#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Son dakika yine bi top kaybetti gol yiyecektik az kalsın zaten alperde geldiğine göre bidaha oynayamaz

ilk iki golde direk piquenin kimseyi tutmamasi var bir kere

mac boyunca da vasat idi. ama adamlar cikip batrayi oynatabiliyor taktire sayan bir olay. bizde oyle bir adam girmeye kalksa tribunde millet kendini vurur.

Geçen yıl Semih Bjk derbisinde forma giyerken 2 ya da 3 resmi maça çıkmıştı ve kimse de kendini vurmadı..Tabi ki Şl Yarı Finali ile kıyaslanmaz ama adı üstünde derbi maç.. Bence şans verirken çok dikkatli olmak gerekir çünkü verilen bu şansı kaldıramayan oyuncunun kariyeri geriler... Ama dedim ya hala fikrin aynıysa saygı duyarım

Geçen yıl Semih Bjk derbisinde forma giyerken 2 ya da 3 resmi maça çıkmıştı ve kimse de kendini vurmadı..Tabi ki Şl Yarı Finali ile kıyaslanmaz ama adı üstünde derbi maç.. Bence şans verirken çok dikkatli olmak gerekir çünkü verilen bu şansı kaldıramayan oyuncunun kariyeri geriler... Ama dedim ya hala fikrin aynıysa saygı duyarım

sagol

ama semihle ne alakasi var cozemedim

Emre maç içinde fena değildi aslında. Ama son dakikada kaptırdığı top ve Selçuk'un pasında Burak'a tekte oynamadığı pozisyonlar akılda kaldı. Yanlış tercih yaptı o pozisyonda yine de Burak vurabilirdi kafayla, en azından tekrarını görünce öyle yorumladım. Gözleri kapalı kafasını yana çekmiş vurulmayacak bir top değil, tercih yanlış tabii. Onun dışında Drogba'nın göğsüyle indirdiği topu Burak'a çok güzel ortaladı, o iyiydi maç içinde de top tuttu pasla rahatlattı fena değildi. Yekta'dan Hamit'ten Drogba ve Burak'tan çok daha iyiydi.

sagol

ama semihle ne alakasi var cozemedim

Bartra'ya verilen şans bizim takımlardan bir oyuncuya verilse taraftar kendini vururdu demişsin ya ona binaen dedim..Semih geçen yıl Bjk derbisine çıkarken 0 tecrübeye sahipti . Yani hak edene bizim takımımız da forma şansı veriyor..

bu takımda hiç birşey yapmayan aydın 7 sene duruyorsa, Emre bence 1-2 yıl daha kadroda bulunmalı. Geçen sene ki fenev maçlarındaki olağanüstü oyunu ve top kapışları ve attığı ve attırdığı goller. Bence 1-2 sene daha bekleyelim. Birşey kaybetmeyiz. Bu sene kötü mü evet kötü ama emre bu değil.

Bartra'ya verilen şans bizim takımlardan bir oyuncuya verilse taraftar kendini vururdu demişsin ya ona binaen dedim..Semih geçen yıl Bjk derbisine çıkarken 0 tecrübeye sahipti . Yani hak edene bizim takımımız da forma şansı veriyor..

ha evet orayi unutmusum

orasi dogru evet

bu takımda hiç birşey yapmayan aydın 7 sene duruyorsa, Emre bence 1-2 yıl daha kadroda bulunmalı. Geçen sene ki fenev maçlarındaki olağanüstü oyunu ve top kapışları ve attığı ve attırdığı goller. Bence 1-2 sene daha bekleyelim. Birşey kaybetmeyiz. Bu sene kötü mü evet kötü ama emre bu değil.

tamam aydin bekleneni verememistir.. kotudur falan kabul ediyorum da hic bir sey yapmayan? 2006 sampiyonlugunu getiren 90 + dk lardaki galibiyet golu? super finalde besiktas'a attigi gol? yada bu sene aydin yine kritik bir gol atmasa CL'de ceyrek final gorebilecek miydin?

emre de nerden baksan 4-5 senedir bu takimda ve aydin'in yaptigi katkinin 10'da 1'ini yapmadi..

aydin hic degilse senede 2-3 mac futbolcu oldugunu gosteriyor.. emre bu sene denk gelip gol attigi besiktas maci dahil rezildi.. bak kotuydu demiyorum.. aydin kotu.. emre rezil..

ne kadar erken postalarsak o kadar buyuk hizmet olur..

tamam aydin bekleneni verememistir.. kotudur falan kabul ediyorum da hic bir sey yapmayan? 2006 sampiyonlugunu getiren 90 + dk lardaki galibiyet golu? super finalde besiktas'a attigi gol? yada bu sene aydin yine kritik bir gol atmasa CL'de ceyrek final gorebilecek miydin?

emre de nerden baksan 4-5 senedir bu takimda ve aydin'in yaptigi katkinin 10'da 1'ini yapmadi..

aydin hic degilse senede 2-3 mac futbolcu oldugunu gosteriyor.. emre bu sene denk gelip gol attigi besiktas maci dahil rezildi.. bak kotuydu demiyorum.. aydin kotu.. emre rezil..

katilmamakla birlikte gecen sene emrenin sol kanatta muthis oynadigi sezon ortasindaki yaklasik 10 maclik periyodu hatirlatiyorum

baya iyi oynuyodu

bu macta da iyiydi. 11 oyuncusu olamaz fiziginden dolayi ama onu duzeltirse iyi topcu

katilmamakla birlikte gecen sene emrenin sol kanatta muthis oynadigi sezon ortasindaki yaklasik 10 maclik periyodu hatirlatiyorum

baya iyi oynuyodu

bu macta da iyiydi. 11 oyuncusu olamaz fiziginden dolayi ama onu duzeltirse iyi topcu

emre bizde senin de dedigin gibi hic bir zaman 11 oyuncusu olamaz.. zaten problemi mental.. onun da duzelmesi cok zor.. su anda oynadigi maclarda rakibe daha faydali isler yapiyor..

acikcasi benim bu cocuktan hic bir beklentim yok.. yanilmak istemez miyim? keske yanilsam.. ama bu cocuk olmaz..

baya iyi oynuyodu

Emre müthiş falan oynamadı... İyi pres yapıyordu,risksiz pas atıyordu - uzaktan 2-3 tane gol attı (1'i de rakibe çarpıp girmişti) çok iyiymiş gibi bir izlenim yarattı..Emre aynı Emre geçen yıl da adam geçemezdi bu yıl da geçemiyor..Onun boyunda ,onun çabukluğunda oyuncular sırtına 2 kişi takıp kalenin içine sokuyor bizimki hala sağa sola geriye..Arada bir denk gelirse iyi ara pası atıyor ama hakkını yemeyelim..

Emre müthiş falan oynamadı... İyi pres yapıyordu,risksiz pas atıyordu - uzaktan 2-3 tane gol attı (1'i de rakibe çarpıp girmişti) çok iyiymiş gibi bir izlenim yarattı..Emre aynı Emre geçen yıl da adam geçemezdi bu yıl da geçemiyor..Onun boyunda ,onun çabukluğunda oyuncular sırtına 2 kişi takıp kalenin içine sokuyor bizimki hala sağa sola geriye..Arada bir denk gelirse iyi ara pası atıyor ama hakkını yemeyelim..

sirtina iki kisi takamaz cunku orda da dedigim gibi fizigi yetersiz. antep macinda oyuna girdi orta sahaya hareket geldi, ileri pas yapti digerlerinin yapamadigi bicim. orta sahayla forveti iyi bagladi. daha ne yapsin sirtina adam mi koysun yeani?

ayrica dedigim gecen seneki maclarda emre o siralarda takimin en iyilerindendi mutemadiyen. muthis oynamamis olabilir ama takimi tasiyan 2-3 adamdan biriydi

86'da bombos posizyonda ortayı yapsa,2-0 olacak mac bitecek..

Gene 90+3'de uzaklastıramadıgı bir top var ve Serdar'ın ortasında az kalsın golü yiyorduk.

Emre Colak Galatasaray icin canlı bombadır kardesim.

sirtina iki kisi takamaz cunku orda da dedigim gibi fizigi yetersiz. antep macinda oyuna girdi orta sahaya hareket geldi, ileri pas yapti digerlerinin yapamadigi bicim. orta sahayla forveti iyi bagladi. daha ne yapsin sirtina adam mi koysun yeani?

ayrica dedigim gecen seneki maclarda emre o siralarda takimin en iyilerindendi mutemadiyen. muthis oynamamis olabilir ama takimi tasiyan 2-3 adamdan biriydi

Sırtına alamazsa peşine taksın hocam Emre gibi ufak-tefek adamlar ortalığı dağıtıyor..Önü bomboş çalım atıp geçmek aklının ucundan bile geçmiyor direk ortaya Selçuka veya Riera'ya dönüyor... Emre Karabük maçında nerdeyse gol yedirecekti.. 2 kez müsait durumda kaldı 1'inde pas vermesi gerekirken vurdu dağlara taşlara, birinde de vurması gerekirken pas verdi rakip ceza sahasında neredeyse kontradan gol yiyorduk.... BU hafta oyuna hareket getirdiği doğrudur hatta Burak'a aşırtma verdiği pas mükemmeldi bunları arada bir yapıyor ama soldan getirdiği topu sanki şut çeker gibi Burakın arkasına havadan sert atamak hangi akla sığar...Yerden hızlıca gönderse 2-0 olacak maç... Emre yetenekli ama yeteneklerini kullanamayan bir oyuncu..Bunun da en büyük sebebi 0'a yakın olan oyun zekası..

Alper ve Kerim alınırsa Yekta ve Emre gidici.

Aydın'ın kritik gollerini beklersek bizde çürürüz statta ve ekranlar başında. Evet konya maçı braga maçı vs attı ama ne yaptı. kötü oynadığı gerçeğini değiştirmez ve ona kredi tanımamalı bu yaptıkları. Neleri geldi neleri gitti takımdan. Emre'ye gelince bir kez daha söylüyorum 1-2 sene daha kesinlikle sabretmeliyiz. Sabri'ye reiz diyenler ve sabredenler yada sabrettirilenler ona gönlümüz sonsuz da Emre'ye gelince bence kesinlikle 1-2 sene daha şans vermeli ve sabretmeliyiz.

Biraz tekniğin var birazda hızın var . Mücadele 0. Karabük maçıydı yanılmıyorsam 5 kişiyle ceza alanı içindeyken yanındaki adama orta açma girişiminde bulundun top döndü pozisyon oldu sen takip bile etmedin.Ayrıca Oyun zekan hakkaten 0 onu geçtim antep maçında son saniyede kaptırdığın topla oyun zekan değilde zekanla ilgili sorular sordum kendime ve çok kızdım sana. insanlar Emrenin potansiyeli var diyor ama potansiyelden öte gelişime açık olman lazım.Potansiyelin Messi olsa bile o potansiyele ulaşamadıktan sonra birşeye benzemez. Kimi Futbolcular düzdür ama hızlıdır ve hırsla mücadeleyle bir yerlere gelir ve kalır mesela Sabri. Kimisi tekniknikdir ve oyun zekası vardır bir yerlere gelir Arda Turan. Kimisi öyle çok teknik değildir ama üst düzey bir oyun zekası vardır bir yerlere gelir Xavi Selçuk İnan.Kimisinde bu saydığım özelliklerden bir ikisi yarım yamalak vardır ama yinede bir yerlere gelir oda Emre Çolak

oyun zekası düşük falan değil. sadece fizik ve özgüven eksikliği var. ayrıca kendi mevkisinde oynatmıyoruz.

emre yeteneksız demek GALATASARY a hakarettır,gecen yıl banko oynayan babamdı galıba ,bu yasta böyle gel gıtler normaldır ,antep maçında oyunu gayet ıyıo açtı,rahalattı pasları ıle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt