#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Sercan zuppesiyle birlikte takilmaya basladigi zamanlarda hem formu dustu hem de kesik yemeye basladi. Firtina gibi baslamisti halbuki sezona. Fiorentina, Lazio, Super Kupa fener maclarini bi hatirlasaniza. Kamp donemi yeni bir sayfa acsin, aklini basina alsin.

Bana kalsa bir sezon Ingiltere veya Italya'ya yollarim. Serie B de uygundur. Jilet gibi geri gelir.

Bilek kabiliyeti hatsafhada olan ama kafasini kullanamayan evladimiza tam destek. Taraftarin? tepkisinden dolayi urkek oynuyor ve hata yapiyor fazlaca. Ama eninde sonunda siyrilacagini biliyorum.

Tepki vermeseniz icinizde patlayacak degil mi? Tepkiyi milyonluk kaziklar Hamit'e verin, Amrabat'a verin. Emre'den uzak durun, kendi halinde birakin cocugu.

Milyonluk kazık dediklerin Mete

Amrabat Bu sezon 1 gol 9 asistle oynuyor.. Cluj ve Braga maçlarının kazanmasında en önemli isimlerden biriydi .. Madrid maçında da Galibiyette önemli iş yaptı..

Hamit 1 gol 7 asist ile oynuyor cluj deplasmanında 2 asistle takımın en iyilerindendi..Schalke maçında kilidi açtı evet verilen fiyatlar çokdur ama hiç verim alamadık dersek yanlış olur..

Kimden dayak yedi acaba, 2 haftadır gözü de mosmor..

Amrabat Bu sezon 1 gol 9 asistle oynuyor.. Cluj ve Braga maçlarının kazanmasında en önemli isimlerden biriydi .. Madrid maçında da Galibiyette önemli iş yaptı..

Hamit 1 gol 7 asist ile oynuyor cluj deplasmanında 2 asistle takımın en iyilerindendi..Schalke maçında kilidi açtı evet verilen fiyatlar çokdur ama hiç verim alamadık dersek yanlış olur..

Ben sahadaki oyuna bakiyorum. Oyle olmasa Engin gecen sezon kac asist yapmis, kac gol atmis ama bi numarali adamim. Oyun olarak ne verdiler bu takima mesele orada. Cluj ve Braga gibi takimlari bizim halay mendili gibi sallamamiz lazim bunca yatirimdan sonra. Amrabat yine son maclarda kipirdama yapiyor. Hamit koca bir sezonu geride birakmak uzereyiz hala sifir uzeri sifir.

zaten bu camiaya verebileceği tek katkıda alper takasında kullanılması olur

Bilek kabiliyeti hatsafhada olan ama kafasini kullanamayan evladimiza tam destek. Taraftarin? tepkisinden dolayi urkek oynuyor ve hata yapiyor fazlaca. Ama eninde sonunda siyrilacagini biliyorum.

Tepki vermeseniz icinizde patlayacak degil mi? Tepkiyi milyonluk kaziklar Hamit'e verin, Amrabat'a verin. Emre'den uzak durun, kendi halinde birakin cocugu.

Amrabat ve Hamit özellikle 2 aydır cok iyi katkı sağlayan oyuncular. Bu ergen ne yapmış top kaptırıp atak bitirmekten yada gol tehlikesi yaşatmaktan başka ?

kocaman bir balon, fatih hoca yeterince sans verdi, degerlendiremedi, yeri anadolu kulupleri

Oynatıldığı dakikaları baz alırsak Emre Amrabat ve Hamit' ten kat kat iyidir asist ve gol konusunda. Emre' nin iki golü var. Düşünün sürekli oynatılmış Hamit ve Amrabat, Emre'den daha az gol atıyor.

Amrabat ve Hamit ile sezon başında anadolu takımlarına yeniliyorduk, zar zor yeniyorduk.

Bunlar maçta saklanıp bir şey yapmayan, şahsi oynayan, sadece şut fırsatı kollayan iki futbolcu görünümü çizdi. Amrabat ataklarımızı rastgele ortaları ile heba etmiştir.

Bunlardan birkaçı asist olmuşsa, bunu dedelerimiz bile yapardı. Hamit' in ise neyini anlatayım, adam geçemeyen, ama her rakibin vız vız yanıdan geçtiği ağır ve hantal bir futbolcu.

Sneijder, Amrabat gelince fazla göze batmamaya başladılar okadar, yoksa değişen birşey yok. Sneijder, Amrabat asistleri, golleri sıralasın, Amrabat, Hamit bundan nemalansın olay bundan ibaret.

Emre'nin Galatasarayda kalmasını bir tek kuşlar ister tıpkı bizim Aykut Kocamalı o takımın başında istememiz gibi..Hala neyin hayalini kuruyorsunuz ,Emrenin nesini savunuyorsunuz bir çözemedim.. Yaw takımın içine etmek için , taraftarın nefreti kazanmak için adamın yapmadığı mallık kalmadı hala Polyanna gözlüğüyle bakıyorsunuz..

Karabük maçıyla Çolak benim gözümde %100 bitmiştir.. 2 net pozisyonda kaleye vurmak yerine pas vermeyi seçti .Biri neredeyse gol olacaktı kalemizde... Daha da birşey demiyorum Çolak'ı savunanlara..

yediğin ekmek içtiğin su fazla sana..

Aktif gelişim bozukluğu tanısı koyduğum tek futbolcu.

Sneijder'in yanında gelişir belki. Biraz da kanatta nasıl oynanır onu çözse, biraz da fiziği gelişse iyi yedek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt