zaten öyleydi forvetler bile fazla atamadı. Mütevazi kadro ile takım oyunu oynamıştık. Emre kendini ispatlamıştı ama ben biliyordum düşüş olacağını geçen sene biriyle bahsede girdim. Salih içinde girecek adam arıyorum 5-10 sene sonra için kesinlikle umulduğu gibi bir yerde olmayacak. yok yurtdışıymış ingiltereymiş. İngilterede nal toplatırlar adama öyle kolay iş değil

Geçen sezonki takım bu sezonki takımı beşler. Geçen sezon fener ezim ezim ezilmişti karşımızda. Emre-Engin gibi istikrarlı iki kanadımız vardı. Bu sezon Hamit-Amrabat herkesi çileden çıkardı.

Geçen sezonki takım bu sezonki takımı beşler. Geçen sezon fener ezim ezim ezilmişti karşımızda. Emre-Engin gibi istikrarlı iki kanadımız vardı. Bu sezon Hamit-Amrabat herkesi çileden çıkardı.

savunmayı düzeltirsek bu senede ezilirler. ilk yarıdaki 2-1lik maçı sayma ilk yarı kötü oynuyorduk Drogba sayesinde top tutuyoz ilerde. şinoda formunu bulursa TT arenada bu sefer fark gelir gibi Allahın izniyle. Tabi top yekün savunma yapacakları için en fazla 4 atılır gibi geliyo birde şans faktörü onlardan yana

elestirmek de bana cok mantikli gelmiyor zaten kapasitesi lesh

savunmayı düzeltirsek bu senede ezilirler. ilk yarıdaki 2-1lik maçı sayma ilk yarı kötü oynuyorduk Drogba sayesinde top tutuyoz ilerde. şinoda formunu bulursa TT arenada bu sefer fark gelir gibi Allahın izniyle. Tabi top yekün savunma yapacakları için en fazla 4 atılır gibi geliyo birde şans faktörü onlardan yana

Bence defansta sorun yok. Bu sezon sorun sağ ve sol kanatlar + solbek. Başka sorunumuz yok.

Genç yetenekler konusunda bu tür olaylar bir daha olmamalı:

Çölgeçen devam ediyor, “Recep Niyaz için Divan Kurulu'nda konuşmuştum ve yönetim bundan rahatsız olmuştu. Bu nedenle Salih konusunu direkt kendilerine ilettim. Zamanında Cemil Turan'ı, Rıdvan Dilmen'i, Abdullah Ercan'ı elimizden kaçırdık. Bu çocuğu alın. Böyle yetenekler kırk yılda bir çıkar diye aralarında Ali Dürüst ve Ali Gürsoy'un da bulunduğu 4 yöneticiye detaylı bir rapor sundum. Ama onlar ileriyi göremedi, para veremedi. Sonuçta Salih gibi bir yetenek F.Bahçe'ye transfer oldu.”

Valla ben hiç bir takımın oyuncusuyla kendi oyuncumuzu kıyaslamayı sevmem ama 2 senedir vay efendim genç yetenek vay efendim tekniği var cart curt diye övülen bu adama bakıyorum ve birde şu Salih'e bakıyorum hakikaten üzülüyorum..Yani kendini göstermek adına illa 10 kilo almana gerek yok veya 10 sene beklemene de gerek yok.. Zamanında bunu Arda göstermişti, şimdi de Salih açık açık gösteriyor, eğer sen gerçekten potansiyelli bir oyuncuysan işte böyle fark yaratırsın sahada..Hemde daha ilk senende..

Çok ama çok net Emre Çolak gönderilmeli, herhangi bir şekilde gelişime açık olduğunu düşünmüyorum, hala düşünen kaldıysa da onu kendi düşünceleriyle başbaşa bırakıyorum..Bu adamda en başta oyun zekası diye birşey yok...İstediği kadar teknik olsun, istediği kadar çevik olsun, mental yönden bu kadar zayıf ve vurdum duymaz bir oyuncunun yeri Galatasaray değil..

yanında hakan balta boş atağa çıkacakken çalım atıp topu kaptırmanın mantığı nedir o pozisyonda 2-0 olabilirdi maç

aynı şekilde ligin ilk devresinde oynanan gençler birliği maçında takım 2-1 öne geçmişken ve oyunun kontrolünü sağlamışken yaptığın gereksiz faulle takım geriye düştü

artık bunları ypmaman gerek

Valla ben hiç bir takımın oyuncusuyla kendi oyuncumuzu kıyaslamayı sevmem ama 2 senedir vay efendim genç yetenek vay efendim tekniği var cart curt diye övülen bu adama bakıyorum ve birde şu Salih'e bakıyorum hakikaten üzülüyorum..Yani kendini göstermek adına illa 10 kilo almana gerek yok veya 10 sene beklemene de gerek yok.. Zamanında bunu Arda göstermişti, şimdi de Salih açık açık gösteriyor, eğer sen gerçekten potansiyelli bir oyuncuysan işte böyle fark yaratırsın sahada..Hemde daha ilk senende..

Çok ama çok net Emre Çolak gönderilmeli, herhangi bir şekilde gelişime açık olduğunu düşünmüyorum, hala düşünen kaldıysa da onu kendi düşünceleriyle başbaşa bırakıyorum..Bu adamda en başta oyun zekası diye birşey yok...İstediği kadar teknik olsun, istediği kadar çevik olsun, mental yönden bu kadar zayıf ve vurdum duymaz bir oyuncunun yeri Galatasaray değil..

Emre'ye 2 sene katlandık ama artık yeter ... Emre adına en iyi ihtimal ya Alper Potuk takasında kullanalım ya da kiralayalım ben katlanamıyorum bu çocuğa...

Açık ara takımın en berbatı gökhan zan hakan balta bile yeri geldi işe yaradı verim aldık ama bu adamdan umut yok sene sonu mutlaka gönderilmeli

cevik degil ki. cevik adam vücur hareketleriyle de olsa 1-2 adam gecer. emre de bu var mi? yok.

ortalama bi adamdı ileri gider diye düşündükçe dibe vurdu

Emre yanlış yerde oynatılıyor. Orta saha ortasında oynatılmalı.

Emre yanlış yerde oynatılıyor. Orta saha ortasında oynatılmalı.

Evet, Emre yanlış yerde (Galatasaray) oynatılıyor. Hala A takımda oynadığının farkında değil. Bence onu iki sene sürgüne göndermeli Fatih Hoca. Gitsin PTT liginde bir takımda (Özellikle Anadoluda bulunan bir takımda) adam olup gelsin.

Bu arada, Emre için böyle sert bir yorum yaptığım için beni eleştirmeyin, yine bu başlıkta sezon başında yaptığım yorumları okursanız, Emre'den çok ümitliydim. Şimdi tükürdüğümü yalıyorum ne yazıkki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt