#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Çokta kötü değildi sanki girdikten sonra bir kaç hareket yaptı olumlu anlamda bir de Burak o kafayı vurmayı denese asist yapmış olucaktı.

Verilen şansları kullanamıyor.Her maç saç baş yoldurtuyor.

Yine herkesin görüşüdür saygı duyarım ama

• Önceden Fener hep yıldız alır biz altyapıdan çıkardığımız veya genç yaşta şans verdiğimiz oyuncularla övünürdük.. Şimdi biz yıldız alıyoruz onlar altyapılarıyla veya genç yaşta şans verdiğimiz övünüyo
  • 1-2 yıl öncesine kadar Fener her oyuncusunu biraz oynatır sonra bundan birşey olmaz diye yollardı... (Olcan Adın, Özgür Çek, Okan Alkan gibi..) Şimdi biz aynısını yapacakmışız gibi geliyor en azından o hava var taraftarda..
  • Önceden Fenerliler Yıldız olsunda yemişim altyapı oyuncusunu derdi.. Şimdi biz diyoruz.. Şu forumda bile 2 senedeki değişim bunu açık açık gösteriyor..
  • Önceden Biz altyapıdan çıktı abi genç hata yapsa da oynasın derdik.. Şimdi Fenerliler Salih için, Beykan için aynısını diyor...

Abi iyidir kötüdür, yeteneklidir yeteneksizdir.. Benim sıkıntım bu değil ya şu üstte madde madde yazdıklarım değişen taraftar profili beni aşırı rahatsız ediyor.. Tamam abi istiyoruz Drogba'yı, Sneijder'i bende çok istiyorum.. Yeni yıldızlar gelsin istiyorum.. Alper'i falan bende istiyorum ama eskiden olduğu gibi yine altyapı oyuncularına ayrı bir sempatim var. Eskiden bu bütün Galatasaraylılarda vardı.. Evet Emre'ye kızdığım zamanlar oluyor maç sırasında çıkar şunu diye bağırdığım zamanlarda.. Ama ne bilim abi şurada yüzlerce sayfada yazılanlar beni üzüyor açıkcası umarım düzeliriz.. Her yönümüzle...

Bence senin fikrinde çok yanlış... Olmamış bir adama illa olmuş mu diyelim...Semih gibi kalite adam çıksın hatasıyla - yanlışıyla arkasında duruyoruz 2 senedir full destek diyoruz ama Emre Çolak için aynı şeyi bekleme... 2 senedir 10'larca kez şans buldu ama yok yok olmuyor işte... Dün yine içimde %1 umut oluşturdu ama biliyorum 1 sonraki maç yine küfrettirecek... Alt yapıya saygımız var ama alt yapıdan Aydın , Emre Çolak çıkacaksa ve biz yıllarca yıldız olacaklar diye bekleyeceksek bir zahmet kalsın onlar... Bence alt yapıya aşırı güvenmenin cezasını Barca çekiyor şu an...Olmamış futbolcuları hep yıldız olacak sanıyorlar ama Bartra'lar, Montoya'lar hatta Pedro'lar bile patlamaya başladı ellerinde...

Çokta kötü değildi sanki girdikten sonra bir kaç hareket yaptı olumlu anlamda bir de Burak o kafayı vurmayı denese asist yapmış olucaktı.

O kafayı vuramazdı çünkü Çolak topu arkasına attı...Orada yerden sert bir pas atsa 2-0 olacaktı maç..Zaten Emre'nin en büyük eksiği bu. Oyun içinde doğru karar veremiyor ...Vuracağı yerde pas veriyor - pas vereceği yerde vuruyor , havadan pas atması gerekirken yerden atıyor vs.vs... Zaten yetenek olarak kötü bir oyuncu değil ama oyun zekası-karar verme olarak ligin belki de en kötü oyuncusudur..

tez zamanda kaf dağının tepesine bırakıla ki bir daha istanbula geri dönemesin

Bence senin fikrinde çok yanlış... Olmamış bir adama illa olmuş mu diyelim...Semih gibi kalite adam çıksın hatasıyla - yanlışıyla arkasında duruyoruz 2 senedir full destek diyoruz ama Emre Çolak için aynı şeyi bekleme... 2 senedir 10'larca kez şans buldu ama yok yok olmuyor işte... Dün yine içimde %1 umut oluşturdu ama biliyorum 1 sonraki maç yine küfrettirecek... Alt yapıya saygımız var ama alt yapıdan Aydın , Emre Çolak çıkacaksa ve biz yıllarca yıldız olacaklar diye bekleyeceksek bir zahmet kalsın onlar... Bence alt yapıya aşırı güvenmenin cezasını Barca çekiyor şu an...Olmamış futbolcuları hep yıldız olacak sanıyorlar ama Bartra'lar, Montoya'lar hatta Pedro'lar bile patlamaya başladı ellerinde...
altyapıda futbolcu seçerken zeka ve karar verme testide yapılsın en azından belli bir yaştan sonra. aydın, emreç gibi sahada ne yapacağını bilmeden dolaşan, yapması gerekenm neyse yapamayan adamlar lazım değil bize. bu takım altyapısından bülentkorkmazlar, tugaylar, okanlarda çıktı onlar emreden yetenekli değil belki ama en azından ne yapması gerektiğini, sahada nerde durması gerektiğini bilecek zekaya sahiptiler. emreç 1-2 seneye ptt ligde orta sıra takımlarında yedek oyuncu olur.

Gol pozisyonunda zoru basardıgın icin seni tebrik ediyorum forvetin sana ayagını gösteriyor ama sen rakibi sasırtmak icin kafaya acıyorsun acmada pogaca acar gibi helal olsn

Teklif varsa hemen gönderilsin, ben bukadar etkisiz bir oyuncu görmedim. Hucumda tüm toplari heba etti

Şu çocuğu görünce Türkiyedeki belki sayısı milyonu bulacak Sol ayağını kullanıp da kendi ekseni etrafında dönebilen insanlara üzülüyorum. Evlerinde kuru ekmeğe talim edenleri varken bu velet parayla oynuyor..

O ortayı bence güzel açtı.Burak vuramadı orda her suçu bu adama atmayın.

kendi fatih terim gelmesine rağmen geliştirmedi hala abuk subuk oynuyor emre hala

emreye haksiz yere fazla elestiriyoruz taraftar olarak bence. tamam bazi maclarda kötü hatalar yapmisdi. bende kizmisimdir ama bir cok macda da takimin en iyiler arasindaydi. dün bence takimin en iyilerindendi. gecen sene hangi mac hatirlamiyorum simdi 2 gol atmisdi ve orta sahayi tek basina tasimisdi. orda takim oyuncular dahil emre macin adimi demislerdi. yani emrede kalite var sadece tecürbe eksikligi yasiyor ki 2ci pro sezonunda artik olsun okadar. ondan önce hamiti elestirim ben. avrupa maclarindaki perfomansin niye okadar iyiken ligde bukadar kötü hamit diye sorarim acikcasi. hamit ne genc birisi nede alt yapimizdan cikmis birisi.

Bir orta saha oyuncusu düşünün en fazla 30dk oynadığı maçta en az 1 gol yedirecek hata yapar mı ? En az 1 tanede %100 gollük pozisyonu hiç eder mi ?

Terim olduğu sürece prensini bir yerlere göndermez, ama umarım kurtuluruz Emre'den.

bu çoçuktan adam olmaz versinler anadolu takımlarına..

Bu adama haksızlık yapıyor kariyeri boyunca 3 gol 3 asisti var adamın.

Daha ne yapsın ?

Bence yedek olarak, kalsın. Oyuncu göndermeye bu kadar meraklı olmamalıyız. Kiralanabilir belki.

yedek de kalma bizden uzak dur yeter .. 5 kaban/2 top vereyim git Kayseri Erciyesspor da oyna ..

Senin yerine mertan / okan derici felan gelsin oynasin onlara daha cok guveniyorum :b5:

Fiziğini bi geliştiremedi gitti dünkü maçta 2 antepli oyuncuyu çok güzel geçti sonunu getiremedi neden güçsüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt