#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yorumları okuyunca acaba ben yanlış maçı mı izledim diyorum. Adam iki tane gollük pas(orta değil) verdi Burak atamadıysa çocuk napsın ?

Yorumları okuyunca acaba ben yanlış maçı mı izledim diyorum. Adam iki tane gollük pas(orta değil) verdi Burak atamadıysa çocuk napsın ?

vallah bende begendim emreyi. cabaladi ugrasdi iyi aktionlari oldu. hamitin tüm sezon ligde yapmadiklarini 45 dk da yapti hemen hemen :D bende hamite takildim resmen :asd:

yav bir yil dortmunda gönderek üzerine maasini ödiyek

sadece antremanlarina katilsin yeterli olur:yenieek:

Antep, maçında kaptırdığı toplardan biri gol olsaydı, görürdüm Emre'yi beğenenleri.

Bence senin fikrinde çok yanlış... Olmamış bir adama illa olmuş mu diyelim...Semih gibi kalite adam çıksın hatasıyla - yanlışıyla arkasında duruyoruz 2 senedir full destek diyoruz ama Emre Çolak için aynı şeyi bekleme... 2 senedir 10'larca kez şans buldu ama yok yok olmuyor işte... Dün yine içimde %1 umut oluşturdu ama biliyorum 1 sonraki maç yine küfrettirecek... Alt yapıya saygımız var ama alt yapıdan Aydın , Emre Çolak çıkacaksa ve biz yıllarca yıldız olacaklar diye bekleyeceksek bir zahmet kalsın onlar... Bence alt yapıya aşırı güvenmenin cezasını Barca çekiyor şu an...Olmamış futbolcuları hep yıldız olacak sanıyorlar ama Bartra'lar, Montoya'lar hatta Pedro'lar bile patlamaya başladı ellerinde...

Konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum...Semih'i 2 maçta hata yaptı diye yerin dibine sokan kimdi? bir defolsun gitsin denmediği kaldı her maç hata yapıyor diyenler oldu.. Geriliyor kendini hiç geliştirmiyor diyenler oldu.. Yerine yerli stoper alınsın diyen oldu.. Bunlar başka forumda olmadı merak etme.. Barca alt yapısına güvendi de hata mı yaptı?.. Ceza mı çekti? Neyse kime ne anlatıyorum siz zafer sarhoşluğuyla o yıldız gelsin bu yıldız gitsin derken eldeki geliştirilmesi gereken yıldız adaylarını sallıyoruz..

olacak adam kendini belli ediyor bu isin yasi yok , Draxler'e bakiyorsun adam yilan gibi bu daha orta acmaktan aciz

Bu başlığın ilk 3 sayfasına baktım da.. tuhaf insanlarız vesselam : )

Cimbom'un cocugu Emre, arkandayiz.

tumblr_m5giy9oTev1rvjojdo1_1280.jpg

Olcay şahan gibi bir kazma bile sadece iyi niyetli olduğu yani sürekli gol bölgelerine gittiği ekstra koşular yaptığı için ligde 9 10 gol attı bu çocukta yetenek var ama formanın ağırlığını kaldıramıyor sadece fiziki yönden değil mental yönden de eksikliği var gibi geliyor.

Kısacası zaman emrenin aleyhine işliyor umarım farkına varır da adam akıllı çalışıp kendini geliştirir yoksa yok olup gidecek başka takımlara. Galatasaray çok bir şey kaybetmez ama emre çolak çok şey kaybeder.

.

Bir orta saha oyuncusu düşünün en fazla 30dk oynadığı maçta en az 1 gol yedirecek hata yapar mı ? En az 1 tanede %100 gollük pozisyonu hiç eder mi ?

Terim olduğu sürece prensini bir yerlere göndermez, umarım gelecek sezon başlarken ujfa reiz gibi bir sakatlık geçirip sezonu kapatır.Yoksa bu vitaminsizden kurtulamayız.

StudentKnife.jpg

çirkef emre bile futbolu hagiden öğrendim diyor bizim emre sneijderden bir şey kapamıyor. abiciğim sen hayatında göremeyeceğin adamlarla aynı takımdasın faydalan geliştir kendini bu ne yahu hep aynı hep aynı. demek ki kapasitesi bu bank asyada oynasın öyleyse.

emre 1000 dk 5 asist

hamit 2000 dk 6 asist

Konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum...Semih'i 2 maçta hata yaptı diye yerin dibine sokan kimdi? bir defolsun gitsin denmediği kaldı her maç hata yapıyor diyenler oldu.. Geriliyor kendini hiç geliştirmiyor diyenler oldu.. Yerine yerli stoper alınsın diyen oldu.. Bunlar başka forumda olmadı merak etme.. Barca alt yapısına güvendi de hata mı yaptı?.. Ceza mı çekti? Neyse kime ne anlatıyorum siz zafer sarhoşluğuyla o yıldız gelsin bu yıldız gitsin derken eldeki geliştirilmesi gereken yıldız adaylarını sallıyoruz..

Semihi eleştiren kişiler zaten senin bahsettiğin yıldız avcıları..Biz gerçek taraftarlar arkasında durulacak adamın arkasında dururuz sırf laf olsun diye de Emre Çolak'ın arkasında duracak değiliz... Barca ceza çekiyor...Her alt yapıdan çıkanın Xavi-Messi olacağını sandılar onlara güvenip akviye yapmadılar...Sonra Bartra'yı oynatıp Yarı finalde 4 yediler...Veya Pedro ..Düzenli oynuyor bu takımda ama ben daha bir esprisini göremedim hala...Pas trafiğine uyum sağlamak dışında.. Kastettiğim olay bu alt yapıdan bir oyuncuya güvenirken kılı kırk yarmak lazım...

niye bartraya laf ettinki pique daha kotuydu o mac

Gelisime kapalı oyuncuları 1 dakika kadroda tutmucaksın.

Eskişehir'de 5 sene içinde bizde oynayacak seviyeye gelir.

niye bartraya laf ettinki pique daha kotuydu o mac

Bence Pique arkadaşlarının kurbanı oldu ama fikrine saygım var...Artı dediğin gibi bile olsa Pique kendini ispatlamış bir oyuncu kimse Pique niye bu takımda 11 oynuyor demez ama Bartra tam kapalı kutu... Tutup da o adamı yarı finalde Bayern'in önüne atarsan olacağı budur...AYrıca derdim sırf Bartra değil ileride çok iyi bir oyuncu da olabilir ama Barca'nın alt yapısından çıkan herkes überstar olacak gözüyle bakılıyor... Bence bu çıkış noktasında Barca bile ayrım yapmakta zorlanıyor

Bence Pique arkadaşlarının kurbanı oldu ama fikrine saygım var...Artı dediğin gibi bile olsa Pique kendini ispatlamış bir oyuncu kimse Pique niye bu takımda 11 oynuyor demez ama Bartra tam kapalı kutu... Tutup da o adamı yarı finalde Bayern'in önüne atarsan olacağı budur...AYrıca derdim sırf Bartra değil ileride çok iyi bir oyuncu da olabilir ama Barca'nın alt yapısından çıkan herkes überstar olacak gözüyle bakılıyor... Bence bu çıkış noktasında Barca bile ayrım yapmakta zorlanıyor

ilk iki golde direk piquenin kimseyi tutmamasi var bir kere

mac boyunca da vasat idi. ama adamlar cikip batrayi oynatabiliyor taktire sayan bir olay. bizde oyle bir adam girmeye kalksa tribunde millet kendini vurur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt